Ivo Petović Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 +1 ta petorka je bila muka ziva, ne samo ta dvojka nego i tejic na 4, mozda cak i lazic. partizan odbija da umre kako je odbijala zvezda u prosloj utakmici. ako nista drugo, bar ste strane gledamo da dva vrhunska fajterska tima. ali kalinic, tamo oko nove godine sam rekao da bih bio jako iznenadjen da ostane u zvezdi i nepredje u vrhunski evropski tim, sad sam jos vise ubjedjen u to. Ja sam oduševljen Kalinićem. Ovo što on igra je fantazija. Luka danas pokidao Mačvana.
KennyDalglish Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Hvala momcima na najlepsem rodjendanskom poklonu
renne Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 ako, zasluzili smo da se radujemo, ne znam da je iko patio ko navijaci kkczv. inace, ovo nije jos gotovo. ne umemo nikako da odrzimo fokus kad pomislimo da smo zavrsili posao. dva puta +1
pbg12345 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Hvala momcima na najlepsem rodjendanskom poklonu ja se tome nadam sutra :D
Mil@n Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Mislim da nisam bio ovako sretan zbog sporta još od polufinala SP u basketu sa Francuzima. Malo jer mi je bilo frka jer se iskreno bojim ovog Partizanovog ratničkog pristupa i Vujoševićeve motivacije gde se mi nismo najbolje snašli u drugoj, a delom zbog Dula, Pavlovića i Mačvana, ne mogu očima da ih gledam, iako je ovaj treći igračina samo takva. Skoro da želim da se igra peta u pioniru, mislim da bi ih uništili, sa ovim pristupom, naravno.
levi Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Mnogo dobrih stvari na obe strane, mnogo malih ratova.. ali Luka kapiten kako je poludeo odjednom :D to ih je dotuklo
pbg12345 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) Mislim da nisam bio ovako sretan zbog sporta još od polufinala SP u basketu sa Francuzima. Malo jer mi je bilo frka jer se iskreno bojim ovog Partizanovog ratničkog pristupa i Vujoševićeve motivacije gde se mi nismo najbolje snašli u drugoj, a delom zbog Dula, Pavlovića i Mačvana, ne mogu očima da ih gledam, iako je ovaj treći igračina samo takva. Skoro da želim da se igra peta u pioniru, mislim da bi ih uništili, sa ovim pristupom, naravno. ajoj ne lupaj. vidis koliko su bili opusteniji veceras, samo nam treba peta pred nasom publikom. naopako ne znam dal je do radonjica, ali ko god da ih je psiholoski spremio za ovu utakmicu, svaka mu cast, sa mnogo manje grca i mnogo vise samopouzdanja su igrali Edited April 18, 2015 by pbg12345
Kanzas siti zez Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Kalinic i u prvoj, i u ovoj tekmi pogodio kljucne suteve. Veliki pobednik!
LeBron Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 jbt Kalina 25 poena uz samo jedan promasaj iz igre...veliki car... Moraju mu povecati ugovor posto koliko znam prima skoro pa najmanje u timu.
bracad Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Jedan off indirektno vezan za utakmicu: Danas sam pricao sa covekom koji je instruktor i konrolor na FIBA i ULEB takmicenjima i pitao ga ko su najbolje sudije u Evropi/na svetu. Rekao mi je da postoji "nezvanicna" lista i da na toj listi je Ika Belosevic broj 1, a Sreten Radovic na mestu broj 5..... obojica su sudili veceras i po meni odradili odlican posao s obzirom na specificnost utakmice
LeBron Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Nista jos nije gotovo od serije, bilo bi dobro da sutra resimo ako mozemo...
Ivo Petović Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Jedan off indirektno vezan za utakmicu: Danas sam pricao sa covekom koji je instruktor i konrolor na FIBA i ULEB takmicenjima i pitao ga ko su najbolje sudije u Evropi/na svetu. Rekao mi je da postoji "nezvanicna" lista i da na toj listi je Ika Belosevic broj 1, a Sreten Radovic na mestu broj 5..... obojica su sudili veceras i po meni odradili odlican posao s obzirom na specificnost utakmice Moram da prokomentarišem, pošto sam kenjao nakon 1/2. Sreten Radović je jedan od najboljih sudija koje sam ikada gledao. Belošević je takođe odličan. Ali je činjenica da su preterali sa sviranjem. Prve dve utakmice su recept kako sudjenje treba da izgleda.
gervasius twinkleminkleson Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Kidnapovali Covica na poluvremenu?
Recommended Posts