Rumpelstiltskin Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Borjan - Rados - NLP - Djole - Pavlovic - Culum - Brzi - Kolarevic - Anton - Djuricko - Pejca Sta li ce od ovo da ispadne ...
Constantin Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Borjan - Rados - NLP - Djole - Pavlovic - Culum - Brzi - Kolarevic - Anton - Djuricko - Pejca Sta li ce od ovo da ispadne ... Brza i pokretna sredina-napad. Brzi vadi prosek :D
Rumpelstiltskin Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Brza i pokretna sredina-napad. Brzi vadi prosek :D Kolko citam txt prenos na mozzart-u, ovog proleca nismo ovako defanzivno krenuli ...
Constantin Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Kolko citam txt prenos na mozzart-u, ovog proleca nismo ovako defanzivno krenuli ... Ja ne mogu ni na Mozzart da čitam ali "kažu" da je OFK konkretniji...Voždovac vodi, daklem...D.Srem gubi ;)
Rumpelstiltskin Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ja ne mogu ni na Mozzart da čitam ali "kažu" da je OFK konkretniji...Voždovac vodi, daklem...D.Srem gubi ;) Toplica ?
Constantin Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Toplica ? Čist vazduh, dug život....Karaburma.....(Pozorište u kući)
Rumpelstiltskin Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Čist vazduh, dug život....Karaburma.....(Pozorište u kući)
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 (edited) Без Ћулума у среду. Da l je neko sumnjao u njegov zuti karton... 47 Umalo da greška Dautovića skupo košta njegov tim, pokušao je da vreti loptu Zdjelaru ali je Pejčić bio brži i uspeo da preseče taj pas, odigrao je do Marjanovića koje je sa nekih 20 metara šutirao i pogodio prečku. 45' Saša Marjanović šut u prečku! 45 Početak drugog poluvremena Edited May 9, 2015 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu
Constantin Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ako je nekom interesantno da gleda utakmicu Bežanija-Radnik Surdulica.....http://www.ofkbeograd.co.rs/ofk_stream.php
Матрикс Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 "Još jedna utakmica u polusezoni bez primljenog gola. Žao mi je samo što ga nismo dali, a mogli smo i do sva tri boda", kratko je prokomentarisao trener OFK Beograda Dejan Đurđević, a mnogo rečitiji nije bio ni kolega iz Radničkog Milan Rastavac. "Dosta teška utakmica. Veoma neugodan protivnik što se i osetilo na kvalitet igre. Zadovoljan sam što smo nastavili da osvajamo bodove, hvala igračima na dobroj igri. OFK Beogradu želimo sve najbolje".
Constantin Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 http://www.webtv.rs/play/77998/jsl-201415-27-kolo-ofk-beograd---radnicki-n-0:0?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Recommended Posts