laufer Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Baš iz tog razloga sam drzak prema njima kad stave u kesu i kažu "Za dinar jer ste kupili knjigu". Neću fakin nedeljnik. Dovoljno je kompromitujuce sto kupujes knjige u Laguni.
gospa buba Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 ne nuzno. ja sam juche kupila dnevnik shonjavka shesti deo i taman dobila i 1 manje uzbudljiv nedeljnik ^_^ od tog uzbudljivog u najavi. realno, kako ih nije sramota
svashtabezneshto Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Sad sam guglala Šonjavka, i ja želim da ga čitam.
Šumejker-Levi 9 Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 Dovoljno je kompromitujuce sto kupujes knjige u Laguni. Imaju oni puno dobrih knjiga, pogotovu stranih autora. Pih. Ja i kad uđem u kafanu ipak biram probrano društvo
laufer Posted April 22, 2015 Author Posted April 22, 2015 ne nuzno. ja sam juche kupila dnevnik shonjavka shesti deo i taman dobila i 1 manje uzbudljiv nedeljnik ^_^ od tog uzbudljivog u najavi. realno, kako ih nije sramota Je l to nema nigde na drugom mestu da se kupi.
gospa buba Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 (edited) Je l to nema nigde na drugom mestu da se kupi. ima. u vulkanu -_- (naravno, ja sam odmah rekla detetu, u nashem selu nema da se kupi kod pristojnog izdavcha i necesh dobiti knjigu dok ne krenemo sledece godine za beograd. a onda se pojavila opcija da laguna daje 20% popusta i ja sam rekla ne dolazi u obzir. svi su se prodali kapitalistima, mi necemo, nece nas navuc ni na popust. idemo u vulkan da kupimo skuplje :D) eto, tako je to bilo. Edited April 22, 2015 by gospa buba
gospa buba Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 (edited) stigao -_- (pokushava da ne ode u shkolu da bi chitao. ne znam shta je bolje ) splitujte nas gospodi Edited April 22, 2015 by gospa buba
JozoMujica Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 (edited) Sta je problem sa lagunom? +1. Mislim da imam i neku karticu sa popustom. Deca u Kini za šaku pirinča na dan koriče knjige? Edited April 22, 2015 by JozoMujica
MancMellow Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Deca u Kini za šaku pirinča na dan prevode knjige? na srpski
gospa buba Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 (edited) pa kako da kazem, oni su verovatno ubili malo izdavashtvo i sigurno ubili male knjizare. s druge strane pak, antikvari i drugi deklarisani ljubitelji prave knjige, deru na dronjavim i prashnjavim izdanjima. ista dronjava i prashnjava izdanja dede u karadjordjevom parku prodaju za kikiriki. s kraja na kraj tog svemira plutaju chitaoci, nesvesni svoje uloge... gospodi splituj. ne znam gde. Edited April 22, 2015 by gospa buba
gospa buba Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 pa moljakam ceo dan. moderacija se luftira, mi divljamo :D
Recommended Posts