radisa Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Danas su ova dvojica probili dno nepoznavanja sporta koji komentarišu, opšte kulture i kulture govora... Da li ima neko da im kaže, tamo u SK, da oni ne znaju to što rade?
WTF Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Seattle vs Minnesota, za sad najbolja tekma u playoffu. Odgledah je u 1 kaficu, za sankom, s jedne strane dvojica navijala za Vikings, s druge strane lik pravi Seahawks navijac, sa sve dresom i kapom. Ja bio u konfliktu™ - s jedne strane vise volim Seahawks, s druge strane nisam zeleo da nam oni dodju u goste sledeceg vikenda, ali jbg.
teacher Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Pa imaju taj #sknfl, ne znam šta čekamo meni žao
levi Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Svima je izgleda žao, svi nešto fino sa njima tamo. I žule ima botove
Prospero Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) @edwerderespn #Vikings PK Blair Walsh: "Wait, I scored all of our points, and you guys are blaming me for this?" pwned edit: hm, jebi se Ed Werder @Edwerderespn 30m30 minutes ago That quote was meant to be humorous. Not really said Edited January 10, 2016 by Prospero
Goranz Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Nažalost, jedini pravi komentator sa ovih prostora verovatno nikada neće dobiti priliku da se oproba u prenosu. "Treći za 8... ajde sad... dunsteru! Volino jedna! Šupku! Idi u qrac, jebo te Radonja!"
zoki Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Svima je izgleda žao, svi nešto fino sa njima tamo. I žule ima botove
levi Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) acestream, fox http://arenavision.in/av17 Jedini problem što mi se posle utakmice jede hamburger i vozi mi se jeep kamionet Edited January 10, 2016 by levi
teacher Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 stream loš ti je link, a taj stream će trajati jedno dva minuta :D 6mbps, bolje nego gamepass
zoki Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 loš ti je link, a taj stream će trajati jedno dva minuta :D 6mbps, bolje nego gamepass meni radi, nijednom nije stao, bolji stream nisam gledao :D
Recommended Posts