freakns Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 pa realno 15yds za Pacmana je smejurija od calla... i treba da im jebe mater javno. gurace se jebeni Patsi i Steelersi dok sam ziv. uzas Može li neko od vas poznavalaca da mi kaže koju o Warrenu Sappu? Kontam da uzmem dres online. bog fudbala. covek koji je izmenio 3 tech poziciju, i sada lupom pokusavaju da nadju likove kao sto je on, ali ne ide... najbolji 3 tech u istoriji, najbolji DT svoje generacije, i covek kojem Favre nije poklanjao sackove da bi napravio ime, vec je bezo od njega ko djavo od krsta.
Frank Pembleton Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 pa realno 15yds za Pacmana je smejurija od calla... i treba da im jebe mater javno. gurace se jebeni Patsi i Steelersi dok sam ziv. uzas bog fudbala. covek koji je izmenio 3 tech poziciju, i sada lupom pokusavaju da nadju likove kao sto je on, ali ne ide... najbolji 3 tech u istoriji, najbolji DT svoje generacije, i covek kojem Favre nije poklanjao sackove da bi napravio ime, vec je bezo od njega ko djavo od krsta. Pri tome posle svega su bili "ortaci" :)
teacher Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 bog fudbala. covek koji je izmenio 3 tech poziciju, i sada lupom pokusavaju da nadju likove kao sto je on, ali ne ide... najbolji 3 tech u istoriji, najbolji DT svoje generacije, i covek kojem Favre nije poklanjao sackove da bi napravio ime, vec je bezo od njega ko djavo od krsta. jel ovo jurišev citat?
wall Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sad odgledao pit-cin... Šta uradiše ovo na kraju? Što skupiše ovoliko kazni?
Frank Pembleton Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 jel ovo jurišev citat?Ne bi On rekao da Ironman bežao. Ikad. :)
ducca Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Sad odgledao pit-cin... Šta uradiše ovo na kraju? Što skupiše ovoliko kazni? Mislim da je drugih 15yd bilo zbog Jonesovog guranja nekoga iz Pitt doktorskog tima koji je nesto provocirao. Start na Browna je za zatvor, ali ovo drugo u poslednjem minutu malo problematicno (osim ako nije neka druga situacija uzrok).
wall Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Mislim da je drugih 15yd bilo zbog Jonesovog guranja nekoga iz Pitt doktorskog tima koji je nesto provocirao. Start na Browna je za zatvor, ali ovo drugo u poslednjem minutu malo problematicno (osim ako nije neka druga situacija uzrok). Da. I meni se čini tako, zato rekoh da pitam.
189- Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Debil godine. Plus ovo kurcenje prethodno: sto kaze jedan, da je ostao u svlacionici prosli bi dalje. ovakvi idioti kao burfict i pacman jones i ne zasluzuju da prodju dalje posle svih sranja sto su napravili.
Prospero Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 ali faca ovog lika iz Pitta, blaženi osmeh, "došao sam da isprovociram budale"
Mercuzzio Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 Realno ni Shazier nije ništa bolji bio od Burficta nakon što je onesvestio Bernarda https://vine.co/v/ihl7uPF2vWP
ObiW Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 A sad intemezzo... jel ste znali da ESPN ima ovakve reportere sa lica mesta:
Prospero Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 (edited) 1 je erin andrews -_- Edited January 10, 2016 by Prospero
3opge Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 bice toplije, -17 C oko 3 pm, taman da se malo ugreju http://www.wunderground.com/q/zmw:55401.1.99999
teacher Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 bice toplije, -17 C oko 3 pm, taman da se malo ugreju http://www.wunderground.com/q/zmw:55401.1.99999 feels like -24
Recommended Posts