November 26, 20159 yr "Dobro su se snašli igrači Šarlota..." pa dobro hornetsi su slicne boje kao i panthersi bolje da je romo ostao da pauzira
November 26, 20159 yr Imate celicne zivce. Mašina: "Bliži se SB 50, videcemo ko će igrati u istom, ali nekako SVI (?!) SE UGLAVNOM NADAJU da će sa jedne strane biti New England, a da sa druge strane NEĆE biti NY Giantsi..." Nisam siguran da sam u moru izrečenih gluposti ove sezone čuo bizarniju. Zapravo me sad živo zanima šta je stvarno hteo da kaže.
November 27, 20159 yr Panthers 11-0! Cowgirls smo karali ruzno, Romo ponovo povredjen, ovo je po svemu sudeci kraj za njih ove sezone. Eagles ocerupani u Detroitu. Teacher ima razloga da bude zahvalan na ovaj Dan Zahvalnosti.
November 27, 20159 yr Panthers 11-0! Cowgirls smo karali ruzno, Romo ponovo povredjen, ovo je po svemu sudeci kraj za njih ove sezone. Eagles ocerupani u Detroitu. Teacher ima razloga da bude zahvalan na ovaj Dan Zahvalnosti. yep. gledati kuechlyja i davisa zajedno na terenu je blagodet za moje oči. nadam se da ćemo ih izbaciti u finalu NFC-a u to ime evo jednog objašnjavanja jednog od najboljih srpskih igrača i najboljeg importa u švedskoj ligi Miloša Lišanina - Maline https://www.facebook.com/lisko.malina/videos/716056518494524/
November 27, 20159 yr Verovatno covek navija za Patriotse, ali je to trapavo formulisao. Plase se NYG :)
November 27, 20159 yr Panthers 11-0! Cowgirls smo karali ruzno, Romo ponovo povredjen, ovo je po svemu sudeci kraj za njih ove sezone. Eagles ocerupani u Detroitu. Teacher ima razloga da bude zahvalan na ovaj Dan Zahvalnosti. pa ti navijas za Pantherse? :o sada si me razocarao kao covek i kao komunista :( los si skoro ko teacher...