Jump to content
IGNORED

Fantasy biciklijada

Recommended Posts

Posted

Поздрав, људи. Нисам играо до сад фантази за бициклизам, али сам био заинтересован, па сам ушао у лигу. Надам се да ће бити интересантно.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

216

• Garnirung

160

• zoki

145

• Timmy

117

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ušao

nabacao sam nabrzaka random vozače  isto kao i prošle godine kad sam osvojio titulu da bih mogao ući u ligu, a valjda neću zaboraviti da napravim ekipu. 

u subotu počinje?

Posted

Upao

Ko će da otvori pogađalicu da sredimo pravila do petka? Ja ove godine nemam vremena da pomognem oko toga, samo ću da igram

Posted (edited)

Utrčao u ligu 

Kreće hronometrom u 3 i 15, u subotu

edit: a za pogadjalicu, mogu brojim, ako će neko da skuplja i postavlja prognoze

Edited by Garnirung
Posted

Upao i ja,

mogu ja opet da sakupljam i kacim, ali posto imam dve male bebe ne mogu da garantujem da ce biti uvek bas u vreme pocetka etapa i objavljivano

srecno svima koji ucestvuju

Posted

Ja mogu da uvece racunam, samo bi bilo lepo da neko izbacuje rezultate od tog dana. I naravno da me neko menja kad upadnem u guzvu :)

Posted

A ne mislim da je frka ako se ne okaci na vreme ili ne izracunaju bodovi odmah. Bicemo tolerantni :)

Posted

Ma naravno, skroz je ok i da se ne sracuna odmah. Ja bi se ponudio da radim nešto od toga al bojim se da sam previše smotan i zaboravan, ne bi to na dobro izašlo.

Nek neko cimne malkina da i on upadne u ligu. I otvori topic o TDF, kako tradicija nalaže

Posted

Ja mogu da uvece racunam, samo bi bilo lepo da neko izbacuje rezultate od tog dana. I naravno da me neko menja kad upadnem u guzvu :)

Što se mene tiče, dil :) Ti broj, ako iskrsne neki put da ne možeš, odradiću ja.

Posted

i ja nesto sklepah u zadnji cas, pa cemo vidimo.

Posted

Evo ekipe koja ce pokusati da donese drugi GT ove sezone:

AhRCRt7.jpg

Posted (edited)

Ne mogu s telefona, da lepo okačim sastav sa sličkom, tako da samo spisak.

Porte

Ion Izaguire

Quintana

Latour

Matthews

Pantano

Calmejane

Kung

Dan Martin

edit: za Podsemaforca, ako hoćeš, možeš da igraš i pogadjalicu. Pred svaku etapu pošalješ sekretaru na PM svojih pet predloga ko će da osvoji etapu, s tim da odabereš jednog koji je kapiten za tu etapu i ukoliko bude u prvih pet(na toj etapi), dobija duple bodove.

Edited by Garnirung
Posted (edited)

Pinot
Contador
Majka
Bardet

Boasson Hagen
Hayman
Clarke

Arashiro
Sagan

Edit: jos pet sati do pocetka, ko ce topic da otvori? Malkin?

Edited by Čutura