Frank Pembleton Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 hehe, verovatno venom pusta otrovne (ko bi rekao) strelice u pravcu teachera. dakle, ne pickovi sa drafta - nego int.I meni posle došlo u glavu pick 6 ;)
Prospero Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Browns hire Mets' Paul DePodesta as chief strategy officer Ko ne zna ko je u pitanju - to je lik iza Moneyball-a: In 1999, he joined the Oakland Athletics organization as an assistant to general manager Billy Beane. DePodesta was a key figure in Michael Lewis' book Moneyball. The book thrust the analytical principles of sabermetrics into the mainstream.
Strahan Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Kako ga otresao ko slinu... Eli & co su ispostovali Maru ali su izasli van pre nego sto je GM nastupio
Frank Pembleton Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Svaka mu cast...A Eliju neka je bog u pomoci sad...
ducca Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Eli-u zadrhtala brada... Inače jel TC pali u penziju ili je raspoložen za još jednu šljaku?
Frank Pembleton Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Eli-u zadrhtala brada... Inače jel TC pali u penziju ili je raspoložen za još jednu šljaku? Pa ima price da nece u penziju, ali realno vreme je...
teacher Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Pa ima price da nece u penziju, ali realno vreme je... Čovek ima više energije u sebi nego bilo koji mladi trener. Mislim da je jako glupo što je on platio ceh za ovako skrojenu ekipu, a čovek koji je direktno odgovoran za roster je ostao na poslu. Sent from my iPad using Tapatalk
WTF Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Čovek ima više energije u sebi nego bilo koji mladi trener. Mislim da je jako glupo što je on platio ceh za ovako skrojenu ekipu, a čovek koji je direktno odgovoran za roster je ostao na poslu. Sent from my iPad using Tapatalk To je sad izgleda trend u NFL. Treneri dobijaju pedale a GMs koji su im napravili te krseve od timova ostaju.
Frank Pembleton Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Čovek ima više energije u sebi nego bilo koji mladi trener. Mislim da je jako glupo što je on platio ceh za ovako skrojenu ekipu, a čovek koji je direktno odgovoran za roster je ostao na poslu. Sent from my iPad using Tapatalk Naravno ja sam to mislio , u smislu, da mozda liga ne zasluzuje da on gekne na terenu... A vidim da su glavesine kroz novinare pustile pricu da da su ovome dali "poslednju sansu"...
Frank Pembleton Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 To je sad izgleda trend u NFL. Treneri dobijaju pedale a GMs koji su im napravili te krseve od timova ostaju. Eh pa to je slucaj i van sporta , ovi sa vrha dele bonuse a "sljakeri" se prate na kapiju...
Venom Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Čovek ima više energije u sebi nego bilo koji mladi trener. Mislim da je jako glupo što je on platio ceh za ovako skrojenu ekipu, a čovek koji je direktno odgovoran za roster je ostao na poslu. Sent from my iPad using Tapatalk A sad ozbiljno i bez (pod)zajebavanja. Covek je bio 12 godina trener, a retke su godine da mu se nije drmala stolica. Od tih 12 godina, pet puta je bio u plejofu i tri puta ispao u prvoj utakmici. Da u ostala dva nastupa nije uzeo titulu, odavno bi dobio pedalu. Sve u svemu, mislim da vise timova treba da pokazu takvo strpljenje (jer se uglavnom isplati), ali i ovoliko koliko je izdrzao je uspeh za NFL uslove. Chip Kelly je dobio nogu, a imao je bolje rezultate u prve tri sezone nego Coughlin i pritom to niko ne dovodi u pitanje.
teacher Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 A sad ozbiljno i bez (pod)zajebavanja. Covek je bio 12 godina trener, a retke su godine da mu se nije drmala stolica. Od tih 12 godina, pet puta je bio u plejofu i tri puta ispao u prvoj utakmici. Da u ostala dva nastupa nije uzeo titulu, odavno bi dobio pedalu. Sve u svemu, mislim da vise timova treba da pokazu takvo strpljenje (jer se uglavnom isplati), ali i ovoliko koliko je izdrzao je uspeh za NFL uslove. Chip Kelly je dobio nogu, a imao je bolje rezultate u prve tri sezone nego Coughlin i pritom to niko ne dovodi u pitanje. da jbt, da nije uzeo dva superbowla bio bi golo govno...
Recommended Posts