Prospero Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 (edited) Ovi u LA su od sredine 80ih do bekstva 94 gubili lovu jer su imali malo gledalaca, a posto nisu popunjavali stadion onda se ni utakmica nije pustala na TVu, sto je jos dovodilo do osipanja baze navijaca. U tom periodu imas Lejkerse i Dodzerse, pa je dosao Grecki... poostrila se konkurencija za dovlacenje navijaca. Odnos Ala Dejvisa sa ligom, Rodney King i Straight Outta Compton mogu delimicno da onjasne odlazak Rejdersa ali ne i Remsa. Ima negde fotka zadnje utakmice Remsa u Anahajmu 94, daj boze da je 30% stadiona bilo puno. by Tapatalk Edited January 13, 2016 by Prospero
Venom Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Pa to i kazem - uvek postoji neki razlog za odlazak, samo je nejasno zasto onda misle da ce naredni put biti drugacije. I to sad hoce da sele ne jednu, nego dve ekipe u LA istovremeno. Jel bese Davis tuzio ligu kad je hteo da seli u LA ili nazad u Oakland? Mislim da je ovo prvo, mrzi me da guglam.
Prospero Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 (edited) Prvo. Nisu mu dali, on je otišao, tužio ligu i dobio spor tj sud je rekao da je imao pravo da preseli svoj biznis. Sada se samo jedna ekipa seli a drugima je data (vrlo loša, IMHO) mogućnost da se sele ako se dogovore sa Krenkeom. Chargersi su zanimljiva priča sad - oni imaju pravo da se presele u LA u sledećih godinu dana, ako žele. Međutim, Krenke i Spanos nisu u dobrim odnosima ali je Krenke ponudio ili 50:50 partnerstvo ili da, navodno, Chaargersi za 1$ godišnje (uz operativne troškove na dan utakmice) rentiraju stadion. To su sranje ponude za Spanosa jer za prvo nema pare (1,3B$ za pola stadiona, 550M penala za preseljaj, on nije nikakav bogataš osim što je nasledio Chargerse od ćala, nema da skupi ni za stadion u SD, a finansijere je našao samo za onaj projekat u Karsonu) a drugo mu ne znači jer, iako ga malo košta neće imati nikakvu zaradu od poslovnog prostora, rente i svih zajebancija koje uz to idu. Bio bi drugorazredni tim, bez navijača. Sa druge strane zajebano mu je i u SDu, navijači ga mrze jer je hteo da se seli, grad mu je ponudio 2 opcije od kojih oni nije hteo nijednu, tj hteo je jednu (stadion u centru) ali bez većih troškova, što je nemoguće. Plan da se pored sadašnjeg stadiona ozida novi podrazumeva i 350M dolara javnog novca, ali za to je potrebna odluka građana na glasanju, što će se teško desiti jer, kako rekoh, spalio je mnoge mostove za sobom u gradu. Gradonačelnik je jutros rekao da je zainteresovan za ozbiljne razgovore ali ne i za "šaradu" u kojoj Spanos hoće da se seli u LA a kao pregovara sa SD. Biće potreban ozbiljan rad i još bolji PR da se to sve ispegla. Meni je OK da se Ramsi vrate u LA, a Raidersi i Chargersi treba da ostanu gde jesu. Raidersima je još gore, oni baš ne mogu da završe sa gradom kombinu za stadion. Da, pratio sam ovu temu pomno :D Edited January 13, 2016 by Prospero
3opge Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 ludilo u Pats: Belacek se pojavio sa sljivom na oku na konferenciji za stampu ali nije hteo da kaze kako je zaradio. Gronk nije bio prisutan na treningu a Jones je bio u ER.
Prospero Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 (edited) http://deadspin.com/what-happened-with-chandler-jones-1752693677?utm_campaign=socialflow_deadspin_twitter&utm_source=deadspin_twitter&utm_medium=socialflow Overdozirao se nekim pilulama, policija (sef policije je i sef bezbednosti na Dzilet stadionu :D ) se bas trudila da nista relevantno ne procuri u medije. by Tapatalk Edited January 13, 2016 by Prospero
WTF Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Meni je drago sto su se Rams vratili u LA, oni su ipak originalni LA team. Ako jos neko drugi treba da dodje, ne znam, ne bih voleo ni Raiders ni Chargers, zao mi je da Oakland i pogotovu San Diego ostanu bez NFL timova. Mada za Raiders bi bilo fino kad bi se vratili, i jos kad bi igrali u Inglewoodu. Naviru secanja na rane 90te, kad su igrali na starom LA Coliseumu, dok je jos uvek imao atletsku stazu, atmosfera, ona olimpijska kapija, a u publici sve Crips i Bloods obuceni u crno
3opge Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 http://deadspin.com/what-happened-with-chandler-jones-1752693677?utm_campaign=socialflow_deadspin_twitter&utm_source=deadspin_twitter&utm_medium=socialflow Overdozirao se nekim pilulama, policija (sef policije je i sef bezbednosti na Dzilet stadionu :D ) se bas trudila da nista relevantno ne procuri u medije. by Tapatalk izgleda sinteticka mara. kakav crni sef policije, Belacek je guverner cele NE dok traje play off.
Prospero Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Ramsi su originalno iz Klivlenda :) by Tapatalk
WTF Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Ramsi su originalno iz Klivlenda :) by Tapatalk Kad sam ja poceo da pratim NFL bili su iz LA, prema tome racuna se da su iz LA! :P
Prospero Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Hju Dzekson izgleda postaje novi HC Klivlenda. by Tapatalk
Prospero Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Ian Rapoport @RapSheet 14m14 minutes agoAs the #Giants zero in on candidates, word spread at the @NFL Meetings how much they liked Mike Smith. Similar feelings for Doug Marrone.
Prospero Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Michael Gehlken @UTgehlken 9m9 minutes agoKen Whisenhunt returns as Chargers offensive coordinator, sources say: http://bit.ly/1ZkXL6n
kud u maglu Simoviću Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 http://www.imdb.com/title/tt3322364/?ref_=nv_sr_1 namerno nisam postovao na filmu jer je zanimljiviji za pogledati ga ljubiteljima usa fudbala nfl mafija vs. nauka, sveža tematika kao film nije loš za ubiti dva sata
Prospero Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 (edited) Kako stvari stoje, ubrzo će i Chargersi u LA Alex Flanagan @Alex_Flanagan 10m10 minutes agoNFL has framework of a stadium deal between the rams/chargers. Chargers vetting it now and barring anything unforeseen, plan on going to LA Edited January 13, 2016 by Prospero
Recommended Posts