Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Posted

Smaraš više sa tim tačnim informacijama i ispravnim zapažanjima. Idi botuj negde drugde.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

srbenda je alex smith

što jebete čoveka :lol:

:lala:  :lala:  :lala:  :lala:

Posted

haha. Gangsteri ostaju u Oklandu, gde im je i mesto.

Posted

http://www.youtube.com/watch?v=QxkKlzInR4Y

vracaju se ramsi u l.a., to je sigurica. igrace na koloseumu do zavrsetka stadiona iu inglvudu.

he he, kako su ostali vlasnici uterali dinu spanosu (vlasnik chargersa). njegov predlog je dobio podrsku one komisije za preseljaj u l.a. ali su vlasnici timova odlucili da podrze krenkea (2. najbogatiji vlasnik nfl tima) i porucili spanosu da moze da bude eventualno druga violina na krenkeovom stadionu. verovatno ce ga i san diego odjebati na galsanju za pare za novi stadion.

Posted

Bezveze. Sad sam probao da nadjem snimak iz plejofa 2001 kad su presekli Favrea 6 puta, ali nema. 

Posted

Bezveze. Sad sam probao da nadjem snimak iz plejofa 2001 kad su presekli Favrea 6 puta, ali nema.

Uhhh ne verujem da nema to je tm No4-a čak je bilo i ovim dokumentarcima koje su davali sad ...
Posted

Šta znam meni to preseljenje nosi više minusa nego pluseva...Još kolika će očekivanja da se stvore od toga. A mislim da neće sportskih rezultata biti odmah, pa će onda na drugoj strani morati cirkus da se pravi...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

nema :Hail: 

Posted

S druge strane i dosli su iz LA-a... mada moram priznati da ne razumem genijalnost takvih poslovnih poteza. Odu iz LA u Oakland ili St. Louis, pa onda hoce nazad. Ili oteraju tim u Baltimore jer je trziste lose, a onda naprave novi tim u Clevelandu (i daju mu isto ime i retroaktivno prenesu istoriju). Sprdnja.

Posted

Svaki preseljaj do sada - Raiders '82, Colts '83, Cardinals '88, Rams i Raiders '94, Browns '95 - je bio vezan za pitanje stadiona. Obicno su vlasnici hteli novi stadion ili neko ludo renoviranje od javnih para pa bi izduvali.

Sad je malo drugacije, Krenke ima lovu ne samo da stuca 2,6B$ za novi stadion nego i da odmah pljusne jos 550M$ kao penal NFLu zbog preseljaja. To je preko 3B$ pre prvog snepa na stadionu. Njemu nije trebala lova St. Luisa nego jeste pojurio za vecim trzistem, a pored stadiona se zida jos krs nekih zgrada i poslovnog prostora.

I St Luis i LA su 2 puta do sada napustani, i imaju po 1 povratak.

by Tapatalk

Posted

Ja sam nekako u svojoj glavi taj premestaj Raidersa uvek povezivao sa politikom. Zbog onih nemira u L.A. 90-tih, gomile bandi i kriminala koji su ih okruzivali, vlasti su jednostavno ukinule/preselile tu fransizu ("zamolile" vlasnika), usled nemogucnosti kontrole i svih potencijalnih problema, makar mozda veseli stadion bio formalni razlog.