May 13, 20204 yr 3 minutes ago, Grandilof said: Uf, uf izvukli jos jedan OT... Ti bese volis NiP? Lepo igraju na ovom turniru. Nisu skoro ovako dobro izgledali. Isto bih rekao i za FaZe.. nakon svakakvih gluposti i prodatih meceva na prethodnim turnirima, lepo su odigrali grupnu fazu.. sto govori i cinjenica da su bez poraza.
May 13, 20204 yr Ne, Astralis ponajvise gledam, volim da gledam kada su u formi onako sve precizno. Naravno i sve "nase" pratim, videh i juce/prekljuce Djetica ili je nas nemam pojma stoje obe zastave, za Godsent sto pika, Maden, prvi put sada... Lepo igra FaZe, umalo da zaseru, onaj 3k NiKa u OT je highlight da konacno izvuku, nisu smeli da dodju do te situacije uopste, ali ajde...
May 13, 20204 yr Da da, Igra on za njih.. mi se sprdali pa citali Mladen Posle ovoga onda imas poslaticu, nasi G2 vs Astralis
May 13, 20204 yr Auuuu, prvo popiju eco i zalici da ce biti 16:14. pa onda Broky promasi, pa onda isporuci, jujujuju...
May 13, 20204 yr hahahaha NiKo sa 5hp, BUM! 2 HSa i posle jos jednog- 3K! Pa nije normalan Evo budale opet, 3K za FTW Edited May 13, 20204 yr by Have_Fun
May 13, 20204 yr Vertigo mi je jednom na face it-u upao da igram, smao što se nisam ubio, igrao je prvi put u životu, pakao.
May 14, 20204 yr Gledate li NiP vs Vitality? Prve 2 mape otisle u produzetak 3. mapa isto drama Bice mi zao koja god ekipa da ispadne, bas je dobar mec 14:15.. da li ce biti i produzetak u 3, mapi Edited May 14, 20204 yr by Have_Fun