wall Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Ja mislim da oni od buljenja u statistike ni ne prate utakmicu... Ubiše s nekim ciframa za koje nisam baš siguran da znače nešto vaskolikom pučanstvu.
radisa Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 E, tako svaku utakmicu... Sinoć sam gledao bez tona, mozak odmorio... Opet ne znaju zašto je bila kazna... Sunce ti žarko, kako su oni dospeli na TV?
stoutspectacledbold-head Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Ovo nije zajebancija uopste ( kako sam racunao da ce biti ), prodje pola, a 'Sota je ta koja se pita.Jedan od onih meceva gde se nista ne desava, a, opet, nije da nije interesantno.Ako nista, vredi zarad gledanja hvranja na relaciji Benet vs. leva strana OL ( Kalil, Fusko ).
mandingo Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) baldwin car. po vakvom vremenu.... Edited January 10, 2016 by mandingo
Frank Pembleton Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Ovo nije zajebancija uopste ( kako sam racunao da ce biti ), prodje pola, a 'Sota je ta koja se pita.Jedan od onih meceva gde se nista ne desava, a, opet, nije da nije interesantno.Ako nista, vredi zarad gledanja hvranja na relaciji Benet vs. leva strana OL ( Kalil, Fusko ). Jbga ovo je pravi zimski fudbal...Svaki jard mora da se cupa...
Hamlet Strašni Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sijetlu prodje jedan pas i gotovo. Rekao bih da minesota nece da da td da do sutra igraju.
Frank Pembleton Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sijetlu prodje jedan pas i gotovo. Rekao bih da minesota nece da da td da do sutra igraju. Nije bas tako...
Hamlet Strašni Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Тја Ја навијам за Минесоту у овој утакмици. Али ми се чини да тренер Сијетла дели моје мишљење чим толико често не пантује на 4
Miljenko Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Seattle ima uzasan play calling na ovom mecu. Uleteo im je najlaksi moguci rival za gostovanje i oni ne mogu ni FG da daju.
Recommended Posts