August 20, 20168 yr ContadorTalansky Scarponi Anton Stybar Bilbao Herrada Madrazo Quintana Idemo na drugi ovosezonski GT. Pocelo se odlicno, sa poslednje pozicije :D
September 2, 20168 yr U poteri sam od pocetka i nikako da ga stignem. Jos imam 2 igraca manje, ali ne predajem se. U danasnjoj etapi rekreativnog karaktera sam mu skinuo jos 3 poena :)
September 11, 20168 yr Taman sam ispizdeo kad sam video da je S Sanchez odustao i izbio mi gomilu poena za zavrsni plasman, a sad vidim da ga imas i ti, tako da ce biti neizvesno do samog kraja
September 13, 20168 yr Cestitke Sekretaru na pobedi. Na kraju odlucio Meersman u poslednjoj etapi i sto ja nisam imao tu cime da pariram.
September 13, 20168 yr +1 na čestitke, odrali ste ti i sekretar. ja nikako da sednem pa da malo proanaliziram kako dođavola treba sastavljati tim za ove velogames igre. sad gledam, na prvi pogled tim mi i nije tako očajan, ali opet je solidno iza vas dvojice a da ne govorim o ukupnom pobedniku... ima da se bolje spremim za Điro, moraće da padnu ozbiljne zimske pripreme
September 13, 20168 yr Obrati paznju na tim ukupno drugoplasiranog. Padalo mi je na pamet da napravim tako nesto, ali mi je bilo glupo.
September 14, 20168 yr Ja sam uspjeo da doguram do podijuma. Solidno. Pobjeda na Giru [u nikad brojnijoj konkurenciji] i ovdje trece mjesto, zadovoljan sam. Sad odmor makar do proljeca? Ne znam hoce li velogames imati ista zanimljivo u ponudi prije toga, ne znam ima li svrhe igrati uopste fantasy za jednodnevne trke?
September 15, 20168 yr On 13. 9. 2016. at 18:56, Delija67 said: Obrati paznju na tim ukupno drugoplasiranog. Padalo mi je na pamet da napravim tako nesto, ali mi je bilo glupo. šta je uradio?
May 4, 20177 yr Evo je i liga, pa pa upadajte kad napravite timove. League Name: Giro d' PPP 2017 League Code: 380413273516