Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Posted

da li je moguće da neko ovako loše mentalno udje u finale konferencije...

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Superbowl!

Vratili smo Arizoni za 2009 i onih 5 INT Jake Delhomma.

Sad nam ostaje jos samo da emuliramo 2010 Saints i pobedimo Peytona u SB i da ga posaljemo u penziju kao sto su Saints tada Favra.

Gatorade shower za Riveru.

Sad mi ostaje da planiram Super Bowl zurku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Ja je vec isplanirao. Nazalost, namesto mojih Petsa, moracu da navijam za WTFove Pantere.

Ah, zivote...:))))

Posted

Sad nam ostaje jos samo da emuliramo 2010 Saints i pobedimo Peytona u SB i da ga posaljemo u penziju kao sto su Saints tada Favra.

A put do pobede vodi preko odbrane Denvera, koja ima samo 1 pitanje za protivnickog QBa:

MTPaRmV.gif

Posted

Ja je vec isplanirao. Nazalost, namesto mojih Petsa, moracu da navijam za WTFove Pantere.

Ah, zivote... :))))

Ako Karolina zaista pobedi, njihovih 18-1 ce biti daleko bolje nego vasih 18-1.  :fantom:

Posted

navijacu za jebenog Manning u SB :(

i mogu da pricaju o napadackom fudbalu do prekosutra, u SB dve najbolje odbrane lige. naravno, svi ce da silje kurac na Manninga i Newtona...

Posted

kakvu perfektnu utakmicu je odigrao von miller sinoć...

Posted

Superbowl!

Vratili smo Arizoni za 2009 i onih 5 INT Jake Delhomma.

Gatorade shower za Riveru.

Sad mi ostaje da planiram Super Bowl zurku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boga mi brinem se da li bi ovaj grad preziveo pobedu :)

Posted

podrska za pantere u superbowlu. realno su najbolja ekipe cele ove sezone.

Posted
The miss was Gostkowski’s first missed extra point since he was a rookie in 2006. The miss snapped an incredible streak of 523 consecutive extra points Gostkowski has made.

Posted

Brady was only sacked four times, but the Broncos officially hit Brady a whopping 20 times.

To put that in perspective, it was the most hits taken by any quarterback in any game this NFL season. Brady took 99 hits in his previous 17 games, an average of 5.8 per game. The most he had taken before Sunday was 12 against the Eagles last month. Brady had taken 19 hits in his last four games combined before Sunday.

Posted

pass protekcija je bila na nivou saaf lige. ali svaka čast wade philipsu, čovek je najbolji trener u ligi, šteta što se kao hc pokazao kao govno.

Posted

nisu Patsi usrali na 4th and 1.

odigrali su odlicnu akciju, povukli odbranu na desnu stranu i ostavili Edelmana 1 na 1 da uzme jedan jard. ali je Harris imao fantastican open field tackle. 

Posted

nisu Patsi usrali na 4th and 1.

odigrali su odlicnu akciju, povukli odbranu na desnu stranu i ostavili Edelmana 1 na 1 da uzme jedan jard. ali je Harris imao fantastican open field tackle. 

imali bi -5 na 6 minuta do kraja