Venom Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Vidim i snimak na kome Woody Johnson igra u svlacionici posle utakmice. Za mene je ovo kraj sezone, ne pratim vise. Da, uzasno. Link to comment
ObiW Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 -"Kakva buka na Foxborou! -To su, praktično, neverovatne stvari." Ja se vama divim kako mozete one likove na sportskom kanalu da slusate. Oni jednostavno n-e r-a-z-u-m-e-j-u ovaj sport, a prenose ga godinama. Field goal postignut 4 sekunde pre kraja je po njima "nesrecni poraz", "Igra se veoma otvoreno sa obe strane, mada je Sijetl postigao gol..." :ziga: Link to comment
radisa Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Ja se vama divim kako mozete one likove na sportskom kanalu da slusate. Oni jednostavno n-e r-a-z-u-m-e-j-u ovaj sport, a prenose ga godinama. Field goal postignut 4 sekunde pre kraja je po njima "nesrecni poraz", "Igra se veoma otvoreno sa obe strane, mada je Sijetl postigao gol..." :ziga: Kao što rekoh na onom drugom topiku, postane bizarna zabava... Uzgred, pitanje, pošto ne gledam skoro nikad sa US komentatorima(u stvari, obično gledam na mute, iztehničkih razloga), da li tamo onoliko drve o stupidnim statistikama, rekordima, i posebno stupidnim poređenjom koliko je tim osvoji jardi protv timova iz druge konferencije, iz iste divizije druke konferencije, koliko je dozvolio obaranja protiv timova iz druge konferenicije i tko to? Link to comment
ObiW Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 (edited) Kao što rekoh na onom drugom topiku, postane bizarna zabava... Uzgred, pitanje, pošto ne gledam skoro nikad sa US komentatorima(u stvari, obično gledam na mute, iztehničkih razloga), da li tamo onoliko drve o stupidnim statistikama, rekordima, i posebno stupidnim poređenjom koliko je tim osvoji jardi protv timova iz druge konferencije, iz iste divizije druke konferencije, koliko je dozvolio obaranja protiv timova iz druge konferenicije i tko to? Ne. Kolor kometatori su ili bivsi igraci (Aikman, Collinsworth, Gannon, Simms, Lynch,...) ili treneri (Gruden) i oni uglavnom objasnjavaju zasto je neka akcija tekla kako je tekla, zasto je sudija bacio zastavicu pre nego sto objasni zasto je bacio,itd. Lupaju i oni gluposti; cesto jos pre utakmice rese o cemu ce da pricaju a kada ih razvoj igre na terenu u tome demantuje, treba im previse vremena da se koriguju, sto je narocito izrazeno kod Collinswortha. Sto se tice statistika, obicno 1-2x tokom utakmice pokazu neki grafik, daju kratak preled nekog bitnog igraca, i to je to. edit: da se razumemo, sport kanal komentatori drve statistiku zato sto ne znaju sta da kazu. I nije to samo specijalitet americkog fudbala, i na utakmicama svetskog prvenstva u fudbalu to rade. "evo upravo je prosla ponoc, i navrsava se tacno 8 godina od kada je jedan tim, tim savezne republike Jugoslavije primio 6 golova, a do sada su Spanci primili 5, velike su sanse da se posle tacno 8 godina istorija ponovi... da vidimo ovu akciju..." Edited December 7, 2015 by ObiW Link to comment
Nesh Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Tom Brady hard on himself: 'About as bad as you can do for a QB' FOXBOROUGH, Mass. -- New England Patriots quarterbackTom Brady didn't sugarcoat his words when asked about the 99-yard interception return for a touchdown by Eagles safetyMalcolm Jenkins that was a critical play in Sunday's 35-28 loss. "Bad quarterbacking," he said. "The team trusts you to put the ball in your hands and make good decisions with it, and that was a terrible decision. It's unfortunate because those cost you the game, and I've got to do a better job." The score was tied at 14 with 7:42 remaining in the third quarter, and Brady tried to force a pass to receiver Danny Amendola at the goal line on third-and-5. "It was just a dumb play," Brady said. "There was really not much chance of a completion, so I should have just probably thrown it out of the back of the end zone or found someone else to throw to. We would've kicked three points. ... That's about as bad as you can do for a quarterback." Erceg je ovu akciju prokomentarisao: To se ne radi! Zna covek znanje, a mi ga ovde zlobno opanjkavamo! :D Link to comment
Grandilof Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Division game u NFC-E, nema sanse da omane. Link to comment
Prospero Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Jebenti skinse, znao sam da ce se sjebati kad su bacili TD na preko 40 sek do kraja. TT via LG G3 Link to comment
freakns Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 kakav kraj... kompletna pisijada, mislim da ovo jos video nisam, da neko na minut ipo pre kraja puntuje na 9-9 a utakmicu dobije 19-16 :D Link to comment
Prospero Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 The NFC East Could Produce A 6-10 Playoff Team Link to comment
teacher Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 to je šansa za giantse! Link to comment
WTF Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Carolina vs Atlanta, pozdrav sa lica mesta, jos oko 1 sat do pocetka Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Frank Pembleton Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Mislim da ce ATL biti jebana...Mada bih ja voleo da CAR izgubi ;) Link to comment
teacher Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Carolina vs Atlanta, pozdrav sa lica mesta, jos oko 1 sat do pocetka Sent from my iPhone using Tapatalk jel učestvuješ u ožderavanju? Link to comment
WTF Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 3 piva do sad. Sendvice poneo od kuce i jeo u vozu. Stewart za sad razbija. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts