gervasius twinkleminkleson Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 (edited) Igalo HTP Boka is back by popular demand :D zaboravio da djojn league] Edited July 3, 2015 by gervasius twinkleminkleson
zoki Posted July 3, 2015 Author Posted July 3, 2015 (edited) Mislim da je to to Ipak sam malo menjao Edit: sranje, sad videh da je boom isključen sa trke back to the drawing board Edited July 3, 2015 by zoki
Timmy Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ima li tu nekih od 4 boda, budite ljubazni pomozite :) Narokao sam ovako jake i ostaje mi 12 bodova za poslednju trojicu. Ni zakoga nisam cuo pa sam random lupao.
gervasius twinkleminkleson Posted July 3, 2015 Posted July 3, 2015 Ima li tu nekih od 4 boda, budite ljubazni pomozite :) Narokao sam ovako jake i ostaje mi 12 bodova za poslednju trojicu. Ni zakoga nisam cuo pa sam random lupao. Mozda nije losa ideja da stavis nekog iz Qhubeke i Francuskih ekipa - oni ce sigurno pokusavati sa bjegovima, mozda neko nesto i ubode. A moze i iz nekih drugih ekipa, samo mozda izbjegavaj ove suvozace favorita. Mozda Ladagnous, Rast, Langeveld, Elminger, Didier, Oliveira... Mislim, jbg, ko zna hocemo li ikog od njih i vidjeti na ekranu, ali vjerujem da ce neki od njih skupiti poneki bod makar u bjegu.
malkin Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 ja ništa ne objavljujem pre dedlajna. najbolje da okačim tim pa da znate koga da izbacite iz svojih ekipa
malkin Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 brat bratu 6 sati sam proveo lomeći glavu oko ekipe i i dalje ne mogu da uglavim Aredonda :( strašna je ova startna lista, nije moguće odabrati biciklistu po određenoj ceni a da nemaš utisak da si se grdno zajebao jer nisi odabrao nekog drugog...
malkin Posted July 4, 2015 Posted July 4, 2015 etapa 1. Tony Martin Tom Dumoulin Rohan Dennis Fabian Cancellara Adriano Malori
Recommended Posts