February 5, 20169 yr Jbg, ja ne mogu gledati, treba da ustanem u pola 8... :( Popizdiću... Spavaj negde od 8 uveče do 1, i onda malo dremni ujutru pre posla, i to je to. :D
February 5, 20169 yr Subota na nedelju ili ned-pod? I ako je X u regularnom onda je X? Pitam gluposti ali da ne istražujem. Jbg.
February 5, 20169 yr Mislim da nije X u svakoj kladionici X, vec se negde gleda i OT. Ali ajde o tome na temi za to. Edited February 5, 20169 yr by Timmy
February 5, 20169 yr Author Mislim da nije X u svakoj kladionici X, vec se negde gleda i OT. Ali ajde o tome na temi za to. to je posebna igra
February 5, 20169 yr U Meridianu ima posebno viner, odnosno pobednik meca sa produzetkom; pored ovih standardnih kvota sa neresenim ishodom( ja se najezim kada vidim X, nebitno koji je sport u pitanju ).
February 7, 20169 yr Crkla mi je kablovska pa ću imati čast da gledam SB na laptopu <_< Bar neću slušati #sknfl dvojac. Edited February 7, 20169 yr by Prospero
February 7, 20169 yr Jel penosi ovaj "nas" Fox Super Bowl kao prethodnih par godina? Da E super, mozemo da biramo izmedju neverovatnika (potpunih) i americkih komentatora. :) Ne vidim nigde najavu da ima na Foxu, nešto mi tu smrdi da će biti.