Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovi u LA su od sredine 80ih do bekstva 94 gubili lovu jer su imali malo gledalaca, a posto nisu popunjavali stadion onda se ni utakmica nije pustala na TVu, sto je jos dovodilo do osipanja baze navijaca. U tom periodu imas Lejkerse i Dodzerse, pa je dosao Grecki... poostrila se konkurencija za dovlacenje navijaca.

Odnos Ala Dejvisa sa ligom, Rodney King i Straight Outta Compton mogu delimicno da onjasne odlazak Rejdersa ali ne i Remsa.

Ima negde fotka zadnje utakmice Remsa u Anahajmu 94, daj boze da je 30% stadiona bilo puno.

by Tapatalk

Edited by Prospero
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa to i kazem - uvek postoji neki razlog za odlazak, samo je nejasno zasto onda misle da ce naredni put biti drugacije. I to sad hoce da sele ne jednu, nego dve ekipe u LA istovremeno.

Jel bese Davis tuzio ligu kad je hteo da seli u LA ili nazad u Oakland? Mislim da je ovo prvo, mrzi me da guglam.

Posted (edited)

Prvo.

Nisu mu dali, on je otišao, tužio ligu i dobio spor tj sud je rekao da je imao pravo da preseli svoj biznis.

Sada se samo jedna ekipa seli a drugima je data (vrlo loša, IMHO) mogućnost da se sele ako se dogovore sa Krenkeom.

Chargersi su zanimljiva priča sad - oni imaju pravo da se presele u LA u sledećih godinu dana, ako žele. Međutim, Krenke i Spanos nisu u dobrim odnosima ali je Krenke ponudio ili 50:50 partnerstvo ili da, navodno, Chaargersi za 1$ godišnje (uz operativne troškove na dan utakmice) rentiraju stadion. To su sranje ponude za Spanosa jer za prvo nema pare (1,3B$ za pola stadiona, 550M penala za preseljaj, on nije nikakav bogataš osim što je nasledio Chargerse od ćala, nema da skupi ni za stadion u SD, a finansijere je našao samo za onaj projekat u Karsonu) a drugo mu ne znači jer, iako ga malo košta neće imati nikakvu zaradu od poslovnog prostora, rente i svih zajebancija koje uz to idu. Bio bi drugorazredni tim, bez navijača. Sa druge strane zajebano mu je i u SDu, navijači ga mrze jer je hteo da se seli, grad mu je ponudio 2 opcije od kojih oni nije hteo nijednu, tj hteo je jednu (stadion u centru) ali bez većih troškova, što je nemoguće. Plan da se pored sadašnjeg stadiona ozida novi podrazumeva i 350M dolara javnog novca, ali za to je potrebna odluka građana na glasanju, što će se teško desiti jer, kako rekoh, spalio je mnoge mostove za sobom u gradu. Gradonačelnik je jutros rekao da je zainteresovan za ozbiljne razgovore ali ne i za "šaradu" u kojoj Spanos hoće da se seli u LA a kao pregovara sa SD. Biće potreban ozbiljan rad i još bolji PR da se to sve ispegla.

Meni je OK da se Ramsi vrate u LA, a Raidersi i Chargersi treba da ostanu gde jesu. Raidersima je još gore, oni baš ne mogu da završe sa gradom kombinu za stadion.

Da, pratio sam ovu temu pomno :D

Edited by Prospero
Posted

ludilo u Pats:

Belacek se pojavio sa sljivom na oku na konferenciji za stampu ali nije hteo da kaze kako je zaradio.

Gronk nije bio prisutan na treningu a Jones je bio u ER.

Posted

Meni je drago sto su se Rams vratili u LA, oni su ipak originalni LA team.  Ako jos neko drugi treba da dodje, ne znam, ne bih voleo ni Raiders ni Chargers, zao mi je da Oakland i pogotovu San Diego ostanu bez NFL timova.

Mada za Raiders bi bilo fino kad bi se vratili, i jos kad bi igrali u Inglewoodu.  Naviru secanja na rane 90te, kad su igrali na starom LA Coliseumu, dok je jos uvek imao atletsku stazu, atmosfera, ona olimpijska kapija, a u publici sve Crips i Bloods obuceni u crno  :Hail:

Posted

http://deadspin.com/what-happened-with-chandler-jones-1752693677?utm_campaign=socialflow_deadspin_twitter&utm_source=deadspin_twitter&utm_medium=socialflow

Overdozirao se nekim pilulama, policija (sef policije je i sef bezbednosti na Dzilet stadionu :D ) se bas trudila da nista relevantno ne procuri u medije.

by Tapatalk

izgleda sinteticka mara.

kakav crni sef policije, Belacek je guverner cele NE dok traje play off.

Posted

Ramsi su originalno iz Klivlenda :)

by Tapatalk

Posted

Ramsi su originalno iz Klivlenda :)

by Tapatalk

Kad sam ja poceo da pratim NFL bili su iz LA, prema tome racuna se da su iz LA!  :P

Posted

Hju Dzekson izgleda postaje novi HC Klivlenda.

by Tapatalk