Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Posted

Bilo je ocekivano da neces shvatiti. The power of experience.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bilo je ocekivano da neces shvatiti. The power of experience.

pa smešno je jbt. ti bar znaš da se treneru u ny drma stolica pre nego što na nju sedne. sa 2 osvojena sb bi u minesoti bi imao pravo prve bračne noći, a u ny su se mediji pitali da li treba da ode 2008., godinu dana posle osvajanja superbowla... 

Posted

Pa to sam i rekao. U tom smislu je izdrzao i on, a bogami i Giantsi i iznad ocekivanja i nema sta da se kuka kako je platio ceh za glupo skrojenu ekipu. Kad sam rekao da Coughlin poslednje cetiri godine nije video playoff i ukupno sedam od 12 ne, to ne znaci da mislim da je golo govno, nego da je tim makar sedam godina (a verovatno i vise) morao da trpi pritiske da nadje novog trenera. I ja mislim da je to pogresno, ali takav je zivot. Nema mnogo trenera koji su negde trenirali 12 godina. Payton je isto doneo SuperBowl u do tog trenutka mozda najjadniju fransizu NFL-a i danas mu se sprema pedala. Nema zahvalnosti, ali ima mnogo politike i zabadanja noza u ledja i naravno pritiska medija i tupavih navijaca.

Posted

Pa to sam i rekao. U tom smislu je izdrzao i on, a bogami i Giantsi i iznad ocekivanja i nema sta da se kuka kako je platio ceh za glupo skrojenu ekipu. Kad sam rekao da Coughlin poslednje cetiri godine nije video playoff i ukupno sedam od 12 ne, to ne znaci da mislim da je golo govno, nego da je tim makar sedam godina (a verovatno i vise) morao da trpi pritiske da nadje novog trenera. I ja mislim da je to pogresno, ali takav je zivot. Nema mnogo trenera koji su negde trenirali 12 godina. Payton je isto doneo SuperBowl u do tog trenutka mozda najjadniju fransizu NFL-a i danas mu se sprema pedala. Nema zahvalnosti, ali ima mnogo politike i zabadanja noza u ledja i naravno pritiska medija i tupavih navijaca.

ma, samo kažem da ako je neko trebao da leti, to je GM.

Posted (edited)

Najbolje da daju taj pick druge ili treće runde Saintsima u zamenu za Pejtona. Taj pick bi ionako propao pošto je Džeri Ris još uvek "in charge".

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Ima i ona prica kako Payton preferira Californiju da bi bio blize cerki koja studira tamo... :sleep:

Posted

Ima i ona prica kako Payton preferira Californiju da bi bio blize cerki koja studira tamo... :sleep:

Pa da njega su već "smestili" tamo maltene u SF, a chipa u NYG....
Posted (edited)

Ima i priča o Ivici i Marici i zloj veštici...

Ako NYG budu zainteresovani i spremni da daju tu drugu ili treću rundu, koliko ovi budu tražili. Pejton će biti HC Giantsa

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Ima i ona priča ako dođe vuk pa ih pojede sve...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted (edited)

Payton ostaje u NO javlja Rapoport

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Ugo
Posted

Sad videh...Freak je zdovoljan, cenim...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted
When the Buccaneers fired Lovie Smith last night, they didn’t even call him into the office for a meeting with the Glazers (or the Bobs).

According to multiple reports, the Bucs informed Smith he was fired via a phone call. Shortly after they called Smith, they announced the move to the public.

Stay classy, Bucs :lol: