theanswer Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 mene je etore mesina uspešno pelcovao od gledanja basketa u pioniru. hala sportova je dom kk partizan. ali to ne obezvređuje čin koji je jadniji od šibicarskih fora sa zelenjaka potpuno očekivano od njih, šta te čudi
kud u maglu Simoviću Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 a zar nije dogovoreno između klubova, prvo po 300, a potom na zahtev zvezde 500 karata?
ZokiAsov Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Cokijevi podzemni udari. Navijaci CZT popularne delije ``zvanicno`` ne prate klub u aba ligi. Evo i nasi kazu da posle ovog muckog poteza nijedan navijac rivala nece uci u pionir... Jedu govna i jedni i drugi, snacice se najverniji vec.
EmptyClip Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Дочекао ККП коначно грчки модел, нек се радују сад.
ljakse Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Nemam pojma šta je dogovoreno (a i zabole me), ali ovo je jedini ispravan način, koji smanjuje mogućnost (navijačkih) sranja, onoliko koliko ih je uopšte moguće smanjiti. Jasno je meni da u tom slučaju nestaje mogućnost pominjanja bočnih udara i ostalih vrdanja u slučaju da se nešto desi, ali bezbednost je ipak ispred merenja patke. Ako bude pičvajza, zna se ko je organizator i čija je stoka.
levi Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 A za šta su inače igrali cele godine, ako ne za to što misle da je prednost domaćeg terena Na stranu to koliko je urlanje idiotskih rima prednost
ZokiAsov Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Nemam pojma šta je dogovoreno (a i zabole me), ali ovo je jedini ispravan način, koji smanjuje mogućnost (navijačkih) sranja, onoliko koliko ih je uopšte moguće smanjiti. Jasno je meni da u tom slučaju nestaje mogućnost pominjanja bočnih udara i ostalih vrdanja u slučaju da se nešto desi, ali bezbednost je ipak ispred merenja patke. Ako bude pičvajza, zna se ko je organizator i čija je stoka. Ne lozi se. Dace popularne delije popularnim grobarima karte, i vice versa. Uvijek je tako bilo.
ljakse Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Pa šta. Popiće po pičci organizator, a onda posle nek objašnjavaju ko je kome šta dao.
kud u maglu Simoviću Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Nemam pojma šta je dogovoreno (a i zabole me), ali ovo je jedini ispravan način, koji smanjuje mogućnost (navijačkih) sranja, onoliko koliko ih je uopšte moguće smanjiti. Jasno je meni da u tom slučaju nestaje mogućnost pominjanja bočnih udara i ostalih vrdanja u slučaju da se nešto desi, ali bezbednost je ipak ispred merenja patke. Ako bude pičvajza, zna se ko je organizator i čija je stoka. već viđeni scenarij
theanswer Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 +1 Nema gostujućih navijača u aba ligi to jedino ako nisi gledao aba ligu nikad
LeBron Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 to jedino ako nisi gledao aba ligu nikad Kako je onda KKP zabranio dolazak navijaca Buducnosti koji su hteli organizovano da dodju?
levi Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 (edited) to jedino ako nisi gledao aba ligu nikad Jel možeš onda da pojasniš, šta znači "potpuno očekivano od njih" Edited April 13, 2015 by levi
Recommended Posts