Jump to content
IGNORED

twitch & eSports

189-

Recommended Posts

Posted

G2 malo teze protiv TYLOO-a

Prvo lako dobili Inferno, pa se ocekivalo da dobiju jos lakse Dust2.
Medjutim, kiksnuli su i ekipe su morale da igraju 3. mapu, gde je G2 ekipa izdominirala sa 16-3

Sad ce interesantan duel, FaZe vs mousesports

Posted (edited)

Kakav "aim" ima NiKo... zjuuuuu

Kazu da igra na custom-izovanoj rezoluciji

Edited by Have_Fun
Posted

Sjajan mec
Obe ekipe po prikazanom su u top5
Bas pametno igraju. Nadmudrivanje na svakom cosku. Igraci s mozgom

Posted

druze hev fane i milane, zasto ste me lagali? kazete da je go slican kao cs 1.6 sot se pucanja tice i sada se blamiram dok mi neka deca pune glavu :(

doduse, nisam igrao ni cs 1.6 jedno 15 godina. 

Posted (edited)
24 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

druze hev fane i milane, zasto ste me lagali? kazete da je go slican kao cs 1.6 sot se pucanja tice i sada se blamiram dok mi neka deca pune glavu :(

mozda je to problem :D

ima razlike, naravno.. cak ima razlike u CS:GO-u sad i onome od pre par meseci.. pricali su o tome i igraci, da se neka oruzja sad drugacije ponasaju.. ne mozes vise da uzmes Tec-9 i da trcis, pucas i delis HS-ove

p.s. dobili missportovi.. bas dobar mec je bio.. jbt, kad se pogledaju taktike ekipa, bas lice jedni na druge :) krivo mi sto FaZe nije uzeo, ali bice jos meceva

a i jos jedan p.p.s.

i ti si lud da igras sad protiv klinaca.. svi imaju bolesne reflexe :D
zato se ja ne vracam.. zivim u uspomeni da sam nekad bio dobar igrac xD

Edited by Have_Fun
Posted (edited)

liquid vs 100 thieves, l u d i l o

prva mapa - produzetak
druga - moguci produzetak :D

obe 100 thieves vodili 13-5 odnosno 12-5

ipak, liquid 2-0 :/

jadan kassad...

Edited by Have_Fun
Posted

Ova dva meca sto ja videh, zabavno bilo. Sad Furia dobi Liquid, danas G2 dobio Faze, sve po bilo u 3 mape, nasi dobri. :D

Posted
5 hours ago, Grandilof said:

Ova dva meca sto ja videh, zabavno bilo. Sad Furia dobi Liquid, danas G2 dobio Faze, sve po bilo u 3 mape, nasi dobri. :D

Gledao sam G2 vs FaZe, dobar mec je bio :)
Moram da priznam da sam mozda nesto vise navijao za FaZe, jer kontam da G2 ima vise sansi da zavrse kao 1. u grupi, a FaZe je startovao s porazom od mousesporta.
Cak sam i u tom mecu ocekivao FaZe da uzme nakon prve mape... dobro su krenuli a onda se nesto okrenulo i zavrsili su s porazom 2:1.

Dosta dugo su menjali roster, pokusavali na razne nacine da se ubace u igru za tron.. cak je i NEO jedno vreme bio s njima.
Prosle godine su imali neke odlicne turnire, za Blast Pro u Kopenhagenu su izgledali zestoko spremno.

Sad.. ponovo kao da im fali nesto, kao da im treba sveza krv.
Nekako mi je olof trn u oku. Broky mi takodje ne daluje kao igrac koji je za AWP, mozda bih radije njega video kao "pucaca" a coldzera da uzme AWP.
Neke promene su potrebne.

