Giggsy Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 (edited) Na stranu pitanje oko Turaka, EL, FIBA i svega ostalog, ovo je serija koja verovatno odlucuje pobednika ABA lige i odlucuje sezonu. Mi se uzdamo u to da Bobi ne moze da izdrzi, vi se nadate da moze. Mi verujemo da Maki dobija Luku i eventualno Tejica, vi verujete da cete ga usmeravate dole ga ceonoj liniji i udvajati i da nece nista uraditi Mi verujemo da Nikolica moze da sutira sa poludistance, vi se nadate da ce promasivati Mi verujemo da nema ko da cuva Sashu, vi verujete da ima MI se uzdamo u zonu, vi mislite da cete je razbiti Mi verujemo u udvajanja, vi mislite da ce Bobi nalaziti resenje i tu Mi ocekujemo da ce Gagi zadrzati M-Willa, vi mislite da nece MI mislimo da Jenkins, Laza i Danga ne mogu da brane nase bekove, vi mislite da mogu i jos mnogo toga. Izvolite Edited April 12, 2015 by Giggsy
kralj Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Kad se ovako mečapuje, 3:0 kao kuća sa pokućnicom, okućnicom i voćnjakom. Sent from my iPhone using Tapatalk
Kreator Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 3 - 0 za zvezdu. zvezda u evroligi, partizan u Coca cola kupu.
Goranz Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 U kladionicama je 1.01 kvota da povlačimo ekipu sa terena u bar dve utakmice.
pacey defender Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Pavlović će da pokaže kakav je majstor, Machuwan dominira, Dragan parkira mesto u repstaciji, Brat Kuzo igra garbidž četvrtine u svakom meču, mmw.
Joe D Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 ocekujem da svi ucesnici diskusije budu banovani, a pdf sport ukinut.
Johann Gambolputty__of Ulm Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Za Zvezdu je mnogo opasniji Milosavljevic nego Akojon, ja bih na njega stavljao Jaku/Djenku/Lazu, a MWill nek brani Tepu/Akojona. Gagi cesto ume da udje u Steph Curry mod protiv CZV. Nadam se da ce Tejic imati 10-ak minuta protiv Macvana, Luka nece moci nista da mu uradi u odbrani. Zeznuto je sto se igra dan za danom. Mogao bi postojati pritisak na CZV da mora dvaput u dva dana da dobije Partizan. Kljucni igraci koji moraju da budu usporeni su Macvan i Gagi. Mozda vidimo i zonu kad Akojon nije u igri.
yolo Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Zasto je grobar otvorio ovaj topik? Braco cigani na ovu provokaciju moramo odgovoriti kako znamo i umemo.
nenad Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Zasto je grobar otvorio ovaj topik? Braco cigani na ovu provokaciju moramo odgovoriti kako znamo i umemo. da glasamo svi da partizan dobija?
Recommended Posts