MaErAkLoIJA Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 da li ima sutra karte ili ce samo u sredu da se prodaju, imate li neku informaciju ???
Constantin Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Stadion „Omladinski“, gledalaca 300 – ŽUTI KARTONI: Aksentijević, Antić (OFK) Ćulum,Đorđević i Zemljanuhin (Radnički) OFK BEOGRAD: Čupić, Aksentijević, Matović, Liščević, Micevski, Zdjelar, Paločević (Janković), Jovanović, Antić (Andrić), Dražić(Duronjić). RADNIČKI NIŠ: Borjan, Bulatović Radoš, Lakić-Pešić, Pavlović, Kolarević (Mrkić), Ćulum, Marjanović, Zemljanuhin (Ašćerić), Đuričković, Pejčić (Tomić). Zvanična FB Radnički Niš :) http://www.gradjanin.rs/ofk-beograd-radnicki-nis-00/#.VU9CBZHz7vQ.twitter
Матрикс Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ако сам добро скапирао и Ђилас и Мрдак испали из прве лиге грчке. Мрдак за целу полусезону одиграо 23 минута.
Constantin Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Da se ja pitam Djilasa bi zvao, a Mrdaka poslao.....u OFK-a
Dali_man Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Mali off ali nemate pojma koliko uzivam u igri Zvezdine deceTM veceras. Ja ocekujem Cakija u nasem dresu sledece sezone. Da zavrsi karijeru ko covek.
Матрикс Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Da se ja pitam Djilasa bi zvao, a Mrdaka poslao.....u OFK-a Слажемо се, колега. ;) Мислим да на ове играче које имамо у нападу, додамо Ђиласа и мислим да бисмо били таман. А Мрдак има још годину дана уговора са клубом. :D
Матрикс Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Mali off ali nemate pojma koliko uzivam u igri Zvezdine deceTM veceras. Ja ocekujem Cakija u nasem dresu sledece sezone. Da zavrsi karijeru ko covek. Isto takodje :D Ја гледајући утакмицу, ево размишљам се колико смо ми добрих резултата остварили ове полусезоне... Само да испадне да смо узели ''пелцер'' за следећу сезону...
Boki Nis Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Taman htedoh da prokomentarisem za Cakija,kad vidim vec ste me preduhitrili :) Sramota da s tim znanjem i iskustvom sedi na klupi....ocekujem ga vec sledece sezone kod nas :0.6:
Dali_man Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Lalatovic uveo Cakija u 93 minut igre Raul, Culum, Drurickovic, Zemljanuhin, Aca uz Cakija i Djilasa bi bio kostur ekipe koji bi ja voleo da imamo na pocetku sledece sezone, naravno uz Rastavca na klupi.
Rumpelstiltskin Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Lalatovic uveo Cakija u 93 minut igre Raul, Culum, Drurickovic, Zemljanuhin, Aca uz Cakija i Djilasa bi bio kostur ekipe koji bi ja voleo da imamo na pocetku sledece sezone, naravno uz Rastavca na klupi. Molim ??!
Dali_man Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Molim ??! Klub ce ti dozvoli da ga vodis kuci :P Culm, Caki, Djuricko - sredina puckica, Aca Zemlja po krilu i Djilas u napad, protivnici nece znaju kude ce pre bijemo. :D
Boki Nis Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Lalatovic uveo Cakija u 93 minut igre Dal je moguce!? .... nisam gledao do kraja,al ako je to uradio to je jedno veliko nepostovanje prema njemu...i da sam na njegovom mestu ja nebih imao vise sta da trazim tamo... Pljuju ga,vredjaju ,nipodastavaju... Caki sta cekas!?
Dali_man Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Dal je moguce!? .... nisam gledao do kraja,al ako je to uradio to je jedno veliko nepostovanje prema njemu...i da sam na njegovom mestu ja nebih imao vise sta da trazim tamo... Pljuju ga,vredjaju ,nipodastavaju... Caki sta cekas!? Kazu zbog povrede igraca Zvezde, nisam ni ja obratio paznju kad je bila izmena.
Матрикс Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Омладинци изгубили у гостима од Чуке 3:0, а кадети од истог противника 4:0.
Recommended Posts