elementary Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Tejara đoker. Ušao ispresavijao Mačvana , zveknuo mu bandzu i ćao zdravo
SleeperSleep Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) naravoucenije za pojedine zvezdase na forumu: ne isplati se biti malodusna pizda. partizanima svaka cast. drzali su su sve do kraja, iako je zvezda igrala fenomenalno, na cistu zelju. radonja veceras najzad kako treba, par sitnih propusta ali odlicno, odlicno pripremljena i jako dobro vodjena tekma. kalinic bog, dzenkins i mitrovic takodje. i ostali su imali dobre epizode bas kad je trebalo. vrhunsko uzivanje + pobeda. ne moze bolje od toga :) Edited April 18, 2015 by ikar
Sandens Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 zvezda zasluzeno, bolji su tim. forumski zvezdasi kvalitetno opoganili topic iritantnom kuknjavom.
Ivo Petović Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Bravo Zvezda. Jedna od najbitnijih utakmica za klub, u poslednjih 20 godina. Radonjić vrhunski pripremio (skoro sve što sam napisao da treba da uradi je i uradio). Jedini bag je bio kad je dozvolio da mu početkom 4/4 igraju Jović i Blažič spolja, kad nismo imali nikakvu ideju. Nevoljko moram reći, svaka čast Partizanu. Odbijaju da umru. Morali smo da odigramo jednu od najboljih napadačkih utakmica u sezoni, da bi ih pobedili. Ne volim ih (understatement), ali respect...Ajmo sad završiti ovo u 4.
harper lee Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Povratak povratka otpisanih u reziji Radonjare.
Krampa Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 strasno kako je losa zvezda cim da mora da se muci sa ovako rahljavim partizanom. bili smo bolji jer zvezda nema pavlovica. jos jedan megdan i praznik dobre kosarke.
teacher Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 ljudi, imam vremena trenutno, ali će mi u jednom momentu dosaditi da brišem postove
sekretar Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Cestitke zvezdi, od amera ocekujes da budu dobri, tako da svaka cast za igru Kalinica i Mitrovica veceras
Cort0 Maltese Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Kalina, Đenka i Mitrović odradili lavovski dio posla. Opteretili smo se faulovima potpuno bezveze.
SleeperSleep Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) Povratak povratka otpisanih u reziji Radonjare. ha ha, jedva si docekao, a posle druge si se oglasavao na topicu fk radnicki nis. :D ako, zasluzili smo da se radujemo, ne znam da je iko patio ko navijaci kkczv. inace, ovo nije jos gotovo. ne umemo nikako da odrzimo fokus kad pomislimo da smo zavrsili posao. Edited April 18, 2015 by ikar
kobni zelaya Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Ja ću srčku da dobijem od ove serije, jbt. Nadam se da završavamo sutra, bolji smo. Ovaj Partiyan je retko odvratna ekipa, ali ne može na silu.
Timmi Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 (edited) Bravo Zvezda. Jedna od najbitnijih utakmica za klub, u poslednjih 20 godina. Radonjić vrhunski pripremio (skoro sve što sam napisao da treba da uradi je i uradio). Jedini bag je bio kad je dozvolio da mu početkom 4/4 igraju Jović i Blažič spolja, kad nismo imali nikakvu ideju. Nevoljko moram reći, svaka čast Partizanu. Odbijaju da umru. Morali smo da odigramo jednu od najboljih napadačkih utakmica u sezoni, da bi ih pobedili. Ne volim ih (understatement), ali respect...Ajmo sad završiti ovo u 4. +1 ta petorka je bila muka ziva, ne samo ta dvojka nego i tejic na 4, mozda cak i lazic. partizan odbija da umre kako je odbijala zvezda u prosloj utakmici. ako nista drugo, bar ste strane gledamo da dva vrhunska fajterska tima. ali kalinic, tamo oko nove godine sam rekao da bih bio jako iznenadjen da ostane u zvezdi i ne predje u vrhunski evropski tim, sad sam jos vise ubjedjen u to. i da, ovo je sve samo nije gotovo. Edited April 18, 2015 by Timmi
pbg12345 Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Cestitke zvezdi, od amera ocekujes da budu dobri, tako da svaka cast za igru Kalinica i Mitrovica veceras pa i nije vilijams bio posebno dobar. u njemu iammo prilicno rezervi za nastavak serije
April Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Cigani, čestitam. Čekali smo godinu dana pleja i dobili ono.
Recommended Posts