Nesh Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) Totalni raspad... a ovaj sve stize... :( Edited June 5, 2015 by Nesh
Arkadija Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Au, pa ovako se raspada Berdih, a ne Đoković. Ništa od Garosa ove godina, a izgleda i nikada uopšte.
Frank Pembleton Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ovaj je sad napaljen ko zekan pred parenje...
Bogotac Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Mnogo prilika propustenih,i u trecem i u cetvrtom setu,ali i pored toga kako se ovako raspadne,nije mi jasno.
Have_Fun Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 (edited) Znao sam.. jebeno sam znao!Kad god mi se jedan ortak javi porukom, pozivom, ili kakogod dok gledam neki sport, i vodi teniser/kosarkaski klub/ fudbalski klub/ ko god za koga navijam, sa bilo kojom razlikom, 10, 20, 2:0 u golovima/setovima, i koliko god je momentum na strani onoga za koga navijam i deluje da ce kraj.. njegov sms/poziv sa "jebe/jebu, gotovo je, nema sta..tovari (ili slicno)" jebeno izbaksuzira i uvek se desi suprotno.. koliko god to bilo neverovatno (padali su razni buzzerbeateri, sa centra, preko table, neverovatni preokreti u fudbalu, prokockanih 20 razlike u kosarci i tako..)ne salim se.. ovo se zaista dogadja i provereno jesvi u drustvu su poceli da se sprdaju ovimzato kad god gledam neki sport, gasim mobilni i ostala sredstva komunikacije, ali prc.. sad sam jebeno zaboravio.. (nadam se da ce ovo sad sto sam napisao, skinuti kletvu bar za danas..) Edited June 5, 2015 by Have_Fun
Arkadija Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 A što sada ne zvižde Mareju, kada je zviznuo lopticu?
Max Morlock Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Au zar je tako loše... Sent from stolen SM-N910C using drugs
Recommended Posts