April 26, 20204 yr 3 minutes ago, Grandilof said: Gledah juce ceo mec, dosta neuobicajenih gresaka za Astralis, doduse nisam ocekivao ni da izvuku drugu mapu. Kakav picvajz je sad bilo FaZe vs G2, steta sto ne ode u trecu mapu. Sta je NiKo promasio na 14-14. Ali nekako uzese oba OT. Zajebavace ga rodjak za ovo 100% Neverovatan zicer Dobro je da FaZe napokon dobiju neki tesan mec, malo da im se vrati samopouzdanje. Prvi su u svojoj grupi sada. mousesports s druge strane, u istoj grupi imaju 0-2. Neocekivani porazi od North i moviestar riders-a :S
April 27, 20204 yr Dok smo na prvom mestu da se pohvalim da sam jednom na discordu iscimao fnatic da mi pošalju zastavu da je okačim u lokal. I upute me oni na neki podkanal, a tamo me sačeka neki naš lik... I stigne mi zastava za par dana
April 27, 20204 yr Jeste Jednom sam uhvatio neki popust na njihovom sajtu i za 60, 70e kupio stvari vredne tipa 190. 2 majice i duks. Duks mi bio mali, zavaljao za tipa 60e, a majicu tj dres nešto kasnije takođe, jedna je bila ok, ali druga mala.
April 28, 20204 yr Huhu, ala ih pokopa Dignitas, kako su prvo izvukli drugu, pa onda i nisu dozvolili povratak na Dust2. Fnatic 1-2, NiP 3-0. Sledi Astralis - Vitality.
April 28, 20204 yr WTF?! Kako su izgubili o.O I to od "matoraca" :S koje su gazili svi redom I ko su bre ovi Spanci, idu redom i delju imaju 2:0, dobili i miseve a sad vode protiv faze-a sad vidim rez po mapama fnatic - dignitas o.O Sunce ti al' su se oni cepali Edited April 28, 20204 yr by Have_Fun
April 28, 20204 yr kassad (nase gore list), napustio Drejkove 100 Thieves https://afkgaming.com/articles/csgo/News/3816-Kassad-Reveals-the-Truth-Behind-Leaving-100-Thieves
April 29, 20204 yr https://www.hltv.org/matches/2340863/c0ntact-vs-mousesports-esl-one-road-to-rio-europe LETN1 i emi vs mousesporta, upravo Obojica su nasi
April 29, 20204 yr Gledao sam Dignitas, sad se prebacujem tu Videh rez.. mislio sam da ce lagano 2:0 :S koj im je djavo o.O
April 29, 20204 yr Kapiram da je Golden in game leader i da oni generalno nisu frageri Ali jbm mu sunce, daj nekad u plusu da bude Gledaj bre ovo, Inferno ce prodati u pm
April 30, 20204 yr Kakva dva ciscenja 2nd halfa Astralisa protiv NiPa i okretanje na 2:1. Kako to rutinski izgleda
May 2, 20204 yr Preokrenuli Inferno, ali nisu mogli da ga zatvore 15:15, produzetak gube 1:0 u mapama