WTF Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 pa ti navijas za Pantherse? :o sada si me razocarao kao covek i kao komunista :( los si skoro ko teacher... Kad se oporavis od inicijalnog shocka, imam za tebe jos jednu neprijatnu vest - uz Panthers, jos jedan omiljeni tim su mi Saints. Znam, malo cudno jer su ljuti rivali iz divizije i sire, ali tako je. It's complicated... Inace, ako ne bude neke iznenadne pronene planova, za 2 nedelje bi trebalo da budem u Charlotte na Panthers vs Falcons utakmici. Sent from my iPhone using Tapatalk
mandingo Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 kazi mu jos i da simpatises falconse, a da ti je jedini tim koji nemozes da smislis u nfc south - upravo bucksi. :D
Frank Pembleton Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 (edited) kazi mu jos i da simpatises falconse, a da ti je jedini tim koji nemozes da smislis u nfc south - upravo bucksi. :DBucksi su valjda iz Milvokija NBA :D Edited November 27, 2015 by Frank Pembleton
eumeswil Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Zna neko kako se zove pesma što ide uz SK najave utakmica?
stoutspectacledbold-head Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Semi Votkins ubiva, Dzastina Hjustona nesto ujebalo, kisa pada, sudija se nista ne cuje... Nece ovo da valja.
freakns Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Kad se oporavis od inicijalnog shocka, imam za tebe jos jednu neprijatnu vest - uz Panthers, jos jedan omiljeni tim su mi Saints. Znam, malo cudno jer su ljuti rivali iz divizije i sire, ali tako je. It's complicated... Inace, ako ne bude neke iznenadne pronene planova, za 2 nedelje bi trebalo da budem u Charlotte na Panthers vs Falcons utakmici. Sent from my iPhone using Tapatalk Saintsi nisu ni upola losi ko govna iz Charlotte-a... inace, kakva vrhunska kradja u Indianapolisu nisam ni ocekivao da dobijemo, ali sta su nam napravili, sunce ti kalajisano... neka se gone sudije u tri lepe picke materine! treba reci i da je OL u drugom poluvremenu potpuno zasrala...
stoutspectacledbold-head Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Negde nakon 5 min. druge cetvrtine, Cifsima palo na pamet da bi i oni mogli pokusati trcanjem stogod, a nesto docnije ukazao se Mekklin i eto uzroka preokreta. Sudije gresile na stetu Bilsa, a Reks ih ( Bilse ) dovrsio perfektnim odabirom situacija kada (ne)zvati celendz.
Timmy Posted November 30, 2015 Posted November 30, 2015 Kakva luda tekma u Denveru noćas. Sneg, težak teren i uslovi za igru, greške, preokreti, dobri potezi, produžetak i na kraju poraz Patriota :)
Malvo Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Kakav epski duel glupana i tupana nocas u Klivlendu Na kraju zavrseno zasluzenom pobedom specijalnog tima Baltimora. Tri kvoterbeka zamalo da im ukradu sou.
Recommended Posts