Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Zajeban rapored ali bi dve od tri trebalo da osiguraju plej-of. Sve kuci igramo sto i nije neki kljucni faktor ali valjda ce biti od pomoci.

Moracemo da prekidamo niz Karoline sledece nedelje. :)

Koflin zamalo da zavrsi sezonu sinoc ali ne da se matori, zna da padne. :lol:

dve od tri da osiguraj playoff?!

pa ako Skinsi dobiju sve 3, ni 3 od 3 vam ne osiguravaju nista sem dobrog pika na sledecem draftu!

ili ako vas Phila kao po obicaju natrti, dzabe su vam i Minnesota i Carolina.

mada ce duel sa Carolinom svakako biti interesantan... dva most overrated football players in history jedan protiv drugog. 

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

dve od tri da osiguraj playoff?!

pa ako Skinsi dobiju sve 3, ni 3 od 3 vam ne osiguravaju nista sem dobrog pika na sledecem draftu!

ili ako vas Phila kao po obicaju natrti, dzabe su vam i Minnesota i Carolina.

mada ce duel sa Carolinom svakako biti interesantan... dva most overrated football players in history jedan protiv drugog. 

čudno, ja sam mislio da je most overrated tim bucsa sa brad johnsonom kao qb-om, za razliku od tima koji je osvojio 2 SB u poslednjih 10 godina i čiji aktuelni qb je bio 2x mvp

pa ako Skinsi dobiju sve 3

:lolol:

Ja napisah da bih voleo da prodju iz ove nesrećne divizije, ali jbt dal se u poslednjih...jedno100 sezona... :P  desilo da ovi majstori vezu 3 pobede!?

NYG opet tu deluje najozbiljnije da iscupa nesto tipa 2 pobede, ovi ostali deluju za suicid spremni...

čudno, ja sam mislio da je most overrated tim bucsa sa brad johnsonom kao qb-om, za razliku od tima koji je osvojio 2 SB u poslednjih 10 godina i čiji aktuelni qb je bio 2x mvp

ja sam ti odavno vec rekao da ne treba da mislis, skodi ti

a Bull je bog za tog vaseg nesretnika. od Manninga Jr je i Trent Dilfer zasluzniji za SBn koji je uzeo. ovaj udje u playoff sa 20TD i 25INT (ja zazmirim, i zafrljacim, pa ak' neko uvati, uvatio je!), i onda je kao neki MVP... lol, yeah, right

:lolol:

Ja napisah da bih voleo da prodju iz ove nesrećne divizije, ali jbt dal se u poslednjih...jedno100 sezona... :P  desilo da ovi majstori vezu 3 pobede!?

NYG opet tu deluje najozbiljnije da iscupa nesto tipa 2 pobede, ovi ostali deluju za suicid spremni...

ma koji Skinsi da dobiju sve tri... to je verovatno najgori tim u ligi, ne znam ni kako su 6-7... ustvari znam, igrali su sa nama, Djajantsima i DJetsima...

to ja samo teorijski onako napisao :D

ja sam ti odavno vec rekao da ne treba da mislis, skodi ti

a Bull je bog za tog vaseg nesretnika. od Manninga Jr je i Trent Dilfer zasluzniji za SBn koji je uzeo. ovaj udje u playoff sa 20TD i 25INT (ja zazmirim, i zafrljacim, pa ak' neko uvati, uvatio je!), i onda je kao neki MVP... lol, yeah, right

Eli-Face.jpg

10528172-standard.jpg

Gledam reprizu TB@STL, na SK.. ova dvojica stvarno rulaju

1st&Goal na 3yds TB za STL, Gurley trči i biva vidljivo zaustavljen, bez drame, na LOS, jedan viče "da vidimo gde je loptaaaaa", kao da je na gol liniji a ne par jasnih jardi ispred nje, ovaj drugi odgovara "pa u rukama, ha ha ha"

Onda kada je STL šutirao FG za 31:13 na 11 minuta do kraja ovaj kaže "STL je u problemu jer je postigao samo FG i potrošio cela 2 minuta za to", kao da je pri tom vođstvu trošenje vremena problem za STL.

Msm stvarno

najcrnji su kad pocnu o vremenu. opsjednuti su cuvanjem vremena, dovoljnom kolicinom vremena, kontrolom vremena, tajmautima i gubljenjem istih. u stvari Erceg je opsjednut, a nepomenik™ onda kao ukapira da je to sa vremenom bitno pa pocne i on da mlatinja o tome iako ne kapira ni sto, ni kako. ugh!