Jump to content
IGNORED

ABA liga 1/2 finale: KK Crvena zvezda - KK Partizan

Giggsy

Zvezda-Partizan  

92 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Blud

179

• Frank Pembleton

170

• Timmy

155

• elementary

121

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kalinic ovako sutira celu seriju

Upravo o tome i govorim.

Posted

uzevsi u obzir sa kakvom je enrgijom partizan usao u tekmu, zvezda ima odlican rezultat

mnogo bi nam znacili poeni marjanovica i(li) vilijamsa u nastavku

Posted

Partizan je u 1/4 dao apsolutno sve što ima, 120% mogućnosti, a lagano smo ih odbili. Šteta što momentum u 2/4 nije u potpunosti iskorišćen. PArtizan će imati još jedan žestok pritisak i napor u 2/2, ako se tu ne pogubimo, mogli bi i lagano da dobijemo.

Posted

Pazite malo na izražavanje, neki du već na PZD, samo utakmica da se završi, pa da to ozvaničim...

Posted (edited)

Dobro je , kako je počelo ovo je sasvim ok rez.

Partizan se izduvao . Mislim da neće moći da zaigraju opet presing . Da Kalina popravi bacanja ,Bobi zakuca i Wil da se pojavi bar neki minut i biće to dobro.

Partizan se skokom držao. Ako popravimo taj segment , nemaju šanse.

Vodimo a oni imaju 10 + skoka.

Edited by elementary
Posted

Partizan je u 1/4 dao apsolutno sve što ima, 120% mogućnosti, a lagano smo ih odbili. Šteta što momentum u 2/4 nije u potpunosti iskorišćen. PArtizan će imati još jedan žestok pritisak i napor u 2/2, ako se tu ne pogubimo, mogli bi i lagano da dobijemo.

Razlika u duzini i kvalitetu klupe. Pritom veceras Pavlovic igra sve za vas, a Akojon ne postoji.

Posted

Za Macvanovih 17 minuta imamo +5, bez njega za 3 min -7.

Posted (edited)

Uzgred, Lazićevi glupi faulovi su se na velika vrata vratli u ovoj seriji. Čovek je majstor da pošalje protivnika na penal kad smo u bonusu.

Edited by Ivo Petović
Posted

Uzgred, Lazićevi glupi faulovi su se na velika vrata vratli u ovoj seriji. Čovek je majstor da pošalje protivnika na penal kad smo u bonusu.

heh, pa to sam napisao pre 3 minuta :)

Posted

Razlika u duzini i kvalitetu klupe. Pritom veceras Pavlovic igra sve za vas, a Akojon ne postoji.

Akojon je igrao samo 4.5 min

Posted

Kalina i Đenka opet dominiraju. Onaj ko plaća Pavloviću da bi se ovako blesirao je luđi od njega.

Posted

cirbes nije dobro branio milutinova, daje mu mnogo prostora.

Posted

heh, pa to sam napisao pre 3 minuta :)

E, ja ne čitam šta ljudi pišu, samo kuckam  :D

Posted

cirbes nije dobro branio milutinova, daje mu mnogo prostora.

+1 Mnogo je bolji bio u ranijim tekmama...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...