Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2014/15

Dali_man

Recommended Posts

Posted

Откуд сад и Дарко повређен?! Јуче сам видео Радоша, делује расположено, очекивао сам га у тиму...

Ни нишки Раднички неће моћи да изведе најбољи састав на Карабурми против ОФК Београда, јер је стручни штаб суочен са великим проблемима због повреда и жутих картона.

Павле Попара, Радош и Дарко Булатовић су повређени док капитен Александар Јовановић и Милош Петровић имају жуте картоне.

http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super-liga/18243/ofk-beograd-bez-sestorice-nislije-bez-petorice-djurdjevic-cuva-igrace-za-reprezentaciju

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

251

• Rumpelstiltskin

194

• Dali_man

160

• Матрикс

154

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Откуд сад и Дарко повређен?! Јуче сам видео Радоша, делује расположено, очекивао сам га у тиму...

http://www.zurnal.rs/fudbal/jelen-super-liga/18243/ofk-beograd-bez-sestorice-nislije-bez-petorice-djurdjevic-cuva-igrace-za-reprezentaciju

A ja vido Darka sinoc, zalizao sladoled ispred TC Forum, pitah se, ovi li b jos nisu otputovali za prestonicu ... Kad sve saberemo, mi totalno osakaceni igramo danas ... Ljubinkovic ce resi takmicu  :isuse:

Posted

A postadosmo i favoriti  

2.90   3.40   2.25

Posted

A ja mislio da omastim resetku  :naughty:

Ti je uvek "mastiš" kad si siguran da neće dodjemo :P

Posted

Ако и Дарко не игра, ко ће нам бити спољни бекови? Могли су малог Митра на десног, да дебитује, али не верујем да је регистрован. Горњу вест из Журнала примам са резервом, али рецимо пре очекујем Пају десно, а Љубета лево. Мислим да је ОФК-а више осакаћена од нас.

Posted

Ti je uvek "mastiš" kad si siguran da neće dodjemo :P

Ja je mastim redovno, a sto vas gospodje ne pustaju dalje od Trupala je vas problem :P

Posted

Ja je mastim redovno, a sto vas gospodje ne pustaju dalje od Trupala je vas problem :P

Dobro,dobro...ugrišćeš se jednog dana za jezik .. :naughty:

Posted

Dobro,dobro...ugrišćeš se jednog dana za jezik .. :naughty:

Ima da pocnem da pijem zbog taj rostilj  :s_c:  :s_d:

Posted

Ima da pocnem da pijem zbog taj rostilj  :s_c:  :s_d:

Ima i ladna Heba za pojedinci  :naughty:

Posted

Ima i ladna Heba za pojedinci  :naughty:

Ako je dobra radza, Heba je pozeljna

Posted

Ako je dobra radza, Heba je pozeljna

Drzim je u flasu od guslara, pa ti vidi :D

Posted

U sustini samo je desni bek problem i nemamo pravu zamenu. Moze da igra Ljubinkovic na desno  a mozda moze da se pokusa i sa Kolarevicem nece da mu bude prvi put. Sredinu imamo i tu ocekujem Pejcu a u napad Ascerica i to je to. Mrka, Tomic i verovatno Soce ce cekati svoju priliku sa klupe.....mada bih ja voleo da vidim Strahinju. Mozda je i na njega uticao Rastavac pa pocne da igra kao nekada ?!?!?

Posted

taj igra samo po nocnim klubovima, pisi propalo.

Posted

Po meni danas sigurno ne gubimo, i to ne zato sto cemo da budemo nesto mnogo dobri (iako jesmo u zadnje vreme) nego zato da se ofk ne bi priblizio mestima koja vode u evropu (mnogo je to troskova za terzu) ...

Posted

A postadosmo i favoriti  

2.90   3.40   2.25

3.70   3.50   1.95

Jel ce ovi izlaze sa 9 igraca na megdan Nislijama?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...