Prospero Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Jbg, ja ne mogu gledati, treba da ustanem u pola 8... :( Popizdiću... Spavaj negde od 8 uveče do 1, i onda malo dremni ujutru pre posla, i to je to. :D
wall Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Subota na nedelju ili ned-pod? I ako je X u regularnom onda je X? Pitam gluposti ali da ne istražujem. Jbg.
wall Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Fala tebra. Odigram na karolinu pa nek ide život... Mada javlja mi se X.
Timmy Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 (edited) Mislim da nije X u svakoj kladionici X, vec se negde gleda i OT. Ali ajde o tome na temi za to. Edited February 5, 2016 by Timmy
Strahan Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 Raiders vs Texans igrace se @ Mexico City. Sent from my iPhone using Tapatalk
renne Posted February 5, 2016 Author Posted February 5, 2016 Mislim da nije X u svakoj kladionici X, vec se negde gleda i OT. Ali ajde o tome na temi za to. to je posebna igra
Miljenko Posted February 5, 2016 Posted February 5, 2016 U Meridianu ima posebno viner, odnosno pobednik meca sa produzetkom; pored ovih standardnih kvota sa neresenim ishodom( ja se najezim kada vidim X, nebitno koji je sport u pitanju ).
ducca Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Dobro jutro "The Night Before", San Francisco http://youtu.be/NYCq51wIR9g
Prospero Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 (edited) Crkla mi je kablovska pa ću imati čast da gledam SB na laptopu <_< Bar neću slušati #sknfl dvojac. Edited February 7, 2016 by Prospero
nisam ja Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Ko beše nastupa na poluvremenu? Bruno mars iskido onomad.
Renegade Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 Jel penosi ovaj "nas" Fox Super Bowl kao prethodnih par godina? Da E super, mozemo da biramo izmedju neverovatnika (potpunih) i americkih komentatora. :) Ne vidim nigde najavu da ima na Foxu, nešto mi tu smrdi da će biti.
Recommended Posts