Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Posted

Ipak Seattle. Nisam ocekivao ovako napetu utakmicu.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jebena 'Sota, ne da se sirotinji iz polarnih krajeva za obradovati se. :D Oboje bi ih izbacio iz plejofa, jer Sijetl je ( zdravstveno - danas i Benet ode ) sjeban, sto, jelte, implicira da, takvi sjebani kakvi jesu trenutno, ne mogu do titule, tako da je, meni, svejedno u koji fazi plejofa ce popusiti. Ali, jebote, od svih njih bas Censelor da bude taj koji proda mec ( zamalo ).

čenselor je moj omiljeni igrač, ali ove sezone je jako loš u 1-1 pokrivanju

Posted

Pa jbte jel moguce da to utice?

abso-fuckin-lutely

Posted

abso-fuckin-lutely

naravno, one voline od komentatora pojma nemaju o tome... kaze lik, "odlicno je odradio svoj posao".

Posted (edited)

If you've ever heard the term, "laces out," it refers to the way a football should be kicked. A kicker's foot striking the laces of the ball can result in an erratic kick that goes off to the side, out of the kicker's control. Consequently, punters and place-kick holders immediately catch the ball and rotate the laces so that they face in the direction opposite of where the kicker's foot will contact the ball. This eliminates the risk of the laces causing an errant kick.

Edited by Mercuzzio
Posted

čenselor je moj omiljeni igrač, ali ove sezone je jako loš u 1-1 pokrivanju

Nije da ti ne verujem, meni je, sramim se priznati, ovo prvi mec Sijetla ove sezone :blush: , ali ako je neko mamojebac defanzivni ( bio ) , onda je to startni par sejftija Sijetla.

Posted

naravno, one voline od komentatora pojma nemaju o tome... kaze lik, "odlicno je odradio svoj posao".

za njih dvojicu je valjda dovoljno da lopta stoji pomalo uspravno da bi bila "odlična"...

Posted

za njih dvojicu je valjda dovoljno da lopta stoji pomalo uspravno da bi bila "odlična"...

fascinantno je kakvi volovi vode sport klub. ti koji biraju ove dunstere za komentatore.

Posted

Nije da ti ne verujem, meni je, sramim se priznati, ovo prvi mec Sijetla ove sezone :blush: , ali ako je neko mamojebac defanzivni ( bio ) , onda je to startni par sejftija Sijetla.

slažem se, ove sezone više blicaju uz 1-1 pokrivanje, samim tim je kam više izložen u odbrani. inače je bog fudbala. 

Posted

dovoljno je da mu ne ispadne.

Posted

Jel sam ja debil ili komentator ne shvata da je temperatura na grafici u farenhajtima?!

ovo spada u jebenu opštu kulturu, neverovatno.. :isuse:

Posted

Molim ostavite yt stream ako opet bude, jbm ti i SK i KDS i sve.