SleeperSleep Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 bafalo se jednom vratio iz rupe 35-3 na sredini 3/4, protiv ojlersa '93 - the comeback. možda sihoksi iznenade :D posalji to ovim sport klub nesrecnicima koji guglaju vec 15 minuta bez uspeha.
WTF Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Zamalo da izguramo celo prvo poluvreme bez punta. Sent from my iPhone using Tapatalk
Downforce Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Kakav masakr. A ja se nadao napetoj borbi do zadnjeg poseda :D
stoutspectacledbold-head Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Tacno razmisljam da se prebacim na Bjelkana, na Cikago - Juta seriju ( '97. ), na koledz basket, na Nhl, na xvideos.com, na dovrsavanje citanje debilnoga Dzona Andervuda i njegovih " Sekspirovih hronika ", sta god ( snimak meca Alabama - Klemson, snimak meca Djuk - Notr Dejm... ). Jos uzevsi u obzir preostali par. 'Ajde, Pit jos i kako-tako. No Denver Pejton stariji! Neopisivo idenje te pojave na onu mi stvar ( da ne kazem kurac ). Jedino NEP govna ( slika u totalu ) su mi odvartnija.
Teixeira Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 posalji to ovim sport klub nesrecnicima koji guglaju vec 15 minuta bez uspeha. Vidim, svi kukaju. Je l moguce da su toliko tuzni? Bilo bi OK da su barem kao Ilija, ono saopstavanje rezultata i vremena, ali izgleda su mnogo gori od toga... Zato lepo uzmite svi sto kukate pass sledece sezone :D
SleeperSleep Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Vidim, svi kukaju. Je l moguce da su toliko tuzni? Bilo bi OK da su barem kao Ilija, ono saopstavanje rezultata i vremena, ali izgleda su mnogo gori od toga... Zato lepo uzmite svi sto kukate pass sledece sezone :D ne gledam ja toliko često nfl da pass ima smisla. inače, ova dvojica večeras su 2000 puta bolji od juriševića i onog drugog nesrećnika.
*edited by mod Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Da mi je neko rekao da cu ovog vikenda gledati mec u kom ce biti 31-0 na poluvremenu iako navijam za Stilerse mislim da bih pretpostavio da ce se to desiti u Denveru. Steta sto GB-Arizona nije igran u ovom terminu a ovaj mec jutros, taman bi svi mogli rano u krevet.
stoutspectacledbold-head Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Ono je " grubost ", a ovo nije OPI. Jebiga, ode gledanost u krasni, daj poguraj to malo ( vise ).
WTF Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Ovo je daleko od gotovog. Sent from my iPhone using Tapatalk
radisa Posted January 17, 2016 Posted January 17, 2016 Trebali su pucati za 3 Sent from my iPad using Tapatalk Ovo će ih koštati pobede... MMW...
Recommended Posts