Jump to content
IGNORED

Fantasy biciklijada

Recommended Posts

Posted (edited)

Igalo HTP Boka is back by popular demand :D

zaboravio da djojn league]

Edited by gervasius twinkleminkleson
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

216

• Garnirung

160

• zoki

145

• Timmy

117

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

29vdvuh.png

Drndo, drndo 3 sata i jebem li ga...

Posted (edited)

Mislim da je to to :fantom:

Ipak sam malo menjao :fantom:

8e2871fa4c49831f18c6b3c6e6f7164a.jpg

Edit: sranje, sad videh da je boom isključen sa trke :isuse: back to the drawing board

Edited by zoki
Posted

Ima li tu nekih od 4 boda, budite ljubazni pomozite :) Narokao sam ovako jake i ostaje mi 12 bodova za poslednju trojicu. Ni zakoga nisam cuo pa sam random lupao.

Posted

Ima li tu nekih od 4 boda, budite ljubazni pomozite :) Narokao sam ovako jake i ostaje mi 12 bodova za poslednju trojicu. Ni zakoga nisam cuo pa sam random lupao.

Mozda nije losa ideja da stavis nekog iz Qhubeke i Francuskih ekipa - oni ce sigurno pokusavati sa bjegovima, mozda neko nesto i ubode. A moze i iz nekih drugih ekipa, samo mozda izbjegavaj ove suvozace favorita. Mozda Ladagnous, Rast, Langeveld, Elminger, Didier, Oliveira... Mislim, jbg, ko zna hocemo li ikog od njih i vidjeti na ekranu, ali vjerujem da ce neki od njih skupiti poneki bod makar u bjegu. 

Posted (edited)

.

Edited by Timmy
Posted

ja ništa ne objavljujem pre dedlajna. najbolje da okačim tim pa da znate koga da izbacite iz svojih ekipa  :bee:

Posted

brat bratu 6 sati sam proveo lomeći glavu oko ekipe i i dalje ne mogu da uglavim Aredonda :( 

strašna je ova startna lista, nije moguće odabrati biciklistu po određenoj ceni a da nemaš utisak da si se grdno zajebao jer nisi odabrao nekog drugog...

Posted

to znaci da ce tour biti odlican, jebo fantasy :D

Posted

etapa 1.

Tony Martin

Tom Dumoulin

Rohan Dennis

Fabian Cancellara

Adriano Malori