Jump to content

FK Radnički Niš 2014/15

Featured Replies

On 4. 5. 2015. at 17:57, MaErAkLoIJA said:

Koliko bese nagrada za prvo mesto :D

Ce te "pomazi" Legenda  :s_dj:

men141-animated.gif

• Replies 1.2k
  • Views 64.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Untitled_zpsgy86pqpc.jpg

11225802_10204479230923215_653133810_n.j

On 5. 5. 2015. at 9:25, Legenda said:

11225802_10204479230923215_653133810_n.j

Sta reci, Piksi da jede g....na 

Edited by Rumpelstiltskin

On 5. 5. 2015. at 10:16, Rumpelstiltskin said:

Sta reci, Piksi da jede g....na 

Baš te ne razumem.?

Edited by Legenda

On 5. 5. 2015. at 10:19, Legenda said:

Baš te ne razumem.?

Brzi, Legendo, Brzi ... Nema veze sa FB  :rolf:

On 5. 5. 2015. at 10:35, Rumpelstiltskin said:

Brzi, Legendo, Brzi ... Nema veze sa FB  :rolf:

Brzi,Brzi...još će u reprezentaciju da"zaglavi"....s obzirom kako smo deficitarni za predstojeću utakmicu... :D

Marko Jovanović demantovao je izjavu Milorada Kosanovića da je Radnički kriv što su iz Pazara igrali sa nekompletnom opremom. 

• Author
  On 5. 5. 2015. at 11:56, ackonish said:

Marko Jovanović demantovao je izjavu Milorada Kosanovića da je Radnički kriv što su iz Pazara igrali sa nekompletnom opremom. 

Kakve veze ima Radnicki sa opremom Pazaraca?  :blink:

On 5. 5. 2015. at 11:56, ackonish said:

Što nisu tražili ako nemaju, pozajmili bi im. To nam je i obaveza...
  On 5. 5. 2015. at 11:59, Dali_man said:

Kakve veze ima Radnicki sa opremom Pazaraca? :blink:

Po novinama Kosan kenja, kako smo u poslednjem momentu promenili odluku i rešili da igramo u belim dresovima navodno zbog sponzora....kojeg uzgred i nemamo....lažovčina

Kosanovic poludeo bre, bas nikakvo ponasanje u nedelju. U Zurnalu Pejca i Djole u timu kola...

Prvo poluvreme du dosli da kuliraju i pijuckaju vodu kraj aut linije, drugo okrenuli curak pa aj da se malko svadjaju. Da je bilo trece mozda bi se i setili da malo igraju.

Edited by W.F.C.

• Author
  On 5. 5. 2015. at 12:02, Legenda said:

Po novinama Kosan kenja, kako smo u poslednjem momentu promenili odluku i rešili da igramo u belim dresovima navodno zbog sponzora....kojeg uzgred i nemamo....lažovčina

Celu polusezonu kuci igramo u belim, i onda smo se protiv njih u poslednjem trenutku predomislili i odlucili da igramo u - belim, pa su oni bili primorani da igraju u svojim tradicionalno plavim.  :fantom:

Pisao sam tekst o tome što nisu imali opremu, Kosana pozvao kolega, on reko sledeće: 

- Pravila igre su jasna i trebalo bi da ih zna svako ko se bavi fudbalom. Naime, u ekstremnim slučajevima dozvoljeno je da samo jedan igrač na terenu bude bez broja na dresu. Zabunu je uneo domaćin koji je prvobitno prijavio da će igrati u crvenoj opremi, mi smo najavili plavo-bele dresove, ali nekoliko sati pre meča iz Radničkog su nas obavestili da moraju da igraju u beloj opremi, kako bi ispoštovali ime sponzora na svojim dresovima. Mi smo onda uzeli rezervnu garnituru, koja nije bila kompletna - otkrio je Kosanović.

Pošto je služba za odnose sa javnošću zakazala malo, morao sam da cimam Marka, Vidaka... da se neko smiluje i odgovori na ove nebuloze. Sutra će izaći verziija koja potvrdjuje da je Kosan poludeo... 

Marko je izneo neke neoborive argumente, kao jedan od njih je i taj da nemamo sponzora, pa nije ni bilo moguće da na insistiranje sponzora igramo u belim... 

Doduše, isto tako su nas napeli da smo mi krivi što ne dolaze njihovi navijači a i to je laž... 

Edited by ackonish

Ali vrh je sponzor na dresu

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout