Jump to content
IGNORED

Fantasy biciklijada

Recommended Posts

Posted

Contador
Talansky

Scarponi
Anton
Stybar
Bilbao
Herrada
Madrazo
Quintana

Idemo na drugi ovosezonski GT. Pocelo se odlicno, sa poslednje pozicije :D
  • 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

216

• Garnirung

160

• zoki

145

• Timmy

117

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

U poteri sam od pocetka i nikako da ga stignem. Jos imam 2 igraca manje, ali ne predajem se. U danasnjoj etapi rekreativnog karaktera sam mu skinuo jos 3 poena :)

Posted

Taman sam ispizdeo kad sam video da je S Sanchez odustao i izbio mi gomilu poena za zavrsni plasman, a sad vidim da ga imas i ti, tako da ce biti neizvesno do samog kraja

Posted

Cestitke Sekretaru na pobedi. Na kraju odlucio Meersman u poslednjoj etapi i sto ja nisam imao tu cime da pariram.

Posted

+1 na čestitke, odrali ste ti i sekretar.

ja nikako da sednem pa da malo proanaliziram kako dođavola treba sastavljati tim za ove velogames igre. sad gledam, na prvi pogled tim mi i nije tako očajan, ali opet je solidno iza vas dvojice a da ne govorim o ukupnom pobedniku... ima da se bolje spremim za Điro, moraće da padnu ozbiljne zimske pripreme :mad:

Posted

Obrati paznju na tim ukupno drugoplasiranog. Padalo mi je na pamet da napravim tako nesto, ali mi je bilo glupo.

Posted

carski :D ladno mi nije ni palo na pamet tako nešto...

Posted

Ja sam uspjeo da doguram do podijuma. Solidno. Pobjeda na Giru [u nikad brojnijoj konkurenciji] i ovdje trece mjesto, zadovoljan sam. 

Sad odmor makar do proljeca? Ne znam hoce li velogames imati ista zanimljivo u ponudi prije toga, ne znam ima li svrhe igrati uopste fantasy za jednodnevne trke?

Posted

Obrati paznju na tim ukupno drugoplasiranog. Padalo mi je na pamet da napravim tako nesto, ali mi je bilo glupo.

šta je uradio?

• 7 months later...
Posted

Sutra počinje Điro. Jel igramo fantazi?

Posted

Ja sastavio nekakvu ekipu.

Posted

Evo je i liga, pa pa upadajte kad napravite timove.

League Name: Giro d' PPP 2017

League Code: 380413273516