ducca Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) Ja tempirao snimak, upravo cekam cetvrti daun na 0:05 do kraja i reko kraj je, nema tu sta, dodjem na temu i vidim krajnji ishod Pa roknucu se. Som godine Ali kakva partija Janisa, wtf Odakle se ovaj momak pojavio, potpuni heroj tekme. Na stranu hail marry. Edited January 17, 2016 by ducca
nisam ja Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Ček šta bi sa ovim intersepšnom na početku treće?
wall Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Koji je ovaj komentator koji u zanimljivim delovima priča kao da ne unosi dovoljno biljnih vlakana? Poprilično iritirajuće.
radisa Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Idi na topik o komentatorima pa tamo kukaj na kretene... Tamo smo noćas ispisali dosta postova o njima...
189- Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 onaj drive arizone u regularnom delu kada su dali td je najsrecniji drive koji sam video.
Geo Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Meni i dalje nije jasna postavka odbrane GB, kada je Fitzgerald ostao sam kao duh kod prelomne akcije u produzetku ...
Nesh Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 (edited) onaj drive arizone u regularnom delu kada su dali td je najsrecniji drive koji sam video. Kad su postigli taj TD ja pomislih kad je ovo doslo u ruke, sve je reseno. Jel su bese u tom drajvu bili dva puta lanci i po inc za prvi down? Edited January 17, 2016 by Nesh
189- Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Kad su postigli taj TD ja pomislih kad je ovo doslo u ruke, sve je reseno. Jel su bese u tom drajvu bili dva puta lanci i po inc za prvi down? da plus onaj skoro pick sama shieldsa i onaj td odbitak od ramena defanzivca gb-a
omiljeni Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Meni i dalje nije jasna postavka odbrane GB, kada je Fitzgerald ostao sam kao duh kod prelomne akcije u produzetku ... A jebiga to što se izdešavalo u tom playu manje-više ne može da se brani. Zone blitz gde su Packersi poslali 5 ljudi da rushuju Palmera je 99.9999% siguran znak da će pass biti bačen posle naaaajviše 3 sekunde posle snapa. Ali Palmer je nekakim čudom to uradio tek posle 5 sekundi. Usput je uspeo i skontati da je reč o zone blitzu gde mu je hot route odsečen (Fitz na crossing/shallow ruti) tako što se Peppers spustio u cover. Packersi su tako pre par godina imali pick 6 u playoff tekmi protiv Bearsa gde je BJ Raji bio taj koji je dropovao u cover, a onaj Cutlerov backup nije to skontao. Throwback pass gde Palmer trči desno, a baca levo je bio daggerTM. Kao i kod činjenice da će Palmer držati loptu 5 sekundi na 5 men rush, odbrana je i za taj throwback pass bila totalno nepripremljena za to. I to sa razlogom. Johnny Football ili Russell Wilson od toga jedu leba i to rade na svakoj utakmici, ali Palmer je to uradio npr 3. put u karijeri uključujući i high school i college karijeru. Peppers, kada ga je video da beži iz pocketa i sprinta u desno, on je znao da će ovaj ili istrčati 1 yard i uraditi slide ili će baciti loptu u out ili će ga sam Peppers pregaziti kao brzi voz. Sve u svemu, Palmer je odigrao taj play kao da je Big Ben lično, a Packersi su zbog toga pri odlično pozvanoj akciji izgubili utakmicu. Doduše, kasnije je većina Packersa (Clay, Shields itd) očajno uradilo pursuit i zbog loših uglova im je Fitz otišao skoro do kraja umesto da su ga oborili na 30-40 yarda.
Recommended Posts