July 18, 20168 yr Pantano mene vratio u borbu za žutu na velogames fantasy. Još da Alaphilippe nije imao onaj peh uzeo bi i on više bodova. <_< Čutura prvi preko 4k bodova, ali on i ja ne bi trebali uzimati mnogo bodova u Alpima pa će Delija, Malkin i možda još neko verovatno da nas prestignu do kraja.
July 18, 20168 yr Ja imam Fruma i Kintanu, pa se nadam da cu malo napredovati. A inace sam lepo ubo one od 4 cene, svi imaju vec 50-100 poena. Ali mi je kiks Fuglsang, platio ga 8, nije doneo nijedan poen. Sagan maksimalan :)
July 18, 20168 yr ja kad sam gledao pre neki dan delovalo mi je da će sekretar do kraja da razvali u velogamesu. prilično je tesno za vrh u svakom slučaju...
July 18, 20168 yr Za jucerasnju etapu mi najzalije sto se Zakarin izgubio negde tokom spusta, posle nadjem da mu ispalo socivo i da je morao da stane da ga namesta
July 18, 20168 yr Jeste, i Alafilip je bio malerozan juce al uzeo neki poen, a sto se kaze svakom svoja muka najteza
July 18, 20168 yr 16. etapazokiSagan ©DegenkolbKristoffAlaphilippeMatthewsTimmySagan ©KristoffCoquardDegenkolbAlbasiniDelija67Sagan ©MatthewsKristoffCoquardVan Avermaetgervasius twinkleminklesonCancellara ©SaganDegenkolbVan AvermaetBoasson HagenGarnirungGreg Van Avermaet ©Peter SaganEdvald Boason HagenJohn DegenkolbAlexander KristoffČuturaVAN AVERMAET Greg ©CUMMINGS StephenSAGAN PeterKRISTOFF AlexanderCAVENDISH MarkomiljeniSagan ©KristoffCavendishDegencolbCancellaraSan EpifanioKittel ©CavendishGreipelCoquardKristoff17. etapa Berne / Finhaut-Emosson 184.5KM prekosutra, sreda 20.07. startuje u 12.15
July 18, 20168 yr neka, ne bi bilo fer jer sam video prognoze. nema veze, dobiću poene poslednjeg što je sasvim u skladu sa mojim pogađanjem do sada :D
July 18, 20168 yr Zaboravi sta si gledao i upisi se :) Igramo se i imamo pravo na odstupanja od pravila. Naravno ako se svi slazu, necemo ako ima protiv :)
July 18, 20168 yr ma jok, glupo mi da pravim presedan a sam sam to stavio kao pravilo. opušteno, ovde ni najgori neće zabosti krompir a ja ću da se vadim u Alpima