May 18, 20159 yr pridružujem se čestitkama. ja sam se svecki obrukao, isprašili ste me svi redom. krivim organizatore i ono skandalozno skraćenje hronometra
May 18, 20159 yr Hvala, hvala. Stvarno bi drama na kraju. Pobedih nekako, a pojma nemam kako. A i na Djiru se bas zakuvalo. Bice zanimljivo do kraja.
May 19, 20159 yr okej, spisak biciklista koje sam izmalerisao do sada: 1. Pocovivo 2. Kontador 3. Porte to je trećina ekipe. sad da vidimo ko je sledeći
May 20, 20159 yr 4. Pelucchi IAM Cycling did not fare so well during this 10th stage. Most disappointingly, Matteo Pelucchi was unable to make it to the finish line despite his teammates’ best efforts to keep him secure in the peloton. The wounds that he suffered on his left ankle in a crash on stage 2 have finally forced him to abandon the race.
May 20, 20159 yr Slicno je i sa mnom. Ja ih izaberem oni pobjedjuju etape. 1. Greipel 2. Ulissi 3. Inxausti 4. Zakarin
May 20, 20159 yr taslačiš nas šefe samo tako... 4 etapne pobede, 4 vozača, 4 ekipe, 4 zemlje... ko da si znao unapred.
May 31, 20159 yr Cestitke Gerasiusu Tvinklnesto-u (daj nesto lakse, neki nadimak, za nas slabije pismene). Svaka ti cast i za Ulisija i Incaustija i Zakarina, ali ajde sad ti nama reci iz kog si budzaka iskopao Landu?
May 31, 20159 yr gori sam od Tolaae to doduše objašnjava otkud kletva na mojoj ekipi... čestitke debelom šefu. nova doktorska pobeda, sad je bar jasno da nije slučajno.
June 1, 20159 yr Gracias :) Pojma nemam koja mi je logika bila za Landu, svakako nisam ocekivao OVO od njega, al mislio sam mozda da ce ici u bjegove, mozda neku etapu uzeti. Zakarina sam, iskreno, vise zbog TTa stavio, a on tamo nista nije napravio.
June 27, 20159 yr Author Još nedelju dana do spektakla, počnite se pripremama... League Name: PPP TdFLeague Code: 27214407 Malkine, hoćemo pogađalicu kao prošle godine, tebi u inbox?!