Strahan Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Eli bi voleo da McAdoo bude novi HC, kaze da ima slicnosti sa TC.
Frank Pembleton Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Bob?Što je kod nas radio? Poslato sa WC šolje by BVK
Bogotac Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Prica se da su NYG kontaktirali ofanzivnog kordinatora Patriota za posao,ne znam ko je taj
Bogotac Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Pagano još nije popio pedalu? Igraci zele da on ostane
teacher Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Prica se da su NYG kontaktirali ofanzivnog kordinatora Patriota za posao,ne znam ko je taj josh mcdaniels, već je imao hc posao u denveru i malo je reći da je to bila potpuna katastrofa. ne bih voleo da on priđe giantsima na manje od razdaljine new yorka i bostona. moj prvi pik je payton, pa ako treba da se daju pikovi neka se daju.
Frank Pembleton Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 josh mcdaniels, već je imao hc posao u denveru i malo je reći da je to bila potpuna katastrofa. ne bih voleo da on priđe giantsima na manje od razdaljine new yorka i bostona. moj prvi pik je payton, pa ako treba da se daju pikovi neka se daju. Kvalitetan debil, on bi vas unazadio samo tako. Mislim protivnici bi se radovali...
Strahan Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Ja i dalje utucen zbog odlaska TC Sent from my iPhone using Tapatalk
Apollo Creed Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 (edited) Prica se da su NYG kontaktirali ofanzivnog kordinatora Patriota za posao,ne znam ko je taj verovatno najveći sajko u nfl-u. "Izuzetan" izbor za HC. Edited January 5, 2016 by Apollo Creed
mandingo Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 ako giantsi mogu da dovedu paytona - moraju da riskiraju, cak i pickove. ionako odbrana ne moze biti gora od ove godine.
Venom Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 ako giantsi mogu da dovedu paytona - moraju da riskiraju, cak i pickove. Ne verujem da ce se odreci Ilije.
mandingo Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 hehe, verovatno venom pusta otrovne (ko bi rekao) strelice u pravcu teachera. dakle, ne pickovi sa drafta - nego int.
Recommended Posts