Jump to content

ABA liga 1/2 finale: KK Crvena zvezda - KK Partizan

Zvezda-Partizan 92 members have voted

1. 1. Kako ce se zavrsiti polufinale?

• Partizan 3:0
      9
    • Zvezda 3:0
      15
    • Partizan 3:1
      20
    • Zvezda 3:1
      32
    • Partizan 3:2
      8
    • Zvezda 3:2
      2
    • Cirkus, nece se ni zavrsiti
      6

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

...

Edited by zoki

• Replies 3.3k
  • Views 228.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 19. 4. 2015. at 20:59, Timmy said:

Sad si postao i ti dulopoklonik. Nisam to od tebe ocekivao

gledao ponovo na strimu koji je kasnio pa sam obratio pažnju. nemam pojma ko je ćelavi sa vujoševićem. ali neko je došao ispred njega i udario ga, a onda je nastala gužva i sledeća scena je gde vujošević udara tog "nekog"...posle ih razdvajaju kornjače. 

btw, mislim da sam video i grunfa pre toga u tom delu tunela...

On 19. 4. 2015. at 20:53, Yoda said:

Ma gde, ovde je razlika u klasi.

Играчки да, али Дуло из суве дреновине извлачи максимум. Ми има да психолошки паднемо после АБА а и ви гладни освете. Још нама Радоња тренер. 

On 19. 4. 2015. at 21:01, Frank Pembleton said:

Skandal u Pioniru: Vujošević nasrnuo na Pavlovića, žandarmerija sprečila tuču!

I. Velimirović / B. V. | 19. 04. 2015. - 23:06h | Foto: A. Dimitrijević | Komentara: 4

Posle košarkaškog meča Partizan - Crvena zvezda, malo je nedostajalo da dođe do tuče između trenera crno-belih Duška Vujoševića i predstavnika gostiju Mirka Pavlovića, što su sprečili pripadnici žandarmerije.

Provocirao ga Pavlovic a zandari nisu na vreme svirali faul.

On 19. 4. 2015. at 21:00, Lezilebovich said:

Vlada Jovanovič, šta ima veze

ko kuca!

Mirko Pavlovic je taj celavi

On 19. 4. 2015. at 21:01, Ivo Petović said:

btw, sjajna izjava Mitrovića. Momak i po.

Bas sam to hteo da napisem kad izbi ona tuca iza. On je klinac, a vec ozbiljan kapiten. Voleo bih da postane kalibar za reprezenaciju, a sve ide u tom smeru.

On 19. 4. 2015. at 21:02, zoki said:

Blic piše da je Dulo nasrnuo na Pecaroša, lolčina [emoji38]

Mirka Pavlovica. Mada posle vecerasnje utakmice bi i maximum morao da se pripazi.

Javljate šta ima na kzš, nisam pri kompu, fala.

On 19. 4. 2015. at 21:02, teacher said:

gledao ponovo na strimu koji je kasnio pa sam obratio pažnju. nemam pojma ko je ćelavi sa vujoševićem. ali neko je došao ispred njega i udario ga, a onda je nastala gužva i sledeća scena je gde vujošević udara tog "nekog"...posle ih razdvajaju kornjače. 

btw, mislim da sam video i grunfa pre toga u tom delu tunela...

U pravu si, taj koji ga je udario je Sir Oliver... u kadru iza njih su bili i Broj Jedan i Bob Rok ali ih je žandarmerija obuzdala.

On 19. 4. 2015. at 21:04, katamaran said:

Mirka Pavlovica. Mada posle vecerasnje utakmice bi i maximum morao da se pripazi.

Video, editovao.. Previše bi bilo lepo da je tako :D
  On 19. 4. 2015. at 21:02, porucnik vasic said:

Играчки да, али Дуло из суве дреновине извлачи максимум. Ми има да психолошки паднемо после АБА а и ви гладни освете. Још нама Радоња тренер

Tesko, skoro nemoguce. A i dosta je bilo, 13 godina. Sad malo ona (tj, vi)! :D

Čestitke žlezdaši. Bolji ste bili, jbg, znali smo to i prije ove serije, očekivano je ovo bilo... Ali eto, navijanje uključuje i da se nadaš kontra zdravom razumu.

Ne mogu da prevalim preko tastature "srećno u EL", ali vjerovatno ću uspjeti da navijam za vas kad budete igrali protiv barselone, reala, ili tako neke ultra-odvratne ekipe...

Kod nas... Ne znam možemo li išta pozitivno izvući iz ovoga. Svaka čast Muriču za večeras, a ostalo... Pavloviću idi doma i ne blamiraj sebe i nas više, Dule - penzija.

A ispred pres hale se okupila gomila navijača Partizana, koje redari i policija u civilu sprečavaju da uđu u pres salu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout