April 15, 20159 yr opusteno, juzna pruga. jebace vas niski real, moderacijo, moderacijo Edited April 15, 20159 yr by Psihodelija
April 15, 20159 yr opusteno, juzna pruga. jebace vas niski real, moderacijo, moderacijo Šta se dešava, jel neko nešto "prekršio" neko pravilo....pa nećemo valjda pre "otud" nego.....
April 15, 20159 yr Moja greška, ne obraćajte pažnju. :D Nemoj ne zbunjavate... :o ...nego ima nas tamo na čekanju,puštajteeeee i savetujte nas da ne brljamo po mlogo... Edited April 15, 20159 yr by Legenda
April 15, 20159 yr pitanje za nove forumase, jel navijate za zvezdu ili partizan? Ti bas resio da zaseres ovaj topik. I gde bas ti koji ne znas da li navijas za Zvezdu ili Partizan da od njih trazis da se izjasne.
April 15, 20159 yr Još ne znam šta smem da kažem, a šta ne smem, opravio bi vas.....tuto-kompleto.... pitanje za nove forumase, jel navijate za zvezdu ili partizan? Коки је највећи гробар од свих нас. Поздрав за Нишлије. Pozdrav....
April 15, 20159 yr Ti bas resio da zaseres ovaj topik. I gde bas ti koji ne znas da li navijas za Zvezdu ili Partizan da od njih trazis da se izjasne. ja navijam za moravu, ali kad se upisujes u spomenar obicno se pita da li navijas za partizan ili zvezdu, od ovih vecih klubova i tolerisite ovaj trol, volim ja nislije, drago mi je da su na forumu.
April 15, 20159 yr Šta je ovo danas, jel neki raspust I VI2 su carevi Vidi ga ovaj junior sto se razobadao kao Timmy na kosarci.