Miljenko Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Ipak Seattle. Nisam ocekivao ovako napetu utakmicu.
teacher Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Jebena 'Sota, ne da se sirotinji iz polarnih krajeva za obradovati se. :D Oboje bi ih izbacio iz plejofa, jer Sijetl je ( zdravstveno - danas i Benet ode ) sjeban, sto, jelte, implicira da, takvi sjebani kakvi jesu trenutno, ne mogu do titule, tako da je, meni, svejedno u koji fazi plejofa ce popusiti. Ali, jebote, od svih njih bas Censelor da bude taj koji proda mec ( zamalo ). čenselor je moj omiljeni igrač, ali ove sezone je jako loš u 1-1 pokrivanju
Prospero Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Pa jbte jel moguce da to utice? abso-fuckin-lutely
SleeperSleep Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 abso-fuckin-lutely naravno, one voline od komentatora pojma nemaju o tome... kaze lik, "odlicno je odradio svoj posao".
Mercuzzio Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) If you've ever heard the term, "laces out," it refers to the way a football should be kicked. A kicker's foot striking the laces of the ball can result in an erratic kick that goes off to the side, out of the kicker's control. Consequently, punters and place-kick holders immediately catch the ball and rotate the laces so that they face in the direction opposite of where the kicker's foot will contact the ball. This eliminates the risk of the laces causing an errant kick. Edited January 10, 2016 by Mercuzzio
stoutspectacledbold-head Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 čenselor je moj omiljeni igrač, ali ove sezone je jako loš u 1-1 pokrivanju Nije da ti ne verujem, meni je, sramim se priznati, ovo prvi mec Sijetla ove sezone , ali ako je neko mamojebac defanzivni ( bio ) , onda je to startni par sejftija Sijetla.
Prospero Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 naravno, one voline od komentatora pojma nemaju o tome... kaze lik, "odlicno je odradio svoj posao". za njih dvojicu je valjda dovoljno da lopta stoji pomalo uspravno da bi bila "odlična"...
SleeperSleep Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 za njih dvojicu je valjda dovoljno da lopta stoji pomalo uspravno da bi bila "odlična"... fascinantno je kakvi volovi vode sport klub. ti koji biraju ove dunstere za komentatore.
teacher Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Nije da ti ne verujem, meni je, sramim se priznati, ovo prvi mec Sijetla ove sezone , ali ako je neko mamojebac defanzivni ( bio ) , onda je to startni par sejftija Sijetla. slažem se, ove sezone više blicaju uz 1-1 pokrivanje, samim tim je kam više izložen u odbrani. inače je bog fudbala.
nenad Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 za njih dvojicu je valjda dovoljno da lopta stoji pomalo uspravno da bi bila "odlična"... dovoljno je da mu ne ispadne.
zoki Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Jel sam ja debil ili komentator ne shvata da je temperatura na grafici u farenhajtima?! ovo spada u jebenu opštu kulturu, neverovatno..
Malvo Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Molim ostavite yt stream ako opet bude, jbm ti i SK i KDS i sve.
Recommended Posts