Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Posted

A ja otišao sredinom treće na spavanje... :isuse:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ja tempirao snimak, upravo cekam cetvrti daun na 0:05 do kraja i reko kraj je, nema tu sta, dodjem na temu i vidim krajnji ishod :cry: Pa roknucu se. Som godine :isuse:

Ali kakva partija Janisa, wtf :blink: Odakle se ovaj momak pojavio, potpuni heroj tekme. Na stranu hail marry.

Edited by ducca
Posted

Ček šta bi sa ovim intersepšnom na početku treće?

Posted

Koji je ovaj komentator™ koji u zanimljivim delovima priča kao da ne unosi dovoljno biljnih vlakana?

Poprilično iritirajuće.

Posted

Idi na topik o komentatorima pa tamo kukaj na kretene... :mad:

Tamo smo noćas ispisali dosta postova o njima...

Posted

onaj drive arizone u regularnom delu kada su dali td je najsrecniji drive koji sam video. 

Posted

Meni i dalje nije jasna postavka odbrane GB, kada je   Fitzgerald ostao sam kao duh kod prelomne akcije u produzetku ...  :isuse:

Posted (edited)

onaj drive arizone u regularnom delu kada su dali td je najsrecniji drive koji sam video. 

Kad su postigli taj TD ja pomislih kad je ovo doslo u ruke, sve je reseno. Jel su bese u tom drajvu bili dva puta lanci i po inc za prvi down?

Edited by Nesh
Posted

Kad su postigli taj TD ja pomislih kad je ovo doslo u ruke, sve je reseno. Jel su bese u tom drajvu bili dva puta lanci i po inc za prvi down?

da plus onaj skoro pick sama shieldsa i onaj td odbitak od ramena defanzivca gb-a

Posted

Meni i dalje nije jasna postavka odbrane GB, kada je   Fitzgerald ostao sam kao duh kod prelomne akcije u produzetku ...  :isuse:

A jebiga to što se izdešavalo u tom playu manje-više ne može da se brani.

Zone blitz gde su Packersi poslali 5 ljudi da rushuju Palmera je 99.9999% siguran znak da će pass biti bačen posle naaaajviše 3 sekunde posle snapa.

Ali Palmer je nekakim čudom to uradio tek posle 5 sekundi. Usput je uspeo i skontati da je reč o zone blitzu gde mu je hot route odsečen (Fitz na crossing/shallow ruti) tako što se Peppers spustio u cover. Packersi su tako pre par godina imali pick 6 u playoff tekmi protiv Bearsa gde je BJ Raji bio taj koji je dropovao u cover, a onaj Cutlerov backup nije to skontao.

Throwback pass gde Palmer trči desno, a baca levo je bio daggerTM. Kao i kod činjenice da će Palmer držati loptu 5 sekundi na 5 men rush, odbrana je i za taj throwback pass bila totalno nepripremljena za to. I to sa razlogom. Johnny Football ili Russell Wilson od toga jedu leba i to rade na svakoj utakmici, ali Palmer je to uradio npr 3. put u karijeri uključujući i high school i college karijeru. Peppers, kada ga je video da beži iz pocketa i sprinta u desno, on je znao da će ovaj ili istrčati 1 yard i uraditi slide ili će baciti loptu u out ili će ga sam Peppers pregaziti kao brzi voz.

Sve u svemu, Palmer je odigrao taj play kao da je Big Ben lično, a Packersi su zbog toga pri odlično pozvanoj akciji izgubili utakmicu.

Doduše, kasnije je većina Packersa (Clay, Shields itd) očajno uradilo pursuit i zbog loših uglova im je Fitz otišao skoro do kraja umesto da su ga oborili na 30-40 yarda.