Jump to content
IGNORED

Fantasy biciklijada

Recommended Posts

Posted

Ne isplati se pratiti i imati pojma, malkine. Vidi mene, sto rece Epi, padajuci meni mi je bio jedini izvor informacija, a poeni se lepo gomilaju. 

+1 

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• malkin

216

• Garnirung

160

• zoki

145

• Timmy

117

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pošto gledam preko telefona, ne mogu da nađem ligu pa se pitam da li sam uopšte ušao? :unsure: Jel me ima, valjda sam po difoltu u ligi kad sam je napravio?!

Posted (edited)

zabo je fantazi izgleda, ni ja ne mogu da udjem

SQLSTATE[HY000] [2003] Can't connect to MySQL server on '10.168.1.49' (111)
Edited by Čutura
Posted

i zvanično sam probio dno, piše mi da sam 9674. od 9387 timova :lolol:

meni Kalifornija radi, ali još nisu uneli nikakve poene + ne vidim zokija u ligi.

Posted

Sad vidim da mene nema ni u Giro ligi jer sam ja debil mislio da sam automatski ušao kad sam napravio ligu :isuse:

Posted

Sad vidim da mene nema ni u Giro ligi jer sam ja debil mislio da sam automatski ušao kad sam napravio ligu :isuse:

okači svoj tim ovde (al pošteno! :D ) pa ćemo da ti sabiramo poene i vidimo gde bi bio na tabeli.

Posted

okači svoj tim ovde (al pošteno! :D ) pa ćemo da ti sabiramo poene i vidimo gde bi bio na tabeli.

moze da se pridruzi ligi i sada, dole na opciju join a league

Posted

Upao na sjajno pretposlednje mesto... :lol:

Posted

Nego, ko ti je prošle godine bio u ekipi za Tur, a da se odmah povredio? Kevendiš?

Posted

bravo sajmone klarche  :0.6:

Posted

Taj nam je jedan od trojice razlicitih. A kako sam bio ponosan na Geransa u subotu. Orica kida za sada.

Posted

gde moze da se vidi kompletna lista ucesnika, ili bar vodeci na listi, numem da nadjem

Posted

nece da mi otvori tu stranu, opet neki vorning u zaglavlju

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/sites/v/velogames.com/public_html/giro-ditalia/2015/teamscore.php:12) in /var/sites/v/velogames.com/public_html/giro-ditalia/2015/easylogin/includes/EasyLogin.class.php on line 798
Posted

Cestitke San Epifaniju na tituli u Kaliforniji. Bilo je neizvesno do samog kraja i na kraju me je pretekao za 11 poena.