Venom Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Bilo je ocekivano da neces shvatiti. The power of experience.
teacher Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Bilo je ocekivano da neces shvatiti. The power of experience. pa smešno je jbt. ti bar znaš da se treneru u ny drma stolica pre nego što na nju sedne. sa 2 osvojena sb bi u minesoti bi imao pravo prve bračne noći, a u ny su se mediji pitali da li treba da ode 2008., godinu dana posle osvajanja superbowla...
Venom Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Pa to sam i rekao. U tom smislu je izdrzao i on, a bogami i Giantsi i iznad ocekivanja i nema sta da se kuka kako je platio ceh za glupo skrojenu ekipu. Kad sam rekao da Coughlin poslednje cetiri godine nije video playoff i ukupno sedam od 12 ne, to ne znaci da mislim da je golo govno, nego da je tim makar sedam godina (a verovatno i vise) morao da trpi pritiske da nadje novog trenera. I ja mislim da je to pogresno, ali takav je zivot. Nema mnogo trenera koji su negde trenirali 12 godina. Payton je isto doneo SuperBowl u do tog trenutka mozda najjadniju fransizu NFL-a i danas mu se sprema pedala. Nema zahvalnosti, ali ima mnogo politike i zabadanja noza u ledja i naravno pritiska medija i tupavih navijaca.
teacher Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Pa to sam i rekao. U tom smislu je izdrzao i on, a bogami i Giantsi i iznad ocekivanja i nema sta da se kuka kako je platio ceh za glupo skrojenu ekipu. Kad sam rekao da Coughlin poslednje cetiri godine nije video playoff i ukupno sedam od 12 ne, to ne znaci da mislim da je golo govno, nego da je tim makar sedam godina (a verovatno i vise) morao da trpi pritiske da nadje novog trenera. I ja mislim da je to pogresno, ali takav je zivot. Nema mnogo trenera koji su negde trenirali 12 godina. Payton je isto doneo SuperBowl u do tog trenutka mozda najjadniju fransizu NFL-a i danas mu se sprema pedala. Nema zahvalnosti, ali ima mnogo politike i zabadanja noza u ledja i naravno pritiska medija i tupavih navijaca. ma, samo kažem da ako je neko trebao da leti, to je GM.
Jean-Luc Picard Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Najbolje da daju taj pick druge ili treće runde Saintsima u zamenu za Pejtona. Taj pick bi ionako propao pošto je Džeri Ris još uvek "in charge". Edited January 6, 2016 by Jean-Luc Picard
ducca Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ima i ona prica kako Payton preferira Californiju da bi bio blize cerki koja studira tamo...
Frank Pembleton Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ima i ona prica kako Payton preferira Californiju da bi bio blize cerki koja studira tamo... Pa da njega su već "smestili" tamo maltene u SF, a chipa u NYG....
Jean-Luc Picard Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Ima i priča o Ivici i Marici i zloj veštici... Ako NYG budu zainteresovani i spremni da daju tu drugu ili treću rundu, koliko ovi budu tražili. Pejton će biti HC Giantsa Edited January 6, 2016 by Jean-Luc Picard
Frank Pembleton Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Ima i ona priča ako dođe vuk pa ih pojede sve... Poslato sa WC šolje by BVK
Strahan Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 (edited) Payton ostaje u NO javlja Rapoport Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 6, 2016 by Ugo
ducca Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Payton ostaje u NO javlja Rapoport Sent from my iPhone using Tapatalk https://twitter.com/adamschefter/status/684826468661260288
Frank Pembleton Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Sad videh...Freak je zdovoljan, cenim... Poslato sa WC šolje by BVK
Prospero Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 When the Buccaneers fired Lovie Smith last night, they didn’t even call him into the office for a meeting with the Glazers (or the Bobs).According to multiple reports, the Bucs informed Smith he was fired via a phone call. Shortly after they called Smith, they announced the move to the public. Stay classy, Bucs
Recommended Posts