Delija67 Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Na kraju tesna pobeda. Da je potrajalo jos koju etapu Podsemaforac bi me pretekao. 8. mesto u generalnom plasmanu 12. etape je ipak najveci uspeh ovog takmicenja i videcemo da li ce jos neko tako nesto uspeti da napravi. Cestitke svim ucesnicima, pa nastavljamo iduce godina na Djiru.
Подсемафорска 20 Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Апсолутно заслужена победа, превасходно због те дванаесте етапе и погођена три човека у бегу. Мало и нисам имао среће јер се Дегенколб разболео на почетку трке. Но, први подијум на гранд туру у дебитантској сезони, ја сам задовољан. :)
sekretar Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 Cestitke delija67 na pobedi i svima koji su ucestvovali. Gde gledate te plasmane po etapi? Sent from my .... using Tapatalk
malkin Posted September 11, 2017 Posted September 11, 2017 brao Delija, brutalna pobeda :ziga: @sekretar kad odeš na visit team možeš u meniju da odabereš rezultate datog tima na bilo kojij etapi. ispod piše kako se taj rezultat rangira spram drugih timova.
Garnirung Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Čestitke Deliji :), iskusno sam zaseo na začelje i kontrolisao trku, da me neko ne iznenadi s ledja Usput, ako niste obratili pažnju, počeli su da sabiraju i Grand Tour kombinovan skor i tu je Delija pokorio ispred šefa i sekretara
gervasius twinkleminkleson Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Pocinje Giro za nekih nedelju dana. Ima zainteresovanih za vantazi na velogames?
Delija67 Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 Zainteresovan sam ako stignem da skrpim tim posto cu biti na odmoru sa limitiranim pristupom internetu, a na velogames sajtu jos nisu okacili djiro.
gervasius twinkleminkleson Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Svi timovi su poznati, tako da je Velogames otvorio fantazy League Name: PPP Giro League Code: 71220218
sekretar Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 sklepao tim na brzinu samo da udjem, valjda nadjem vremena i da natenane izaberem vozace, ajde ljudi upadajte za sada samo debeli sef i ja unutra
gervasius twinkleminkleson Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Jos sat ipo do zatvaranja biralista, ako je jos neko zainteresovan.
sekretar Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Cestitke podsemaforska, nisi se raspao kao YatesZasluzena pobeda
Подсемафорска 20 Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Као Јејтс, али и Пино и Ару. Да је трајало још пар етапа, претекао би ме. Хвала на честиткама. Надам се да ће да нас буде више за Тур па да буде и погађалица.
Recommended Posts