Strahan Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 pass protekcija je bila na nivou saaf lige. ali svaka čast wade philipsu, čovek je najbolji trener u ligi, šteta što se kao hc pokazao kao govno. dobar je bio kao hc kaubojsa, drali su nasi redovno tada :)
Prospero Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 patriotsi su usrali i kad su bili na 20-ak yardi i isli na 4th down: 6:03 4th & 1, DEN 16 Tom Brady passed to Julian Edelman to the left for 1 yard loss, tackled by Chris Harris Jr. nisu Patsi usrali na 4th and 1. odigrali su odlicnu akciju, povukli odbranu na desnu stranu i ostavili Edelmana 1 na 1 da uzme jedan jard. ali je Harris imao fantastican open field tackle. Dva puta su imali 4th down situaciju u FG dometu, ova gore na oko 6 minuta i onda pred 2 minuta do kraja. Da su šutnuli/ubacili bar jedan FG u te dve situacije pobedili bi.
Ros Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Dva puta su imali 4th down situaciju u FG dometu, ova gore na oko 6 minuta i onda pred 2 minuta do kraja. Da su šutnuli/ubacili bar jedan FG u te dve situacije pobedili bi. za taj drugi mi nekako logicno da idu na rizik, ali na 6 minuta i FG sa 34yrd ?!
teacher Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 dobar je bio kao hc kaubojsa, drali su nasi redovno tada :) pa svakako je bio bolji od sadašnjeg hc-a kaubojaca, bili su 2x u 4 godine prvi u diviziji sa 10+ pobeda. problem je bio sa plejofom, tj nije problem, pošto smo ih dobili :D
Timmy Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Jel do pre 5-10 godina bio SB pre PB ili sam nesto pomesao? Meni je to logicniji raspored. Mada bi mozda jos bolje bilo da se PB odrzi pre pocetka plejofa, ali je onda problem svima jer im igraci napustaju tim. Al ovako najbolji ne igraju PB. Pa je zato najlogicnije da se sa PB zavrsi sezona... A sta im je argument za ovo, verovatbo da SB bude kruna sezone, sto opet ima smisla :)
teacher Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Jel do pre 5-10 godina bio SB pre PB ili sam nesto pomesao? Meni je to logicniji raspored. Mada bi mozda jos bolje bilo da se PB odrzi pre pocetka plejofa, ali je onda problem svima jer im igraci napustaju tim. Al ovako najbolji ne igraju PB. Pa je zato najlogicnije da se sa PB zavrsi sezona... A sta im je argument za ovo, verovatbo da SB bude kruna sezone, sto opet ima smisla :) da, bio je sb pre pb. pb je nešto najgluplje u američkom fudbalu, ne sećam se da sam ga gledao 2x u poslednjih 15 godina.
paculla Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Ovako je Belichick trazio da se pomeri extra point razdaljina pred NFL komisijom pre dve godine. “The PAT percentage has, in the last two decades, not gone under 98% and I want to say in the last nine years they’ve been over 99%. Last year, it was 99.6% or whatever it was. So we’re really talking about a non-competitive play. I can’t imagine the fans are excited about seeing a play that’s 99% accurate.”
Geo Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Navijacu za Denver finalu, ne varim nesto Newtana ...
3opge Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 tacno, Pats izgubise sto nisu isli na field goal na 6 min pre kraja. takodje +2 je trebalo da ide sa dajvom ali Brejdi ocigledno nije svestan koliko je spor kad pokusava da trci naokolo. uteha je jedino da ce Karolina da napravi masakr nad Pejtom i ekipom.
radnik Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Da se išlo na FG ne bi se dalje odvijala utakmica isto. Ne bi Denver po 3X trčao i predavao loptu NE, gledajući samo sat, već išao malo rizičnije. Tako da mi je to sbbkbb
WTF Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Ja je vec isplanirao. Nazalost, namesto mojih Petsa, moracu da navijam za WTFove Pantere. Ah, zivote... :)))) Kakav si ti "Njujorker" ako navijas za Patriots? Dobro, mozes sve one Jets fanove da podjebavas do mile volje, ali kad naletis na Giants fans i mogu da pricaju o napadackom fudbalu do prekosutra, u SB dve najbolje odbrane lige. naravno, svi ce da silje kurac na Manninga i Newtona... Pa naravno, kad je bilo drugacije? QB vs QB je klasicni SB background story, najlaksi da se napise, spinuje, etc.. Boga mi brinem se da li bi ovaj grad preziveo pobedu :) Mislis da ce zapaliti 1 Uptown Charlotte slaveci pobedu? Pazi, pre 6 godina se slavila SB pobeda u New Orleansu, pa nikakvih sranja nije bilo. Imam utisak da je CMPD prilicno pouzdan i spreman da iskontrolise neke ispade, i da to uradi na nacin da ne eskalira u neke vece nerede.
3opge Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Ovako je Belichick trazio da se pomeri extra point razdaljina pred NFL komisijom pre dve godine. “The PAT percentage has, in the last two decades, not gone under 98% and I want to say in the last nine years they’ve been over 99%. Last year, it was 99.6% or whatever it was. So we’re really talking about a non-competitive play. I can’t imagine the fans are excited about seeing a play that’s 99% accurate.” jebiga, neprijateljski teren i nadmorska visina i Gostkowski je svojim promasajem prakticno odredio tok cele tekme.
Prospero Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 pa svakako je bio bolji od sadašnjeg hc-a kaubojaca, bili su 2x u 4 godine prvi u diviziji sa 10+ pobeda. problem je bio sa plejofom, tj nije problem, pošto smo ih dobili :D To je lajt verzija Martija Šotenhajmera, koji je kidao u sezoni sa 11-13 pobeda a onda je stalno 1 & out :D
Malvo Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Navijacu za Denver finalu, ne varim nesto Newtana ... Ko bi rekao da ne volis pantere.
Recommended Posts