Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Posted

pa ti navijas za Pantherse? :o :isuse:

sada si me razocarao kao covek i kao komunista :( los si skoro ko teacher...

Kad se oporavis od inicijalnog shocka, imam za tebe jos jednu neprijatnu vest - uz Panthers, jos jedan omiljeni tim su mi Saints. Znam, malo cudno jer su ljuti rivali iz divizije i sire, ali tako je. It's complicated...

Inace, ako ne bude neke iznenadne pronene planova, za 2 nedelje bi trebalo da budem u Charlotte na Panthers vs Falcons utakmici.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kazi mu jos i da simpatises falconse, a da ti je jedini tim koji nemozes da smislis u nfc south - upravo bucksi. :D

Posted (edited)

kazi mu jos i da simpatises falconse, a da ti je jedini tim koji nemozes da smislis u nfc south - upravo bucksi. :D

Bucksi su valjda iz Milvokija NBA :D Edited by Frank Pembleton
Posted

Zna neko kako se zove pesma što ide uz SK najave utakmica?

Posted

Semi Votkins ubiva, Dzastina Hjustona nesto ujebalo, kisa pada, sudija se nista ne cuje... Nece ovo da valja.

Posted

Kad se oporavis od inicijalnog shocka, imam za tebe jos jednu neprijatnu vest - uz Panthers, jos jedan omiljeni tim su mi Saints. Znam, malo cudno jer su ljuti rivali iz divizije i sire, ali tako je. It's complicated...

Inace, ako ne bude neke iznenadne pronene planova, za 2 nedelje bi trebalo da budem u Charlotte na Panthers vs Falcons utakmici.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saintsi nisu ni upola losi ko govna iz Charlotte-a...

inace, kakva vrhunska kradja u Indianapolisu :Hail: nisam ni ocekivao da dobijemo, ali sta su nam napravili, sunce ti kalajisano... neka se gone sudije u tri lepe picke materine! treba reci i da je OL u drugom poluvremenu potpuno zasrala...

Posted

I ...WAS na celu NFC EAST....

Posted

Negde nakon 5 min. druge cetvrtine, Cifsima palo na pamet da bi i oni mogli pokusati trcanjem stogod, a nesto docnije ukazao se Mekklin i eto uzroka preokreta.

Sudije gresile na stetu Bilsa, a Reks ih ( Bilse ) dovrsio perfektnim odabirom situacija kada (ne)zvati celendz.

Posted

Kakva luda tekma u Denveru noćas. Sneg, težak teren i uslovi za igru, greške, preokreti, dobri potezi, produžetak i na kraju poraz Patriota :)

Posted

Kakav epski duel glupana i tupana nocas u Klivlendu :Hail: Na kraju zavrseno zasluzenom pobedom specijalnog tima Baltimora. Tri kvoterbeka zamalo da im ukradu sou.