Jump to content
IGNORED

NFL 2015

renne

Recommended Posts

Posted

bafalo se jednom vratio iz rupe 35-3 na sredini 3/4, protiv ojlersa '93 - the comeback.

možda sihoksi iznenade :D

posalji to ovim sport klub nesrecnicima koji guglaju vec 15 minuta bez uspeha.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Prospero

222

• teacher

181

• Frank Pembleton

151

• Strahan

122

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zamalo da izguramo celo prvo poluvreme bez punta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Kakav masakr. A ja se nadao napetoj borbi do zadnjeg poseda :D

Posted

Tacno razmisljam da se prebacim na Bjelkana, na Cikago - Juta seriju ( '97. ), na koledz basket, na Nhl, na xvideos.com, na dovrsavanje citanje debilnoga Dzona Andervuda i njegovih " Sekspirovih hronika ", sta god ( snimak meca Alabama - Klemson, snimak meca Djuk - Notr Dejm... ). Jos uzevsi u obzir preostali par. 'Ajde, Pit jos i kako-tako. No Denver Pejton stariji! Neopisivo idenje te pojave na onu mi stvar ( da ne kazem kurac ). Jedino NEP govna ( slika u totalu ) su mi odvartnija.

Posted

posalji to ovim sport klub nesrecnicima koji guglaju vec 15 minuta bez uspeha.

Vidim, svi kukaju. Je l moguce da su toliko tuzni? Bilo bi OK da su barem kao Ilija, ono saopstavanje rezultata i vremena, ali izgleda su mnogo gori od toga... 

Zato lepo uzmite svi sto kukate pass sledece sezone :D

Posted

Vidim, svi kukaju. Je l moguce da su toliko tuzni? Bilo bi OK da su barem kao Ilija, ono saopstavanje rezultata i vremena, ali izgleda su mnogo gori od toga... 

Zato lepo uzmite svi sto kukate pass sledece sezone :D

ne gledam ja toliko često nfl da pass ima smisla.

inače, ova dvojica večeras su 2000 puta bolji od juriševića i onog drugog nesrećnika.

Posted

Da mi je neko rekao da cu ovog vikenda gledati mec u kom ce biti 31-0 na poluvremenu iako navijam za Stilerse mislim da bih pretpostavio da ce se to desiti u Denveru.

Steta sto GB-Arizona nije igran u ovom terminu a ovaj mec jutros, taman bi svi mogli rano u krevet.

Posted

Ono je " grubost ", a ovo nije OPI. Jebiga, ode gledanost u krasni, daj poguraj to malo ( vise ).

Posted

Ovo je daleko od gotovog.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Trebali su pucati za 3

Sent from my iPad using Tapatalk

Ovo će ih koštati pobede... MMW...