Jump to content

Fantasy biciklijada

Featured Replies

Contador
Talansky

Scarponi
Anton
Stybar
Bilbao
Herrada
Madrazo
Quintana

Idemo na drugi ovosezonski GT. Pocelo se odlicno, sa poslednje pozicije :D
  • 2 weeks later...

šta nam uradiše sekretar i Delija...

U poteri sam od pocetka i nikako da ga stignem. Jos imam 2 igraca manje, ali ne predajem se. U danasnjoj etapi rekreativnog karaktera sam mu skinuo jos 3 poena :)

Napeto, Delija opasno preti sa LL Sanchezom

Taman sam ispizdeo kad sam video da je S Sanchez odustao i izbio mi gomilu poena za zavrsni plasman, a sad vidim da ga imas i ti, tako da ce biti neizvesno do samog kraja

Cestitke Sekretaru na pobedi. Na kraju odlucio Meersman u poslednjoj etapi i sto ja nisam imao tu cime da pariram.

+1 na čestitke, odrali ste ti i sekretar.

ja nikako da sednem pa da malo proanaliziram kako dođavola treba sastavljati tim za ove velogames igre. sad gledam, na prvi pogled tim mi i nije tako očajan, ali opet je solidno iza vas dvojice a da ne govorim o ukupnom pobedniku... ima da se bolje spremim za Điro, moraće da padnu ozbiljne zimske pripreme :mad:

Obrati paznju na tim ukupno drugoplasiranog. Padalo mi je na pamet da napravim tako nesto, ali mi je bilo glupo.

carski :D ladno mi nije ni palo na pamet tako nešto...

Ja sam uspjeo da doguram do podijuma. Solidno. Pobjeda na Giru [u nikad brojnijoj konkurenciji] i ovdje trece mjesto, zadovoljan sam. 

Sad odmor makar do proljeca? Ne znam hoce li velogames imati ista zanimljivo u ponudi prije toga, ne znam ima li svrhe igrati uopste fantasy za jednodnevne trke?

On 13. 9. 2016. at 18:56, Delija67 said:

Obrati paznju na tim ukupno drugoplasiranog. Padalo mi je na pamet da napravim tako nesto, ali mi je bilo glupo.

šta je uradio?

uzeo sedmoricu iz Movistara + Fruma i Königa.

• 7 months later...

Sutra počinje Điro. Jel igramo fantazi?

Ja sastavio nekakvu ekipu.

Evo je i liga, pa pa upadajte kad napravite timove.

League Name: Giro d' PPP 2017

League Code: 380413273516