December 15, 20222 yr Pih, 10 može da bude javno vidljivo i dostupno svima, ostali prelaze u lični library, pa možeš da ih rotiraš.. Na Redditu su im objasnili da su nosioci sajta upravo bedroom didžejevi koji nemaju finansijsku korist, a ne izvođači i autori muzike. U problemu su ljudi koji su godinama kao hobi kačili desetine ili stotine mikseva, podkasta.. Predlažu im da ovih 10 bude barem godišnji limit, da ubace reklame između preslušavanja.. kažu da će razmisliti. Ima ovako nešto, na brzinu: https://www.whyp.it https://www.house-mixes.com/ https://hearthis.at/ i jutjub Edited December 15, 20222 yr by autsajder
January 4, 20232 yr Srečno novo leto & let's go to the Amhбin - Crowe / Deep Inside & Stephan Klauning - Destroyer to Exterminate / Juan Buitrago - Stomp / Dimitris Kalfas & Terry Cavalla - Illusions / Royksopp - Church / Matthew Dekay Band – Higher Thoughts / Fabian Palacios - Lapse / AMSTYZA - Get Dance / Emma Vazquez - Shadowlands / David Hopperman - Erets (Extended Mix) / Dark Soul Project - Peek / Exequiel Gomez - Number / Di Rugerio - Xamanha / Fragment - Physical Meltdown / Kerabo - Ranthambore (Kay-D Remix) / Sasha Khripta - Flying Into Something (Nightbob Dub Remix)
February 14, 20232 yr Zapratio me DJ Matt King Cole sa Kane FM, koji je bio direktna inspiracija u prvim sedmicama pandemije da počnem da čačkam po dugmići (ne prepisujem od njega, naravno). Ne dešava se ništa na kanalu, nije komentarisao. Vjerovatno je kliknuo iz kurtoazije, jer ga slušam prilično redovno. Eno mi slike na njegovoj naslovnici trenutno, frka mi
April 3, 20231 yr Boške i Brka Doduše, ne znam je l ovo sve Bošketova selekcija, ili su kuhali togetha. Kako bilo, dva sata Take Me Away muzike za ležanje na podu u zvezdi. https://on.soundcloud.com/9xnizj4pSMcBTgtHA
April 4, 20231 yr (jedna od zivotnih mi lekcija, bezati sto dalje od ljudi koji nikada ne pogledaju u zvezde)
August 6, 20231 yr Antidodola za ljetna nevremena Alex O'Rion, Ezequiel Arias - Solis / Cezar Nica - Supernova (Tomic Remix) / J.P. Velardi, Christian Maestre - From Distance (Secretly Famous Remix) / Aradya - Slides / Boris Brejcha - Never Look Back (enjoy the silence edit by lusinajt) / DJ Tarkan V-Sag - Atsalon / Saccao - Metaverse (Ten Walls Remix) / Vazik - Clouds & Stars / Argy Kay - Greystone / Poola - Underwater / Gledd - Osun Cincity / Leaman - Adishi / KASIA (ofc) - Concussion / RTistique - Twisted (Fher Vizzuëtt Remix) / Sean McClellan feat. Mark Kovach - Reunited (Artem Arknet Remix) / Will DeKeizer - Sapphire
August 9, 20231 yr tome se nisam nadala Ako je petnaestak slušanja, tri lajka i jedan repost za par dana dovoljno da se uđe na bilo kakvu listu, to znači da hiljade ljudi samo kače svoje stvari i slušaju malo šta tuđeg, ali postoji algoritam koji od svega napravi pecaljku.. unatoč tome Spoiler
December 12, 20231 yr Tročasovni miks iz DC Krova. Noć je bila savršena u svakom smislu. Ne pamtim da sam se ovoliko primio na vožnju (i prilično sam zadovoljan). Dark/doom jazz, južnoafrička scena, neke zanimljive aktuelne eklektične pojave, dub u velikim količinama, persijski alt rock/jazz i svašta još, što ni sam ne znam kojim bih imenom zvao. Bacite uho.
December 23, 20231 yr Spoiler Infiniti - Thought Process 1998 C`hantal - The Realm (Original Rave Mix) 1990 Blake Baxter - Used To Kiss Me 1998 I.C.P. - Free & Equal (Leftfield Tribal Mix) 1992 2 Kilos - Down The Farm 1990 Elektron - Nu Groove (Break) 1992 isecak iz filma Who's That Knocking at My Door 1967 Housey Doingz - Flying Saucer 1996 Genaside II - Th Alchemist (Quadrapartheid Mix) 1990 Keynotes - Enter-State (Drive On Mix) 1990 K3M - Listen To The Rhythm (Ambient Mix) 1992 Leo Anibaldi - Fusion 1 1994 The Safehouse - Exactly (Radio Version) 1990 Freeloaders - Convertible (Metal Dub) 1998 Impossible Beings - Women`s Rugby 1999
December 23, 20231 yr 1 minute ago, ultra plasticni said: Hide contents Infiniti - Thought Process 1998 C`hantal - The Realm (Original Rave Mix) 1990 Blake Baxter - Used To Kiss Me 1998 I.C.P. - Free & Equal (Leftfield Tribal Mix) 1992 2 Kilos - Down The Farm 1990 Elektron - Nu Groove (Break) 1992 isecak iz filma Who's That Knocking at My Door 1967 Housey Doingz - Flying Saucer 1996 Genaside II - Th Alchemist (Quadrapartheid Mix) 1990 Keynotes - Enter-State (Drive On Mix) 1990 K3M - Listen To The Rhythm (Ambient Mix) 1992 Leo Anibaldi - Fusion 1 1994 The Safehouse - Exactly (Radio Version) 1990 Freeloaders - Convertible (Metal Dub) 1998 Impossible Beings - Women`s Rugby 1999 Lepa selekcija, ovo je tvoj mix?