Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2014/15

Dali_man

Recommended Posts

Posted

da li ima sutra karte ili ce samo u sredu da se prodaju, imate li neku informaciju ???

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

251

• Rumpelstiltskin

194

• Dali_man

160

• Матрикс

154

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gradjanin-logo15-340.png

10985890_1571631609773444_62781471219102

Stadion „Omladinski“, gledalaca 300 – ŽUTI KARTONI: Aksentijević, Antić (OFK) Ćulum,Đorđević i Zemljanuhin (Radnički)

OFK BEOGRAD: Čupić, Aksentijević, Matović, Liščević, Micevski, Zdjelar, Paločević (Janković), Jovanović, Antić (Andrić), Dražić(Duronjić).

RADNIČKI NIŠ: Borjan, Bulatović Radoš, Lakić-Pešić, Pavlović, Kolarević (Mrkić), Ćulum, Marjanović, Zemljanuhin (Ašćerić), Đuričković, Pejčić (Tomić).

Zvanična FB Radnički Niš      :)

http://www.gradjanin.rs/ofk-beograd-radnicki-nis-00/#.VU9CBZHz7vQ.twitter

Posted

Ако сам добро скапирао и Ђилас и Мрдак испали из прве лиге грчке. Мрдак за целу полусезону одиграо 23 минута.

Posted

Da se ja pitam Djilasa bi zvao, a Mrdaka poslao.....u OFK-a

Posted

Mali off ali nemate pojma koliko uzivam u igri Zvezdine deceTM veceras. Ja ocekujem Cakija u nasem dresu sledece sezone. Da zavrsi karijeru ko covek.

Posted

Da se ja pitam Djilasa bi zvao, a Mrdaka poslao.....u OFK-a

Слажемо се, колега. ;) Мислим да на ове играче које имамо у нападу, додамо Ђиласа и мислим да бисмо били таман. А Мрдак има још годину дана уговора са клубом. :D

Posted

Mali off ali nemate pojma koliko uzivam u igri Zvezdine deceTM veceras. Ja ocekujem Cakija u nasem dresu sledece sezone. Da zavrsi karijeru ko covek.

Isto takodje :D

Ја гледајући утакмицу, ево размишљам се колико смо ми добрих резултата остварили ове полусезоне... Само да испадне да смо узели ''пелцер'' за следећу сезону... :happy:

Posted

Taman htedoh da prokomentarisem za Cakija,kad vidim vec ste me preduhitrili  :)   Sramota da s tim znanjem i iskustvom sedi na klupi....ocekujem ga vec sledece sezone kod nas  :0.6:

Posted

Lalatovic uveo Cakija u 93 minut igre  :isuse:

Raul, Culum, Drurickovic, Zemljanuhin, Aca uz Cakija i Djilasa bi bio kostur ekipe koji bi ja voleo da imamo na pocetku sledece sezone, naravno uz Rastavca na klupi. 

Posted

Raul, Culum, Drurickovic, Zemljanuhin, Aca uz Cakija i Djilasa bi bio kostur ekipe koji bi ja voleo da imamo na pocetku sledece sezone, naravno uz Rastavca na klupi. 

Molim ??!

nis.jpg

Posted

Molim ??!

nis.jpg

Klub ce ti dozvoli da ga vodis kuci  :P

Culm, Caki, Djuricko - sredina puckica, Aca Zemlja po krilu i Djilas u napad, protivnici nece znaju kude ce pre bijemo.  :D

Posted

Dal je moguce!? ....  nisam gledao do kraja,al ako je to uradio to je jedno veliko nepostovanje prema njemu...i da sam na njegovom mestu ja nebih imao vise sta da trazim tamo... Pljuju ga,vredjaju ,nipodastavaju... 

Caki sta cekas!?  

Posted

Dal je moguce!? ....  nisam gledao do kraja,al ako je to uradio to je jedno veliko nepostovanje prema njemu...i da sam na njegovom mestu ja nebih imao vise sta da trazim tamo... Pljuju ga,vredjaju ,nipodastavaju... 

Caki sta cekas!?  

Kazu zbog povrede igraca Zvezde, nisam ni ja obratio paznju kad je bila izmena.

Posted

Омладинци изгубили у гостима од Чуке 3:0, а кадети од истог противника 4:0.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...