January 24, 20169 yr Aukurac! Nazalost, Denver je bio bolji veceras. Nadam se da ce Karolina proci u Superboul i tamo istamburati ove seljacine.
January 24, 20169 yr Hoce li i jednom svirati intentional grounding Brejdiju, 5. put baca loptu nikome kad ga drze u dzepu. Morao je TD. i meni se cini da je bar 2 puta bilo u zadnjem drajvu. cekamo teachera da potvrdi. in the pocket - baca nikome.
January 24, 20169 yr meni se čini da je uvek bio neki igrač NE na metar-dva od mesta gde je Brady bacao
January 24, 20169 yr meni se čini da je uvek bio neki igrač NE na metar-dva od mesta gde je Brady bacao nije ni bitno. mogli su i da sude dpi kad je talib vukao gronka za dres, pa nisu. vazno je brady izgubio. :D
January 24, 20169 yr nije ni bitno. mogli su i da sude dpi kad je talib vukao gronka za dres, pa nisu. vazno je brady izgubio. :D vaistinu! doduše mogli su i da sude Gronku opi kod TD na kraju pa nisu... Edited January 24, 20169 yr by Mercuzzio
January 24, 20169 yr Zasto je sada Brus trazio TO? p.s. Koje sranje sto u ovom polufinalu gledamo izgubljenog Palmera umesto Rodzersa :( Edited January 24, 20169 yr by Geo