July 3, 20159 yr Igalo HTP Boka is back by popular demand :D zaboravio da djojn league] Edited July 3, 20159 yr by gervasius twinkleminkleson
July 3, 20159 yr Author Mislim da je to to Ipak sam malo menjao Edit: sranje, sad videh da je boom isključen sa trke back to the drawing board Edited July 3, 20159 yr by zoki
July 3, 20159 yr Ima li tu nekih od 4 boda, budite ljubazni pomozite :) Narokao sam ovako jake i ostaje mi 12 bodova za poslednju trojicu. Ni zakoga nisam cuo pa sam random lupao.
July 3, 20159 yr Ima li tu nekih od 4 boda, budite ljubazni pomozite :) Narokao sam ovako jake i ostaje mi 12 bodova za poslednju trojicu. Ni zakoga nisam cuo pa sam random lupao. Mozda nije losa ideja da stavis nekog iz Qhubeke i Francuskih ekipa - oni ce sigurno pokusavati sa bjegovima, mozda neko nesto i ubode. A moze i iz nekih drugih ekipa, samo mozda izbjegavaj ove suvozace favorita. Mozda Ladagnous, Rast, Langeveld, Elminger, Didier, Oliveira... Mislim, jbg, ko zna hocemo li ikog od njih i vidjeti na ekranu, ali vjerujem da ce neki od njih skupiti poneki bod makar u bjegu.
July 4, 20159 yr ja ništa ne objavljujem pre dedlajna. najbolje da okačim tim pa da znate koga da izbacite iz svojih ekipa
July 4, 20159 yr brat bratu 6 sati sam proveo lomeći glavu oko ekipe i i dalje ne mogu da uglavim Aredonda :( strašna je ova startna lista, nije moguće odabrati biciklistu po određenoj ceni a da nemaš utisak da si se grdno zajebao jer nisi odabrao nekog drugog...