Frank Pembleton Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Pustio svog mesara na njih... brine sto ovako rece za Nikolu. Jebeni Jaka i nek je 100% bilo slucajno "nek je 100% bilo" a šta ti tvrdiš da ovo što dulence tvrdi ima uporište?
ljakse Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 kad već neko igra tu izolaciju bolje da je igraju Pavlović i Akojon nego Milosavljević i Murić. Akojon ne može da je igra, nema ni fizikalije niti išta, jedino što može je da zaprangija, pa ako uđe uđe.
theanswer Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Akojon ne može da je igra, nema ni fizikalije niti išta, jedino što može je da zaprangija, pa ako uđe uđe. naravno da može da igra, danas je igrao konstantno pik, tu se očigledno ne snalazi baš najbolje
Milosh76 Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 (edited) jok izmislio je da je povraćaoI to nijedna kamera nije snimila, a bar jedna 40 minuta slika bas Vujosevica, a Pavlovic je verovatno nevidljiv dok povraca da ga bas niko ne vidi Edited April 14, 2015 by Milosh76
Goranz Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Slobodno napiši jbg kako ti misliš da dobijemo. Nemamo centra što implicira da nemamo zaštitu reketa nikakvu. Mačvan ni na 4 nije dobar defanzivac a ne na 5. U prvom poluvremenu smo šutirali gomilu dugih dvojki. Mi igramo izolaciju za izolacijom u napadu, kad već neko igra tu izolaciju bolje da je igraju Pavlović i Akojon nego Milosavljević i Murić. Naša je šansa da dobijemo sutra na neko šutersko ludilo i da njima uđe voda u uši što i nije teško. Zvezda ništa specijalno nije odigrala. Ubacila nam je sramotan broj poena na činjenicu da je Milutinov koji jedini iole može da igra korektora u odbrani igrao samo jednu četvrtinu. Naravno da sam se šalio, ali ako neko mora da šutne 30 puta, bolje da to bude Marinković... Akojon je bukvalno igrač koji samo iz koraka šutira, ništa drugo ne zna. Što se tiče serije, mislim da je bila gotova i pre nego što je počela, mi smo šansu za EL propustili u ona tri minuta u Podgorici.
Frank Pembleton Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Blažić gospodski... Poslato sa WC šolje by BVK
Aleksandar88 Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Jaka gospodin izvinio se, pozeleo Milutinovu da zaigra vec koliko sutra i kulturno odgovorio na psihopatine prozivke .
theanswer Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Blažić gospodski... Poslato sa WC šolje by BVK pravi gospodin nema šta
theanswer Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 Naravno da sam se šalio, ali ako neko mora da šutne 30 puta, bolje da to bude Marinković... Akojon je bukvalno igrač koji samo iz koraka šutira, ništa drugo ne zna. Što se tiče serije, mislim da je bila gotova i pre nego što je počela, mi smo šansu za EL propustili u ona tri minuta u Podgorici. daleko od toga da je akojon defanzivac dobar ali vanja marinković ne bi ni mene mogao da čuva prilično sam siguran
theanswer Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 I to nijedna kamera nije snimila, a bar jedna 40 minuta slika bas Vujosevica, a Pavlovic je verovatno nevidljiv dok povraca da ga bas niko ne vidi možda jeste možda nije snimila. pretpostavljam da ni taj bodiček blažičev nisi video
pbg12345 Posted April 14, 2015 Posted April 14, 2015 (edited) ok, definitivno je mentol edit: najavio je da nece igrati bobi ni sutra :D Edited April 14, 2015 by pbg12345
Recommended Posts