Filozof manijak Posted September 16 Posted September 16 Ništa gore nego da naučiš da se kognitivno oslanjaš/pamtiš na drugu osobu.
Hamlet Strašni Posted September 16 Posted September 16 12 hours ago, Shan Jan said: Konacno ce da mi ubodu venu iz prvog pokusaja! Meni danas probala na levoj, pa nije uspela. Pa me ubola na desnoj, ja rekao - kako laku ruku imate. Ona kaže hvala ali izgleda da nisam probola venu. Onda me ipak našla na levoj ruci... 2
braca Posted September 16 Posted September 16 Ovo mu dodje ko onaj Balaševićev vic "Ružo dušo, šta mi je prepisao doktor za memoriju"...
Mel Posted September 19 Posted September 19 On 16. 9. 2024. at 16:20, Svemir Zeka said: Sad će ljudi početi da nose alufoliju na glavi dok se ljube Bolje alufolija na glavi nego na guzici...
Svemir Zeka Posted October 1 Posted October 1 (edited) Ako može neko ovo da mi objasni pls Evidence of ‘Negative Time’ Found in Quantum Physics Experiment Edited October 1 by Svemir Zeka
braca Posted October 1 Posted October 1 7 hours ago, Svemir Zeka said: Ako može neko ovo da mi objasni pls Evidence of ‘Negative Time’ Found in Quantum Physics Experiment Quote If quantum mechanics hasn't profoundly shocked you, you haven't understood it yet. Niels Bohr 1 1
Filozof manijak Posted October 1 Posted October 1 8 hours ago, Svemir Zeka said: Ako može neko ovo da mi objasni pls Evidence of ‘Negative Time’ Found in Quantum Physics Experiment To znači da si već zakasnila na posao i pre nego što si krenula na isti od kuće.
Recommended Posts