namenski Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 @namenski, ova peta dobar kadar! :) Kakav kadar, pa jos dobar, mani me :D Jednom rukom, brze-bolje i slucajno, zauzet si tamo, a bilo mi interesantno Pancevo, prisetio se ovih fotografija kada ga je Vasilije pomenuo... Osim ako nisam talenat , provericu ovih dana
Аврам Гојић Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 (edited) Titov gaj, ili Stepin lug. Dakle, i ovoga ima u Beogradu. Moj jaran gušter. Pozirao mi je nekoliko minuta. Hram za ispijanje piva, usred šume. Šumska vila. Čuo sam je kako se smeje još sa par stotina metara, i video samo haljinu. Prvo sam pomislio da sam poludeo, a onda sam shvatio da deca furaju cosplay. Ako, ako. Nastavak sledi... Edited April 23, 2015 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 Ovaj lokalitet zovem Slonova glava. Mnogo mi ovaj koren liči na glavu slona. Uzverao sam se na vrh nekakvog brda, i gore zatekao čeku. Sklonio sam se brzo, da me neko ne pobrka sa svinjom. Šumska staza, iz puževe perspektive. Stay tuned.
Аврам Гојић Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 (edited) Put za Bri. Nagradna igra: pronađite guštera. Izlazak iz divljine. Konjec filjma. Edited April 23, 2015 by Грешни Василије
hoffnung Posted April 23, 2015 Posted April 23, 2015 odlicna ti je serija! hajde reci mi, gde je ovo tacno, lokacija prve fotke? kako si isao do tamo, peske? sto se tice one brvnare hrama za ispijanje piva, hajde malo objasni, sta je to? jel to neki "lokalni podrum piva u sumi?" hehehe :D bravo za slonovu glavu! :) video sam zelenog! sto se tice 'ceke' jel ima nekakvog smisla popeti se i videti sirinu, ili sve zaklanja suma?
Аврам Гојић Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 (edited) Ovako, jedno po jedno. Do Titovog gaja, koji je između Velikog Mokrog Luga i autoputa, stiže se autobusom br. 20. Od terminusa do ulaska u šumu ima oko 1.300 metara, nemoguće je zalutati jer se ide nastavkom ulice Cvetanova ćuprija i direkt ulazi u šumu. Lokacija prve fotke je oko kilometar od ulaska u šumu. Prvo veliko račvanje. Ne ide se pravo, već se skreće desno, na gore, i to je odmah tu. Ovo čudo je, po mom mišljenju, koliba i klupa koje su napravili lokalci da bi imali gde da teferiče. Kada sam se verao, i ja sam očekivao pogled na Beograd ali sam iznad pojasa omorika (?) video samo nastavak listopadnog gaja koji zatvara pogled. Inače apsolutno je kul što je šuma sačinjena od neautohtonog drveća. Pola vrsta ne prepoznajem, a ima baš puno vrsta i pretpostavljam da je u jesen ovde spektakl kao u Novoj Engleskoj. Savet: poneti pešački štap. Brda zovu da se čovek penje po njima, ali je potrebno imati oslonac. Sve u svemu, mesto je spektakularmo, veoma čisto, pusto, čemu pogoduje nepostojanje izletničke infrastrukture. A nalazi se 45 minuta od moje kuće, bus 20 mi je praktično ispred gajbe. Edited April 23, 2015 by Грешни Василије
MancMellow Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 Zakynthos – zapadna obala Porto Vromi plaža/marina i prilazi istim Ima još
MancMellow Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 (edited) Porto Limnionas - prilaz (na žalost samo se naziru klifovi) i "plaža" (ono malo na koju se spušta ovim velikim stepenicama). Edited October 23, 2015 by MancMellow
MancMellow Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 (edited) I još vidikovac "Kampi" Edited October 23, 2015 by MancMellow
MancMellow Posted October 23, 2015 Posted October 23, 2015 uh kakav spust Spust je neviđen. Mislim, asfalt je dobar, ali nagib je...veseo, a dole litice samo sevaju :D
Recommended Posts