Jump to content

FK Radnički Niš 2014/15

Featured Replies

Ajde nesto sam se raspisao ...

Ja bih Mrku pustio u spic umesto Ascerica od starta. Malo da iznenadimo Napredak a i sebe ... :D  

Ako je Asceric dobio ovoliki kredit pa cak je i Djeric dobio vise minuta od malog Mrke a decko i brzinski i tehnicki bolje potkovan a i talentovaniji ...Ne moze sigurno nista da zezne jer ako ne da gol nisu ga ni pomenuta dvojica dali a moze da iznenadi...

Asceric da udje odmoran u drugo i da kida ...

Edited by MaErAkLoIJA

I nesto da pitam ko je bolje upucen??? :D :D :D

Sem Mrke da li su redovni na treninzima Todorovic, Mitrovic, Markovic, Brankovic ili su prosledjeni i ne konkurisu za prvi tim ???

4. емисија.

http://www.webtv.rs/play/77497/jsl:-fk-radnicki-nis---emisija-04?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

On 22. 4. 2015. at 11:20, MaErAkLoIJA said:

I nesto da pitam ko je bolje upucen??? :D :D :D

Sem Mrke da li su redovni na treninzima Todorovic, Mitrovic, Markovic, Brankovic ili su prosledjeni i ne konkurisu za prvi tim ???

Нисам много упућен, али колико знам Тодоровић и Митровић су са Царићима, не тренирају у Радничком, а ова друга двојица су са омладинцима чини ми се. Е сад можда грешим. :s_d:

11168467_1566150353654903_10568561433183

Kvota da ce biti bar 7-8.000 gledatelja 1.10

:ajde:  sada ili nikada !

On 15. 4. 2015. at 22:22, harper said:

Budi pristojan. Ozbiljni ljudi su u pitanju, nije sipka.

Šta kažeš, nije šipka?

Do jaja dimnijada, priznajem. To su Meraklije :thumbup:

• Author
  On 22. 4. 2015. at 17:08, levi said:

Šta kažeš, nije šipka?

Do jaja dimnijada, priznajem. To su Meraklije :thumbup:

Ja od sipki priznajem samo

Reveal hidden contents

:D

"Javlja mi se" da će Roćko Ašćerić biti bar dva puta strelac... ;)

On 22. 4. 2015. at 17:27, Dali_man said:

Ja od sipki priznajem samo

Reveal hidden contents

:D

Pa nisam tebi ništa prigovorio stvarno. ne znam zašto  se uvek osetiš prozvan

Ako si ti ovlašćeno lice za ovaj topic, kaži kolegama da nije lepo da reklamiraju huligane

• Author
  On 22. 4. 2015. at 17:52, levi said:

Pa nisam tebi ništa prigovorio stvarno. ne znam zašto  se uvek osetiš prozvan

Ako si ti ovlašćeno lice za ovaj topic, kaži kolegama da nije lepo da reklamiraju huligane

A da se ti malo opustis  ;)

Nisam se ni malo osetio prozvanim, samo sam izneo svoje skromno misljenje o sipkama.  :wub:

Edited by Dali_man

On 22. 4. 2015. at 17:44, Legenda said:

"Javlja mi se" da će Roćko Ašćerić biti bar dva puta strelac... ;)

Abe Guru....sad li ti se javlja iz-istinski...nemo opet da bude corak... :frust:   Mislim ...posle ono silno bajanje i ko zna sta....red je vec  :0.6:

On 22. 4. 2015. at 18:31, Boki Nis said:

Abe Guru....sad li ti se javlja iz-istinski...nemo opet da bude corak... :frust:   Mislim ...posle ono silno bajanje i ko zna sta....red je vec  :0.6:

Ako ništa drugo..."red je već"...pa neće valjda da prodje ko Hadžibulić--- :isuse:

• Author
  On 22. 4. 2015. at 18:34, Legenda said:

Ako ništa drugo..."red je već"...pa neće valjda da prodje ko Hadžibulić--- :isuse:

Nece, Hadzija ga dade Zvezdi. Nekako se vise uzdam u Djurickovica, Brzija...

On 22. 4. 2015. at 18:34, Legenda said:

Ma Hadzi ga i zavuce poneki...ovaj mi nesto mnogo tunjav    ...nego kako se ono vika    ...i meni se nesto javlja da ce ga zavuce na carapani  ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.