katamaran Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Bo_-USur3Vc 1:10, Tepa se rastrcao sa loptom u rukama :D edit: pogresno okacio klip Ali poslednji skok Macvana
pbg12345 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) boldovano je mozda i tacno, ali svakako je mnogo vise tome dobrineo jaka svojim seljackim ponasanjem posle faula.ma daj nemoj zajebavati. faulu se ne bi pridavala nikakva paznja da vujosevic nije potencirao da se radi o nameri blazica da povredjuje partizanove (najbolje) igrace. pola tih idiota ne zna ni koje blazic, niti su ispratili ko je napravio faul, a posebno se ne bi secirao svaki blazicev korak, pogled ili sta vec posle faula da vujosevic nije ukazao nemoguce. da nije prvog dripackog postupka, kompleksan ne bi mogao da doprinese uopste. i da gagic nije izdao, vujosevic ne bi bio u prilici da doprinese hajci Edited April 17, 2015 by pbg12345
ToniAdams Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 ne opravdavam dulove debilne izjave ni na koji nacin, da ne bude zabune. sve i da jeste bilo kako je dulo predstavio, njegovo je da smiruje situaciju, jer od histerije niko ne moze da profitira. sto se tice faula, stvarno mi deluje da je bio nameran. ne pricam o povredi, vec o faulu.
pbg12345 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) pa nekako mi sad ovaj tvoj post ne ide sa onim gore gde kazes da je jaka mnogo vise doprineo naravno da je bio nameran faul i da, partizan jeste profitirao od histerije, posto je blazic odigrao ispod svakog nivoa, cemu verujem da je doprinela vujosevica izjava i sve posle nje Edited April 17, 2015 by pbg12345
assück Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 nemoguce. da nije prvog dripackog postupka, kompleksan ne bi mogao da doprinese uopste. hajde da napravimo malu paralelu da nije bilo Mustafinih dripackih postupaka i izjava, mandrili sa severa ne bi mogli da mu prete i pokusavaju da ga lincuju kako sada zvuci?
ToniAdams Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 pa nekako mi sad ovaj tvoj post ne ide sa onim gore gde kazes da je jaka mnogo vise doprineo naravno da je bio nameran faul i da, partizan jeste profitirao od histerije, posto je blazic odigrao ispod svakog nivoa, cemu verujem da je doprinela vujosevica izjava i sve posle nje pa ne znam sta te buni, da nije napravio takav seljacki faul, ili makar da je pruzio ruku, dulo ne bi imao materijala za kenjazu. znaci, i ti mislis da je bio nameran faul? hajde da napravimo malu paralelu da nije bilo Mustafinih dripackih postupaka i izjava, mandrili sa severa ne bi mogli da mu prete i pokusavaju da ga lincuju kako sada zvuci? glupo.
ToniAdams Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 pa tu se slazemo. samo sto ti vidis paralelu tamo gde je nema.
assück Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 naravno. neciji glupavi postupak pravda pozive na linc. nidje veze
pbg12345 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 pa ne znam sta te buni, da nije napravio takav seljacki faul, ili makar da je pruzio ruku, dulo ne bi imao materijala za kenjazu. znaci, i ti mislis da je bio nameran faul? glupo. da posle odgledanog snimka, svakako mislim da je faul bio nameran, ne i namera da povredi milutinova. ali namernih faulova ima na svakoj utakmici, samo sto jako retko protivnicki trener takav faul iskoristi da pozove na linc hajde da napravimo malu paralelu da nije bilo Mustafinih dripackih postupaka i izjava, mandrili sa severa ne bi mogli da mu prete i pokusavaju da ga lincuju kako sada zvuci? nije bas ista situacija, stojkovic je sam uradio potez koji su mandrili protumacili kao izdaju(u tom delu moze da se povuce paralela), a onda koliko me secanje sluzi sam i nastavio da potencira na tom potezu, sa onom porukom na majici i slicno. naravno da je linc i dalje apsolutno neopravdan, ali ono sto hocu da kazem je da je stojkovic toliki glupan da je sam sebe jos vise uvukao u to (sa tim da je moguce da sam zaboravio i da je rukovodstvo zvezde ili neko od bivsih saigraca radio ono sto vujosevic) to bi bilo otprilike kao da je blazic posle utakmice izjavio, neka sam ga nabo, sledeci put cu jos jace
nick1986 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 (edited) Videh ovo malo pre, kakav faul nije sviran lazicu pre one obostrane.... Edited April 17, 2015 by nick1986
ZokiAsov Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 to bi bilo otprilike kao da je blazic posle utakmice izjavio, neka sam ga nabo, sledeci put cu jos jace Nije to rekao ali mu je ``izvinjenje`` bilo na nivou. Rekao je da mu je zao, i onda odmah u nastavku i oni nas biju ali mi ne kukamo ko picke. I sve to posle sat vremena od trenutka kad je mogao da napravi invalida od protivnickog igraca svojim dzukackim ponasanjem.
assück Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 kao sto rekoh, to sto neko napravi neku idiotariju ne daje carte blanche drugoj strani da radi mnogo gore i potencijalno veoma opasne stvari. i da, stvarno bi previse bilo optuzivati Dula za witch hunt. nikada mu se to ranije nije desavalo. pu, pu, da ne cuje zlo, ako se ne daj boze nesto desi Jaki, sasvim sam ce biti kriv za to
pbg12345 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 au jebote, tacno se vidi kako namerava da iscupa casicu nigerijcu hvala ti za ovo, pavlovicev potez je sad apsolutno opravdan
ToniAdams Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 da posle odgledanog snimka, svakako mislim da je faul bio nameran, ne i namera da povredi milutinova. ali namernih faulova ima na svakoj utakmici, samo sto jako retko protivnicki trener takav faul iskoristi da pozove na linc pa rekoh ti vec da o dulovom ponasanju ne bih trosio reci. smesno mi je samo potenciranje da je jaka nevinasce.
Recommended Posts