Подсемафорска 20 Posted June 25, 2017 Posted June 25, 2017 Поздрав, људи. Нисам играо до сад фантази за бициклизам, али сам био заинтересован, па сам ушао у лигу. Надам се да ће бити интересантно.
omiljeni Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 ušao nabacao sam nabrzaka random vozače isto kao i prošle godine kad sam osvojio titulu da bih mogao ući u ligu, a valjda neću zaboraviti da napravim ekipu. u subotu počinje?
zoki Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 Upao Ko će da otvori pogađalicu da sredimo pravila do petka? Ja ove godine nemam vremena da pomognem oko toga, samo ću da igram
Garnirung Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 (edited) Utrčao u ligu Kreće hronometrom u 3 i 15, u subotu edit: a za pogadjalicu, mogu brojim, ako će neko da skuplja i postavlja prognoze Edited June 28, 2017 by Garnirung
sekretar Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Upao i ja, mogu ja opet da sakupljam i kacim, ali posto imam dve male bebe ne mogu da garantujem da ce biti uvek bas u vreme pocetka etapa i objavljivano srecno svima koji ucestvuju
Timmy Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Ja mogu da uvece racunam, samo bi bilo lepo da neko izbacuje rezultate od tog dana. I naravno da me neko menja kad upadnem u guzvu :)
Timmy Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 A ne mislim da je frka ako se ne okaci na vreme ili ne izracunaju bodovi odmah. Bicemo tolerantni :)
gervasius twinkleminkleson Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Ma naravno, skroz je ok i da se ne sracuna odmah. Ja bi se ponudio da radim nešto od toga al bojim se da sam previše smotan i zaboravan, ne bi to na dobro izašlo. Nek neko cimne malkina da i on upadne u ligu. I otvori topic o TDF, kako tradicija nalaže
Garnirung Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Ja mogu da uvece racunam, samo bi bilo lepo da neko izbacuje rezultate od tog dana. I naravno da me neko menja kad upadnem u guzvu :) Što se mene tiče, dil :) Ti broj, ako iskrsne neki put da ne možeš, odradiću ja.
gervasius twinkleminkleson Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Evo ekipe koja ce pokusati da donese drugi GT ove sezone:
Garnirung Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) Ne mogu s telefona, da lepo okačim sastav sa sličkom, tako da samo spisak. Porte Ion Izaguire Quintana Latour Matthews Pantano Calmejane Kung Dan Martin edit: za Podsemaforca, ako hoćeš, možeš da igraš i pogadjalicu. Pred svaku etapu pošalješ sekretaru na PM svojih pet predloga ko će da osvoji etapu, s tim da odabereš jednog koji je kapiten za tu etapu i ukoliko bude u prvih pet(na toj etapi), dobija duple bodove. Edited July 1, 2017 by Garnirung
Čutura Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 (edited) PinotContadorMajkaBardet Boasson HagenHaymanClarke ArashiroSagan Edit: jos pet sati do pocetka, ko ce topic da otvori? Malkin? Edited July 1, 2017 by Čutura
Recommended Posts