teacher Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sad si postao i ti dulopoklonik. Nisam to od tebe ocekivao gledao ponovo na strimu koji je kasnio pa sam obratio pažnju. nemam pojma ko je ćelavi sa vujoševićem. ali neko je došao ispred njega i udario ga, a onda je nastala gužva i sledeća scena je gde vujošević udara tog "nekog"...posle ih razdvajaju kornjače. btw, mislim da sam video i grunfa pre toga u tom delu tunela...
porucnik vasic Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Ma gde, ovde je razlika u klasi. Играчки да, али Дуло из суве дреновине извлачи максимум. Ми има да психолошки паднемо после АБА а и ви гладни освете. Још нама Радоња тренер.
katamaran Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Skandal u Pioniru: Vujošević nasrnuo na Pavlovića, žandarmerija sprečila tuču! I. Velimirović / B. V. | 19. 04. 2015. - 23:06h | Foto: A. Dimitrijević | Komentara: 4 Posle košarkaškog meča Partizan - Crvena zvezda, malo je nedostajalo da dođe do tuče između trenera crno-belih Duška Vujoševića i predstavnika gostiju Mirka Pavlovića, što su sprečili pripadnici žandarmerije. Provocirao ga Pavlovic a zandari nisu na vreme svirali faul.
Timmy Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 btw, sjajna izjava Mitrovića. Momak i po. Bas sam to hteo da napisem kad izbi ona tuca iza. On je klinac, a vec ozbiljan kapiten. Voleo bih da postane kalibar za reprezenaciju, a sve ide u tom smeru.
katamaran Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Blic piše da je Dulo nasrnuo na Pecaroša, lolčina [emoji38] Mirka Pavlovica. Mada posle vecerasnje utakmice bi i maximum morao da se pripazi.
Goranz Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 gledao ponovo na strimu koji je kasnio pa sam obratio pažnju. nemam pojma ko je ćelavi sa vujoševićem. ali neko je došao ispred njega i udario ga, a onda je nastala gužva i sledeća scena je gde vujošević udara tog "nekog"...posle ih razdvajaju kornjače. btw, mislim da sam video i grunfa pre toga u tom delu tunela... U pravu si, taj koji ga je udario je Sir Oliver... u kadru iza njih su bili i Broj Jedan i Bob Rok ali ih je žandarmerija obuzdala.
zoki Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Mirka Pavlovica. Mada posle vecerasnje utakmice bi i maximum morao da se pripazi.Video, editovao.. Previše bi bilo lepo da je tako :D
Yoda Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Играчки да, али Дуло из суве дреновине извлачи максимум. Ми има да психолошки паднемо после АБА а и ви гладни освете. Још нама Радоња тренер Tesko, skoro nemoguce. A i dosta je bilo, 13 godina. Sad malo ona (tj, vi)! :D
Pantelija jr Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Čestitke žlezdaši. Bolji ste bili, jbg, znali smo to i prije ove serije, očekivano je ovo bilo... Ali eto, navijanje uključuje i da se nadaš kontra zdravom razumu. Ne mogu da prevalim preko tastature "srećno u EL", ali vjerovatno ću uspjeti da navijam za vas kad budete igrali protiv barselone, reala, ili tako neke ultra-odvratne ekipe... Kod nas... Ne znam možemo li išta pozitivno izvući iz ovoga. Svaka čast Muriču za večeras, a ostalo... Pavloviću idi doma i ne blamiraj sebe i nas više, Dule - penzija.
Frank Pembleton Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 A ispred pres hale se okupila gomila navijača Partizana, koje redari i policija u civilu sprečavaju da uđu u pres salu.
katamaran Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Bojan Brezovac @Breza89 · 1m1 minute ago Veliki broj navijaca ispred press centra
Recommended Posts