harper lee Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 pa jesmo rekli da nema mandrila na forumu? kakve kurac meraklije Budi pristojan. Ozbiljni ljudi su u pitanju, nije sipka.
levi Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 ne znam i ne moram to da znam. Vidim da su krenuli kao navijačka grupa
Constantin Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Kako bi se moja deca slatko nasmejala...ćale im hooligan....
Dr Arslanagić Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Који проценат Нишлија отприлике навија за Раднички? Зашто Раднички није популаран у околним местима, рецимо Алексинцу? Каква је ситуација са осталим нишким клубовима (Синђелић, ОФК, Железничар, Цар Константин)?
kud u maglu Simoviću Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Који проценат Нишлија отприлике навија за Раднички? Зашто Раднички није популаран у околним местима, рецимо Алексинцу? Каква је ситуација са осталим нишким клубовима (Синђелић, ОФК, Железничар, Цар Константин)? +šta sad radi mitošević?
harper lee Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Kako bi se moja deca slatko nasmejala...ćale im hooligan.... Stavise, huliganska legenda. Pa, gde ces crnje?
Dali_man Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 (edited) U bre, al ste se razgalamili! Vidim beosmo i deca, reko dal jos treba rastem. Ja vise nemam kude Edited April 15, 2015 by Dali_man
Psihodelija Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 pravimo se naivni, a zna se da su ovde najveci huligani uglavnom porodicni ljudi. inace, ceo nis navija za radnicki. sindjelic vole neki durlanci, bubanj je uz cara, ofk i zelja nista. ima navijaca iz babusnice, svrljiga, aleksinca...
radisa Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Dobrodošli momci, čuo sam lopo o vama, kontam da će biti sve OK... :) I raspišite se još malo po forumu, ima tu još tema i ključnih pitanja: Četnici ili Pratizani Dule ili Čović Da li ste gledali Drive? Šta mislite o belim listićima? Forum je pun gadnih pitanja, pa polako se priključite :)
Dali_man Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Dobrodošli momci, čuo sam lopo o vama, kontam da će biti sve OK... :) I raspišite se još malo po forumu, ima tu još tema i ključnih pitanja: Četnici ili Pratizani Dule ili Čović Da li ste gledali Drive? Šta mislite o belim listićima? Forum je pun gadnih pitanja, pa polako se priključite :) Legendo, da li mu trazim odma mesto moderatora, il ce pricekamo jos koji dan? :P Bolje te nasao, i biti cemo fini :)
harper lee Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Legendo, da li mu trazim odma mesto moderatora, il ce pricekamo jos koji dan? :P Bolje te nasao, i biti cemo fini :) Ne bih ja toliko zurio da sam na vasem mestu, ovde su mutni virovi moderacije gutali i najbolje medju nama. Flegma, na primer, vise kafu ne pije, Radisha ne prolazi nocu pored Dunava a Marvin nam je bio zalutao dok je trazio WC u restoranu na kraju univerzuma i jedva nas je opet nasao. Tuzne i tragicne su to sudbine. :(
Dr Arslanagić Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 pravimo se naivni, a zna se da su ovde najveci huligani uglavnom porodicni ljudi. inace, ceo nis navija za radnicki. sindjelic vole neki durlanci, bubanj je uz cara, ofk i zelja nista. ima navijaca iz babusnice, svrljiga, aleksinca... :(
Dali_man Posted April 15, 2015 Author Posted April 15, 2015 Ne bih ja toliko zurio da sam na vasem mestu, ovde su mutni virovi moderacije gutali i najbolje medju nama. Flegma, na primer, vise kafu ne pije, Radisha ne prolazi nocu pored Dunava a Marvin nam je bio zalutao dok je trazio WC u restoranu na kraju univerzuma i jedva nas je opet nasao. Tuzne i tragicne su to sudbine. :( Znaci pamet uglav i d... uza zid
radisa Posted April 15, 2015 Posted April 15, 2015 Ovo su nam prvi gosti posle dužeg vremena da nisu ni Zeku ni Kafu dobili... Ceniće to jednog dana :D
Recommended Posts