Jump to content

twitch & eSports

Featured Replies

3 minutes ago, Grandilof said:

Gledah juce ceo mec, dosta neuobicajenih gresaka za Astralis, doduse nisam ocekivao ni da izvuku drugu mapu.

Kakav picvajz je sad bilo FaZe vs G2, steta sto ne ode u trecu mapu. Sta je NiKo promasio na 14-14. Ali nekako uzese oba OT.

Zajebavace ga rodjak za ovo 100% :D
Neverovatan zicer

Dobro je da FaZe napokon dobiju neki tesan mec, malo da im se vrati samopouzdanje.
Prvi su u svojoj grupi sada.

mousesports s druge strane, u istoj grupi imaju 0-2. Neocekivani porazi od North i moviestar riders-a :S

• Replies 442
  • Views 41.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Highlight karijere   https://imgur.com/gallery/D0phrJ8

• Gleda neko Keln, bilo je zabavnih meceva. Astralis fino gura i sa dvojicom novih, tu je G2 takodje ok, NIP igrao par bas zabavnih mapa, tamo negde prvi, drugi dan protiv OG igrali su mec sto godina ni

• Pratim više nego što gledam, a manje od kako je fnatic ispao. Očekivao sam da će budu bolji posle pauze, ali mrka kapa.  Ostaje niko Bosančeros da ga pratimo, mada generalno ne volim faze kao ni

Posted Images

Ovo je vec bolje :)

image.thumb.png.5a0e13eff45dc1966d604a142a9abf5a.png

Dok smo na prvom mestu da se pohvalim da sam jednom na discordu iscimao fnatic da mi pošalju zastavu da je okačim u lokal. I upute me oni na neki podkanal, a tamo me sačeka neki naš lik... I stigne mi zastava za par dana :)

nice :)
A jebacki dobar im je logo, nema sta :) 

Jeste :)

Jednom sam uhvatio neki popust na njihovom sajtu i za 60, 70e kupio stvari vredne tipa 190. 2 majice i duks. Duks mi bio mali, zavaljao za tipa 60e, a majicu tj dres nešto kasnije takođe, jedna je bila ok, ali druga mala. 

Huhu, ala ih pokopa Dignitas, kako su prvo izvukli drugu, pa onda i nisu dozvolili povratak na Dust2. Fnatic 1-2, NiP 3-0.

Sledi Astralis - Vitality.

WTF?! 
Kako su izgubili o.O
I to od "matoraca" :S koje su gazili svi redom

I ko su bre ovi Spanci, idu redom i delju :D

imaju 2:0, dobili i miseve a sad vode protiv faze-a

sad vidim rez po mapama fnatic - dignitas o.O
Sunce ti al' su se oni cepali

Edited by Have_Fun

Heretics oprali fnatic prvu mapu :D

Gledao sam Dignitas, sad se prebacujem tu
Videh rez.. mislio sam da ce lagano 2:0 :S

koj im je djavo o.O

Kapiram da je Golden in game leader i da oni generalno nisu frageri

Ali jbm mu sunce, daj nekad u plusu da bude

Gledaj bre ovo, Inferno ce prodati u pm

Kakva dva ciscenja 2nd halfa Astralisa protiv NiPa i okretanje na 2:1. Kako to rutinski izgleda :hail:

Sta je s fnaticom :S

Preokrenuli Inferno, ali nisu mogli da ga zatvore
15:15, produzetak

gube 1:0 u mapama