Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Posted

pa realno 15yds za Pacmana je smejurija od calla... i treba da im jebe mater javno. gurace se jebeni Patsi i Steelersi dok sam ziv. uzas 

Može li neko od vas poznavalaca da mi kaže koju o Warrenu Sappu? Kontam da uzmem dres online.

bog fudbala. covek koji je izmenio 3 tech poziciju, i sada lupom pokusavaju da nadju likove kao sto je on, ali ne ide... najbolji 3 tech u istoriji, najbolji DT svoje generacije, i covek kojem Favre nije poklanjao sackove da bi napravio ime, vec je bezo od njega ko djavo od krsta.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pa realno 15yds za Pacmana je smejurija od calla... i treba da im jebe mater javno. gurace se jebeni Patsi i Steelersi dok sam ziv. uzas

bog fudbala. covek koji je izmenio 3 tech poziciju, i sada lupom pokusavaju da nadju likove kao sto je on, ali ne ide... najbolji 3 tech u istoriji, najbolji DT svoje generacije, i covek kojem Favre nije poklanjao sackove da bi napravio ime, vec je bezo od njega ko djavo od krsta.

Pri tome posle svega su bili "ortaci" :)
Posted

jel ovo jurišev citat?

Posted

Sad odgledao pit-cin... Šta uradiše ovo na kraju? Što skupiše ovoliko kazni?

Posted

jel ovo jurišev citat?

Ne bi On rekao da Ironman bežao. Ikad. :)
Posted

Sad odgledao pit-cin... Šta uradiše ovo na kraju? Što skupiše ovoliko kazni?

Mislim da je drugih 15yd bilo zbog Jonesovog guranja nekoga iz Pitt doktorskog tima koji je nesto provocirao. Start na Browna je za zatvor, ali ovo drugo u poslednjem minutu malo problematicno (osim ako nije neka druga situacija uzrok).

Posted

Mislim da je drugih 15yd bilo zbog Jonesovog guranja nekoga iz Pitt doktorskog tima koji je nesto provocirao. Start na Browna je za zatvor, ali ovo drugo u poslednjem minutu malo problematicno (osim ako nije neka druga situacija uzrok).

Da. I meni se čini tako, zato rekoh da pitam.

Posted

Debil godine. 

Plus ovo kurcenje prethodno:

sto kaze jedan, da je ostao u svlacionici prosli bi dalje.

ovakvi idioti kao burfict i pacman jones i ne zasluzuju da prodju dalje posle svih sranja sto su napravili. 

Posted

CYVeUI7UQAAfwec.jpg

ali faca ovog lika iz Pitta, blaženi osmeh, "došao sam da isprovociram budale" :lol:

Posted

A sad intemezzo... jel ste znali da ESPN ima ovakve reportere sa lica mesta:

Screen-Shot-2014-11-30-at-10.36.30-PM.pn

Posted (edited)

1 je erin andrews  -_-

Edited by Prospero