Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2014/15

Dali_man

Recommended Posts

Posted

7.50   4.59    1.32

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Constantin

251

• Rumpelstiltskin

194

• Dali_man

160

• Матрикс

154

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ovo sa ovim kvotama me neodoljivo podseca na kretanje istih pred mec Vozdovca i OFK Beograda pre par nedelja ... Epiloga se svi secamo. 

Posted

Ni meni se ich ne svidja ovo padanje kvota.

Posted

Racuna se da ce biti "prijateljska", pa se verovatno mnogo uplacuje i "moraju" da smanjuju kvotu. U Maxbetu 1.50, onaj HX koji sam odigrao 3.40 (to verovatno nece da pada posto sam samo ja odigrao :D ).

Posted

Racuna se da ce biti "prijateljska", pa se verovatno mnogo uplacuje i "moraju" da smanjuju kvotu. U Maxbetu 1.50, onaj HX koji sam odigrao 3.40 (to verovatno nece da pada posto sam samo ja odigrao :D ).

Nešto ga cenim da će se jedini opariš ;)
Posted

Odigrao sam jos 3 slicne "lagane" utakmice na tiketu, tako da ce biti gadjanja korpe za otpatke al bar nek Radnicki (ovaj nas) dobije pa nema veze.

Posted (edited)

Nemoj niko da se zavarava da ce biti lako. Nama nikada nije bilo lako. Pa kad igramo prijateljsku utakmicu i sudi nam domaci sudija on nas uglavnom us..re. Kad igramo kod drugih njihov sudija navija za njih. Cudan je nas mentalitet. Isto vazi i za sutrasnji mec. Ako pobedimo bice to tesko izvojevana pobeda. Zato nemoj se mnogo ostrite da ce da bude namesteno jer Kragujevac i ako namesti on ce za to debele pare da uzme. Mi ih nemamo a njima trebaju pa zakljucite sami. Moze da se okoristi neki Bg klub jer uglavnom svi imaju love a mi misevi sami mora izgrizemo dzak.

Edited by MaErAkLoIJA
Posted

Imaćete izveštaj sa lica mesta u realnom vremenu... :)

Posted

Ma kakvi crno lako, nema za nas nista lako. Gol da primimo - tesko, nisu dali Kragujevcani gol 200 i nesto minuta, a nasa odbrana je super za sad. Samo kad bi ga nekako umuvali i to je to...

Posted

Merakliyo b, mec danas b ;)

Posted

Legendo, ocekujemo live update sa lica mesta, prvo ti sharujes ko dao go od nasi pa tek onda flash score

Posted

Пета емисија.

Posted

Naš sastav u KG: Borjan, Raul Petrović, D. Bulatović, R. Bulatović, Lakić Pešić, Zemljanuhin, Đuričković, Marjanović, Pejčić, Popara, Jovanović. 

Pozdravlja vas Legenda :) 

Posted

Naš sastav u KG: Borjan, Raul Petrović, D. Bulatović, R. Bulatović, Lakić Pešić, Zemljanuhin, Đuričković, Marjanović, Pejčić, Popara, Jovanović. 

Pozdravlja vas Legenda :)

Znaci Pejcha mora dava Hat trick...jbg...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...