Jump to content

Fantasy biciklijada

Featured Replies

Ne isplati se pratiti i imati pojma, malkine. Vidi mene, sto rece Epi, padajuci meni mi je bio jedini izvor informacija, a poeni se lepo gomilaju. 

+1 

• Author

Pošto gledam preko telefona, ne mogu da nađem ligu pa se pitam da li sam uopšte ušao? :unsure: Jel me ima, valjda sam po difoltu u ligi kad sam je napravio?!

zabo je fantazi izgleda, ni ja ne mogu da udjem

SQLSTATE[HY000] [2003] Can't connect to MySQL server on '10.168.1.49' (111)

Edited by Čutura

i zvanično sam probio dno, piše mi da sam 9674. od 9387 timova :lolol:

meni Kalifornija radi, ali još nisu uneli nikakve poene + ne vidim zokija u ligi.

• Author

Sad vidim da mene nema ni u Giro ligi jer sam ja debil mislio da sam automatski ušao kad sam napravio ligu :isuse:

Sad vidim da mene nema ni u Giro ligi jer sam ja debil mislio da sam automatski ušao kad sam napravio ligu :isuse:

okači svoj tim ovde (al pošteno! :D ) pa ćemo da ti sabiramo poene i vidimo gde bi bio na tabeli.

okači svoj tim ovde (al pošteno! :D ) pa ćemo da ti sabiramo poene i vidimo gde bi bio na tabeli.

moze da se pridruzi ligi i sada, dole na opciju join a league

• Author

Upao na sjajno pretposlednje mesto... :lol:

Nego, ko ti je prošle godine bio u ekipi za Tur, a da se odmah povredio? Kevendiš?

bravo sajmone klarche  :0.6:

Taj nam je jedan od trojice razlicitih. A kako sam bio ponosan na Geransa u subotu. Orica kida za sada.

gde moze da se vidi kompletna lista ucesnika, ili bar vodeci na listi, numem da nadjem

standings > team standings

nece da mi otvori tu stranu, opet neki vorning u zaglavlju

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/sites/v/velogames.com/public_html/giro-ditalia/2015/teamscore.php:12) in /var/sites/v/velogames.com/public_html/giro-ditalia/2015/easylogin/includes/EasyLogin.class.php on line 798

Cestitke San Epifaniju na tituli u Kaliforniji. Bilo je neizvesno do samog kraja i na kraju me je pretekao za 11 poena.