January 6, 20169 yr Bilo je ocekivano da neces shvatiti. The power of experience. pa smešno je jbt. ti bar znaš da se treneru u ny drma stolica pre nego što na nju sedne. sa 2 osvojena sb bi u minesoti bi imao pravo prve bračne noći, a u ny su se mediji pitali da li treba da ode 2008., godinu dana posle osvajanja superbowla...
January 6, 20169 yr Pa to sam i rekao. U tom smislu je izdrzao i on, a bogami i Giantsi i iznad ocekivanja i nema sta da se kuka kako je platio ceh za glupo skrojenu ekipu. Kad sam rekao da Coughlin poslednje cetiri godine nije video playoff i ukupno sedam od 12 ne, to ne znaci da mislim da je golo govno, nego da je tim makar sedam godina (a verovatno i vise) morao da trpi pritiske da nadje novog trenera. I ja mislim da je to pogresno, ali takav je zivot. Nema mnogo trenera koji su negde trenirali 12 godina. Payton je isto doneo SuperBowl u do tog trenutka mozda najjadniju fransizu NFL-a i danas mu se sprema pedala. Nema zahvalnosti, ali ima mnogo politike i zabadanja noza u ledja i naravno pritiska medija i tupavih navijaca.
January 6, 20169 yr Pa to sam i rekao. U tom smislu je izdrzao i on, a bogami i Giantsi i iznad ocekivanja i nema sta da se kuka kako je platio ceh za glupo skrojenu ekipu. Kad sam rekao da Coughlin poslednje cetiri godine nije video playoff i ukupno sedam od 12 ne, to ne znaci da mislim da je golo govno, nego da je tim makar sedam godina (a verovatno i vise) morao da trpi pritiske da nadje novog trenera. I ja mislim da je to pogresno, ali takav je zivot. Nema mnogo trenera koji su negde trenirali 12 godina. Payton je isto doneo SuperBowl u do tog trenutka mozda najjadniju fransizu NFL-a i danas mu se sprema pedala. Nema zahvalnosti, ali ima mnogo politike i zabadanja noza u ledja i naravno pritiska medija i tupavih navijaca. ma, samo kažem da ako je neko trebao da leti, to je GM.
January 6, 20169 yr Najbolje da daju taj pick druge ili treće runde Saintsima u zamenu za Pejtona. Taj pick bi ionako propao pošto je Džeri Ris još uvek "in charge". Edited January 6, 20169 yr by Jean-Luc Picard
January 6, 20169 yr Ima i ona prica kako Payton preferira Californiju da bi bio blize cerki koja studira tamo...
January 6, 20169 yr Ima i ona prica kako Payton preferira Californiju da bi bio blize cerki koja studira tamo... Pa da njega su već "smestili" tamo maltene u SF, a chipa u NYG....
January 6, 20169 yr Ima i priča o Ivici i Marici i zloj veštici... Ako NYG budu zainteresovani i spremni da daju tu drugu ili treću rundu, koliko ovi budu tražili. Pejton će biti HC Giantsa Edited January 6, 20169 yr by Jean-Luc Picard
January 6, 20169 yr Payton ostaje u NO javlja Rapoport Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 6, 20169 yr by Ugo
January 7, 20169 yr Payton ostaje u NO javlja Rapoport Sent from my iPhone using Tapatalk https://twitter.com/adamschefter/status/684826468661260288
January 7, 20169 yr When the Buccaneers fired Lovie Smith last night, they didn’t even call him into the office for a meeting with the Glazers (or the Bobs).According to multiple reports, the Bucs informed Smith he was fired via a phone call. Shortly after they called Smith, they announced the move to the public. Stay classy, Bucs