September 11, 20177 yr Na kraju tesna pobeda. Da je potrajalo jos koju etapu Podsemaforac bi me pretekao. 8. mesto u generalnom plasmanu 12. etape je ipak najveci uspeh ovog takmicenja i videcemo da li ce jos neko tako nesto uspeti da napravi. Cestitke svim ucesnicima, pa nastavljamo iduce godina na Djiru.
September 11, 20177 yr Апсолутно заслужена победа, превасходно због те дванаесте етапе и погођена три човека у бегу. Мало и нисам имао среће јер се Дегенколб разболео на почетку трке. Но, први подијум на гранд туру у дебитантској сезони, ја сам задовољан. :)
September 11, 20177 yr Cestitke delija67 na pobedi i svima koji su ucestvovali. Gde gledate te plasmane po etapi? Sent from my .... using Tapatalk
September 11, 20177 yr brao Delija, brutalna pobeda :ziga: @sekretar kad odeš na visit team možeš u meniju da odabereš rezultate datog tima na bilo kojij etapi. ispod piše kako se taj rezultat rangira spram drugih timova.
September 12, 20177 yr Čestitke Deliji :), iskusno sam zaseo na začelje i kontrolisao trku, da me neko ne iznenadi s ledja Usput, ako niste obratili pažnju, počeli su da sabiraju i Grand Tour kombinovan skor i tu je Delija pokorio ispred šefa i sekretara
April 27, 20186 yr Zainteresovan sam ako stignem da skrpim tim posto cu biti na odmoru sa limitiranim pristupom internetu, a na velogames sajtu jos nisu okacili djiro.
April 30, 20186 yr Svi timovi su poznati, tako da je Velogames otvorio fantazy League Name: PPP Giro League Code: 71220218
May 1, 20186 yr sklepao tim na brzinu samo da udjem, valjda nadjem vremena i da natenane izaberem vozace, ajde ljudi upadajte za sada samo debeli sef i ja unutra
May 28, 20186 yr Као Јејтс, али и Пино и Ару. Да је трајало још пар етапа, претекао би ме. Хвала на честиткама. Надам се да ће да нас буде више за Тур па да буде и погађалица.