Bilo je interesantno gledati duel brace, huNter vs NiKo :) Cak mu je jednom NiKo i preko chata odgovorio po naski :D kad ga je huNter ubio s ledja :)

Liquid i FURIA sam poceo da gledam, Nuke je lagano otisao u korist Liquida, a Inferno su poceli sa 5-0 pa sam mislio da ce biti brisanje k'o gumicom.

Sad tek vidim da sam propustio povratak FURIE i dobar mec :/

Posted
On 28.3.2020. at 21:20, Кристофер Лумумбо said:

Rekao sam da je sličan po pitanju fizike.. Ali brt, dok si ti pravio decu i zezao se sa porodicom, mlađa pokoloenja su nabiflala skila, i sad ti predstoji period prilagođavanja kome je preduslov da prihvatiš da si sada noobić, da te vreme pregazilo i da je povratak u formu dug i bolan proces :)

Takođe, veliki problem igre su cheateri. Od poslednjih 10 competitve mečeva koje sam odigrao, barem pola su bili sa očiglednim čiterima + mi je opao rank jer sam igrao sa drugarima početnicima.

Posted
10 hours ago, Have_Fun said:

Gledao sam G2 vs FaZe, dobar mec je bio :)
Moram da priznam da sam mozda nesto vise navijao za FaZe, jer kontam da G2 ima vise sansi da zavrse kao 1. u grupi, a FaZe je startovao s porazom od mousesporta.
Cak sam i u tom mecu ocekivao FaZe da uzme nakon prve mape... dobro su krenuli a onda se nesto okrenulo i zavrsili su s porazom 2:1.

Dosta dugo su menjali roster, pokusavali na razne nacine da se ubace u igru za tron.. cak je i NEO jedno vreme bio s njima.
Prosle godine su imali neke odlicne turnire, za Blast Pro u Kopenhagenu su izgledali zestoko spremno.

Sad.. ponovo kao da im fali nesto, kao da im treba sveza krv.
Nekako mi je olof trn u oku. Broky mi takodje ne daluje kao igrac koji je za AWP, mozda bih radije njega video kao "pucaca" a coldzera da uzme AWP.
Neke promene su potrebne.

Bilo je interesantno gledati duel brace, huNter vs NiKo :) Cak mu je jednom NiKo i preko chata odgovorio po naski :D kad ga je huNter ubio s ledja :)

Liquid i FURIA sam poceo da gledam, Nuke je lagano otisao u korist Liquida, a Inferno su poceli sa 5-0 pa sam mislio da ce biti brisanje k'o gumicom.

Sad tek vidim da sam propustio povratak FURIE i dobar mec :/

Tako FaZe non stop, odigraju jedan dobar turnir, pa cetiti losa otprilike. I onda zamene jednog pa sve ispocetka. Danas dobise 2:0, ali nije bilo bez trzavica. Da nije bilo Nika lagano bi izgubili. Bila i situacija 13:13 oni full eco i uzmu i nekako odvale tu partiju. 

Nego sto je klinja Cerq bugarce pocinilo sad u 2 zadnje partije na 13:13... :hail:

Posted

Sibaju se Brazilci lepo.
I ovaj mec ce u 3 mape kako izgleda

Posted

Jebote, OG pregazio G2
WTF?!

Sta se tu dogadjalo :S

Posted

Ovaj Fallen kad dohvati AWP kao CT na Inferno-u, ne mozes prici "banani"

Posted

Sad ih je EG odradio u trecoj tu. Kad sam kod njih svako vece se zakopaju, i onda okrecu da bi na kraju bili bas bas dobri.

Posted

Ali kakvu zbrku napravise Virtus.pro sto su dobili OG :D
Ne verujem da je iko ocekivao to... Virtus.pro nije dobio BO3 od Februara i imaju 1-14 u mapama od tada :D

I onda dobiju OG, lidera u grupi.

Sad je borba za prva 3 mesta otvorena

image.png.7b757c390e8db9f6fdc357aeb92a3c8f.png

Sledeci mecevi su: OG vs FaZe i G2 vs mousesports